שוביניזם

תוסיפי את בני הספל שמשליך נשים מהמטבח שלו

גם כשהייתי נשוי וגם עכשיו כשאני מארח אני מדיר נשים מהמטבח וזוועתן של כל הפולניות והג'ינג'יות בסביבה.
ואם כבר אז יש כתב ראי לשוביניסטים וזה ההוראות בכביש שהן ברובן מופנות לזכרים.

Andy Friese

New member
אם לא הייתי יודע יותר טוב הייתי חושב

שבעברית תיקנית יש להתתמש בלשון זכר בגוף שלישי נסתר.

ידעתי שאתה בשלן

וההוראות על הכביש אני לא חושבת שזה ההפך משוביניזם. פשוט מקובל בעברית שכשמדברים אל רבים מספיק שיהיה רק בן אחד כדי לדבר אל כולם בלשון זכר.

תראי, "בשלן" אני לא וגם לא פיינשמקר

אבל נאלצתי לנהל בית עם שתי בנות ומאז השתרש "המטבח של אבא", אפילו אם הוא נע סביב "שניצלים-קציצות-מרק עוף".
אבל אני מתכוון לפן אחר של המטבח והוא אחרי הארוחה. יש לי מטבח סגור ומופרד מהסלון כך שהכלים יכולים להיערם (כשאני מארח). אבל אז מתחילה הסתערות של פולניות על הכיור כדי "קצת מים על הכלים לפני המדיח" ואני "כחומה בצורה" ובלחץ פיזי מתון מסלק אותן משם. אני לא סובל את הסצנה שהגברים מפטפטים אחרי האוכל והנשים על הכיור... אחרי שכולם הולכים, בשעות הקטנות של הלילה אני לבד עם הכלים והכיור...

זיקן

New member
מנהל
אז למה אתה לא נותן לאף אישה לשפץ לך תענתיקות?

אתה מפחד שהן יעשו את זה טוב ממך?

קודם שואלים "האם" ואחר כך "למה".

אז זיקן ידידי, שאל: "האם אתה נותן לאשה לשפץ לך את הענתיקות"?
אם כן יש לי חדשות בשבילך:
את הבקרות של מיכל הדלק , כלומר המצוף שבתוך המיכל, יחידת הבקרה ששולחת את האות מהמצוף ללוח השעונים, יחידת בקרת הספידומטר בגלגל הקדמי, החיווט משתי היחידות ללוח השעונים, את יחידת חום המנוע ב"בלוק" ואת החיווט ממנה ללוח השעונים, את לוח השעונים עצמו ועוד כמה בקרות עשתה אשה!
שמה סיגל והיא ירשה את המכון שנקרא "אוו ספידומטרים" מאביה ומנהלת וגם עובדת בתחום. את העבודות המסובכות יותר כמו על הפלקון היא מעדיפה לעשות לבד. והיא בטח עושה את זה יותר טוב ממני.
אז להבא תשאל נכון?

זיקן

New member
מנהל
חיווט ואלקטרוניקה זה עבודה שעדיף לתת לנשים.

יש להן ידיים יותר מתאימות לזה .
אבל לרחוץ כלים ולעשות כביסה אסור לנו להתקרב.

זיקן

New member
מנהל
רוצי להתלונן אצל יאיר לפיד בטוח הוא יעזור

ThisIsThe308

New member
לילוש היקרה

בישול ואפייה הם אחד הקלפים שעוזרים להכניע את המין הגברי. זה וסקס. את באמת רוצה להתלונן על כך? תסתכלי על הצד החיובי.

ThisIsThe308

New member
מה הקטע עם פורום פמיניזם?

ניסיתי לקרוא פעם שם אבל זה כל כך משעמם שזה פשוט פשע. אפילו כשהן מתעצבנות זה משעמם. מה הטעם.

תשמע משעמם זה יחסי

אם הנושא הזה לא מעניין אותך אז החפירות שלהן לא יעניינו אותך אבל אם אתה קצת מעורה בשיח אז אתה יכול לשים לב עד כמה הן תוקפניות לעיתים (לא כולן בני אני לא מכלילה), במיוחד אחת בשם לרנה שהיא נגד זנות, נגד פורנוגרפיה, נגד סרוגייט, נגד חשפנות, ונראה לי שגם נגד דוגמנות. קיצר מאוד קיצונית ורושפת. יש שם דעות מתונות יותר אבל בדרך כלל היא והקיצוניים מטיחים בהן האשמות שעל פיהן נראה שהן גרועות יותר מהדיקטטור הצפון-קוריאני.

ThisIsThe308

New member
הנושא עצמו דווקא חשוב אבל מה זה הפורום הזה

נראה לי שזה כזה לשכנע את המשוכנעים. לתת יחס הולם לנשים ולגברים זה נראה לי משהו שצריך להתקיים במציאות, מה זה כל החפירות האלה. לא נראה לי שהפורום באמת תורם משהו לחיים האמיתיים. הבנתי שהן רוצות לשנות אבל הן כאילו פול גז בניוטרל כי הן חופרות חופרות חופרות וזה לא ישנה שום דבר כי מי יקרא את כל זה? אנשים שגם ככה באים biased לכאן או לכאן.
דעתי היא שצריך להתייחס יפה ובשיוויון לכל היצורים החיים וזה משהו שנובע ממחשבה, לא משהו שישתנה בין אם תהיה זנות/דוגמנות/פורנוגרפיה וכו'. אם מישהו הוא כלב ומתייחס לנשים (ניקח נשים לצורך הדוגמה) בצורה מגעילה זה לא ישנה כלום אם יאסרו עליו לצפות בפורנו או לצרוך זנות.

הן באמת משכנעות את המשוכנעים

ומי שבא לשם הוא או נגד או בעד. הם לא מתייחסות יפה למי שבא לגשש וללמוד. עזוב בוא לא נדבר עליהן בראש השנה. שתהיה שנה טובה ומתוקה!

ThisIsThe308

New member
גם לך כפרה

שתהי לראש ולא לזנב (>הברכה האהובה עלי) ושתמיד יהיו במכולת תותים

ליאור243

New member
תתעסקי בהכנת הקינוח..ועזבי

את השטויות שהם כותבים על האריזה(כנראה שאת אחת הבודדות שקוראת את מה שכתוב שם).
להתלונן את תמיד יכולה.

לילוש,את מחשיבה את עצמך לפמניסטית?

ThisIsThe308

New member
באותו נושא אם אפשר להתעניין

איך את מעסיקה את עצמך בשירותים?
נגיד יש לך ישיבה שקצת מתמשכת.
בסתר ליבי אני מקווה שלא תגידי קנדי קראש אבל גם זאת תהיה תשובה לגיטימית

ליאור243

New member
זה לא ברור לך?

קוראת "מוטו" ואח"כ מפענחת את התוצאות על נייר הטואלט..
(הגעלתי אפילו את עצמי
)

למעלה