שוביניזם!!

mishmishi

New member
שוביניזם!!

תגידו לי- זאת רק אני או שגם אתם שמתם לב? איכשהו- אני לא יודעת איך, ומאיזושהי סיבה- אני לא יודעת למה, כמעט תמיד כשמציירים דמויות (ממין נקבה) מציירים אותן לובשות בקושי. כאילו- למה אתם חושבי שזה כלכך נוח ללבוש את זה? ועוד לקרב? זה באמת נוח לפעימים ללבוש חלקים עליונים כאלה (לא את כולם וכמו שאמרתי- לפעמים), אבל לא בשביל קרב! מה? זה נראה לכם כל כך כיף שהעור שלנו מתמלא בדם של מישהו אחר? אפילו השיריחונות שאתם מציירים לנו יותר חושפים ממגנים..... *הודעה זו נכתבה ברבים אך כוונתה היא לא לכולם, הכותבת מעוניינת לשמוע את כל מי שיש לו להגיב בנושא

mishmishi

New member
ולמה הגברים

תמיד מציירים אותם לבושים נפלא?? ועם שריונות שלא חושפים כלום!! זה לא פסדר

Nihau

New member
females are superior!

they are able to walk/ fight/ carry heavy loads/run nearly naked in any kind of terrein, wether, hail, snow, desert or swamp and never a scratch never a tangled hair never a dirty nail, even when walking barefooted in a swamp never break a sweat never get even slightly hurt no matter what armies they are chalenging and their bras must be magical to carry the load without bursting or even shifting in all that intence activity. superior i tell you! superior!

BluePrint

New member
הרגע חשבתי...

לא, לא באתי לתמוך בבחורות לבושות, דווקא מהכיוון השני. נראה לי שמציירים אותן כמעט עירומות או בעירום חלקי, מכיוון שזה הגבול שבו התמונה עוד תחשב כאמנות. שימו לב שהן לעולם לא נראות מתאמצות, גם כשהן עומדות מעל התפלץ המחוסל והמגואל בדם. אם הבחורה החטובה להפליא וחשופת הטפחיים, המחזיקה את החרב לצווארו של הגבר המסוקס השוכב לרגליה, היתה גם מזיעה, מתנשפת, ועם מבט של נצחון בעינים, מיד היו מדרגים את התמונה R-18 ומסווגים אותה תחת פורנוגרפיה. כך שהתשובה ל"למה מציירים את הנשים כמעט עירומות", נראית לי: "כי אי אפשר לצייר אותן ערומות יותר מבלי לעלות מדרגה". (הייתי מצרף תמונה לדוגמא, אבל אין הגבלת גיל על הפורום)

ChainLightning

New member
תגידו תודה

אין כמו בחורה חצי ערומה להסיח את דעתו של לוחם מוצף אדרנלין.

אני לא הכי מסקים איתך

דווקא יש לי די הרבה תמונות שבהן הנשים לבושות בלבוש מלא ושריונות שלא חוספים שום חלק גוף מלבד הראש ויידים

אומנות

הגיבור הזכר משדר סקס כשהוא לבוש במדים ומוכן להילחם למען מטרה עליונה (תפיסות מגדר מיושנות אבל עדיין תקיפות לצערי) הגיבורה משדרת סקס כשהיא.. וול.. לא לבושה. לצייר אישה לבושה כהלכה שעדיין משדרת נשיות וסקסיות זאת מלאכה קשה.. ששמה אומנות. לצערי מעטים האומנים בעולם ורבים סוכני המכירות.

רמץ

New member
כבר תיקנו הכל

במו"ד3 וכל משחק "מודרני" אחר - כל התמונות חסודות ותמימות. בכל האתרים עם הלוחמות הערומות (בוריס ולחו וכיוב') גם הגברים עירומים (נכון שיש יותר ציורים של נשים מאשר גברים, אבל זאת כבר לא ממש אפליה). שלא לאמר שכל מוצר מנסה לפנות לקהל היעד שלו - שבמקרה זה, למרבה הצער, מכיל רוב בולט של גברים. - אבל אני לא באמת מחדש פה כלום לאף אחד.

למעלה