שוביניזם

ליאור243

New member
ואין אייקון יותר מתאים מזה..

קניתי פח צבע ודבק שפכטל

כל ההוראות בלשון זכר.
תערבב פה, תמרח שם.
אבל אני לא מיילל.
כי אני גבר.
אפילו לא דמעה קטנה.
נשכתי את השפתיים וערבבתי את החומר בשקט.

ג-ב-ר.

אני מציע שבמקום להרבות טרוניות וטענות לפני החג -
שימי על הפטמות שלך משהו חגיגי וקבלי את השנה החדשה עם אנרגיות טובות.

חולים על התחת שלך לילוש!!!

ALIsuperstar

New member
ראית פעם גבר שאופה

ולא מפנטז על לקבל מאחורה מידי פעם... לא ראית? תפתחי עיניים... שיש אישה כוחנית שאינה אוהבת שאומרים לה מה לעשות ויש אישה חלשה שתהיה במטבח ותכבס ותאהב את הגבר שלה בלי השכלה... והחצי השני הזה הוא זה שעליה מדברת העטיפה הזו... רוצה להתלונן? לא חשבת שזה מצחיק שקנית אריזה שמיועדת בשבילך, והסתכלת לא במראה בזמן האחרון, הרי את אישה... אם היית קונה אריזה שמיועדת לגברים לא היית מתפדחת מצלמת מפרסמת את זה בפייס? לא צבוע?

איך אתה יודע שהוא מפנטז?

אתה קורא מחשבות?

זה פאקינג שוקולד! אם זה היה מייק-אפ, ליפסטיק, שמפו לשיער צבוע הייתי מבינה. אבל זה פאקינג שוקולד!

תקשיב

בדיוק קראתי כתבה עכשיו

http://www.mako.co.il/food-weekend/family-food/Article-2097f711af2e041006.htm

תראה-אכן יש שם גברים, במיוחד ההוא שחולה על בשר והטבעוני, שמבשלים, ואופים, ומתעסקים במטבח הרבה יותר מהאישה. ויש עוד המון כאלה. ולגבי גבר אופה יש קונדיטור בשם הנס ברטלה יש לו תוכנית טלוויזיה עם אשתו שאופה יחד איתו. לא מקבל בתחת ולא כלום.

ALIsuperstar

New member
בטוחה שלא מקבל?

אני מתאר לעצמי את המחשבה שעוברת לך בראש כרגע עצם מהמחשבה בכלל על זה. אותי זה מצחיק אותך לא... וברור שיש אופים, וברור שיש אישה שמרוויחה יותר, אבל בימינו זה מיוחד ולא מובן מאליו... ואת יודעת שיש גברים שצובעים תשיער, ומה לעשות שבכל אריזת צבע לשיער מופיעה אישה... ועוד שללל דוגמאות... אז אני צובע תשיער עכשיו אני הולך לקנות אריזה של צבע ומתחיל להתבכיין בפורום בלבולי נשים. נו זה הופך אותי אלייך... את יודעת כמה זה מתסכל לדעת שהאיש הכי חכם זה גבר היה וישנו. ההמצאות הכי חשובות בעולם של הגברים, אפילו את החזייה המציא הגבר... אז על מה אתן מקטרות...

מותק אני אומר לך בכנות

אבל אל תיפגע. אתה מדבר ככה כי אתה עדיין ילד. תשאל גברים יותר מבוגרים עם ניסיון בניהול משפחה כמו בני, ג'ייק, ליאור ואפילו זיקן אם הם באמת אף פעם לא בישלו למשפחה שלהם ותראה מה הם יגידו לך.

ALIsuperstar

New member
דווקא לא ילד

וזה לא העניין, זה לא הילדותיות. ברור שיש גברים ש/מבשלים, אני אחד מהם... אבל אנחנו מדברים על שוביניזם כאן... אולי אני כותב כמו שאני מדבר אבל זה אני. מה שאני אומר זה שנשים עדיין נמצאות בגדר מבשלות, מכבסות, מנקות, ובובות מין. ותאכלס זה החיתוך, וזה עדיין אשמתכן כי רובכן מחפשות את הדרך הקלה הזו, ויש מיעוט קל שיש לו את הקול כמו לקום וללכת, לקחת סכין ולחתוך לגבר את הזין בלילה... ולדרך קלה אני מתכוון כמובן לבעל עשיר חתיך ואתן תישארו בבית בקטע של עקרת בית... זה עדיין קיים, עדיין יהיו פרחות בעולם, ורודפות כסף... ויש מיעוט קל שדוגל בחוכמה שרוצה להיות עצמאית וכוחנית... ובחנויות קהל היעד הוא לא המיעוט... ולא מדובר בשוביניזם אלא כחיים. זה החיים.

זיקן

New member
מנהל
מעולם לא בישלתי אבל על האש אפחד לא מתקרב

אליי כשאני ממנגל או מכין את המרינדה לבשר או את המנגל עצמו.

ALIsuperstar

New member
וזה קופץ אותי למחשבה

שלא יצא לי לראות אישה ממנגלת, וכשיצא, הבשר לא היה משהו... יש דברים שגברים מצטיינים בהם, ויש נשים שמנסות לעשות עבודה של גברים...

זה גם מביא אותי לטענה המעצבנת שאישה צריכה לקבל את אותה משכורת כמו הגבר... אני רוצה להכיר סוורית בבקשה, או סבלת, או עוזרת נהג בנביעות... אני רוצה לראות אתכן מדברות אחר כך... זה כמו שיש עבודה של נשים, ולא בקטע שובניסטי יש דברים שאתן מצטיינות בהם ואנחנו לא... לא הבישול לא הניקיון, שני המינים יודעים לבשל... ענייני הכסף למשל... את הקושי הזה עדיין לא כיסינו. וחבל שכך.

זיקן

New member
מנהל
כל הדברים האלה בטלים בשישים אם הבחורה יודעת

להעניק תענוג אורלי עילאי.

wish2

New member
לא הבנתי אותך לגמרי

גבר שאוהב לבשל מדמיין שבזמן שהוא מערבב נזיד בשר גברי ועסיס בא איזה חבר טוב ותוקע אותו?

מעניין...
אני הולכת לחשוב על זה ברצינות.

למעלה