שובו של מכור....

• פותח הנושא roeid
  • פורסם בתאריך

roeid

New member
שובו של מכור....

היי ערב טוב חברים, מה שלומכן? הרבה זמן לא דיברנו ולא עידכנתי אותכם,
והפעם יש לי מה לספר לכם ואני רוצה לספר את מה שליבי , והפעם ללא בבלוג אלא בתוגבה לכאן
אובכן גדלתי בשנה ,נהכפתי לבן 29,התחלתי לעבוד תקופה זמנית במוקד טלפוני של חברת תקושרת,ולאחר כמה חודשים בודדים עזבתי כי לא היה לי טוב שמה, לפני יום הולדתי הגיע החג שממש לא עושה טוב לחולה קרהון כמוני ,חג פסח,וסיפורנו ממשיך כאן
יום אחד לפני החג,הלכתי לרופא המשפחה שלי לחדש את המרמשים הקבועים שלי של השינה וכדורים תחלופים וגם לבקש ממנו רק 10 כדורים של פרקוסט{ מי שלא זוכר,כדור אופיאט שמשפיע על מערכת עזבים עם נגזרות המורפיום} הכדור שעושה פלאים לחולים כרונים כמוני שיש כאבים,והסברתי לרופא שאני מכיר את עצמי בפסח שהכאבים יחזרו לי ונהייתי על הפנים,והרפא לא הסכים וכך זה קרה שהייתי על הפנים בחג ושום כדור לא עזר, והרופא לא נתן לי כדור
לאחר ליל הסדר, אמרתי אני הולך לרופא ולא יוצא משמה עד שאני מקבל את הכדורים, הסברתי לו שאני הייתי על הפנים עד עכשיו,כולי בכאבים ואני חייב את זה, הרופא נכנע אך נתן לי 10 כדורים של 5 מ"ג של פרקוסט ,במהלך החג הבנתי שדיי כבר נמאס לי להילחם ברופאים ,במדינה המחוברנת הזאת שצריכים אותה היא לא בשבילך ושלא צריכים היא תסבך אותך ,ואמרתי אני חייב לעשות משהו ,מצאתי איזה מכתב פעם שרופא גסטארו הביא לי רשם שיש לתת לי את הכגדורים האלה פעם בחודש לפי הצורך והלכתי עם המכתב הזה לרופא המשפחה,בהתחלה הוא התנגד ועשה בלאגן אבל אחר כך נתן, 20 כדורים למשך חודש כמו שאתם יודעים בחודש יש 30 ימים ,ובחביסה רק 20, איך שראיתי שהולך להיגמר לא יכולתי ללכת עוד אליו כי לא נגמר חודש ,אז הלכתי לאיזה רופא משפחה אחר שהייתי אצלו פעם וביקשתי קצת יותר ממה שאני צריך
{לצורך רפואי כמובן } אבל אז עשיתי איזה "משהו מתוך יאוש" כי נמאס לי להילחם ברופאים ובמשרד הבריאו ת ,ולכן עשיתי את מה שעשיתי עם קצת חרדות ויסורי מצפון עד עכשיו ,חברים אני פונה אליכם לעזרה ולא כדי שתשפטו אותי אלא כדי תשעזרו לי לצאת מזה....
הרופא כבר לא אותו רופא ואין לי כח עוד פעם לעבור לרופא אחר .
ההורים שלי מנדנדים לי כל הזמן על מה שעשיתי ובמקום לתמוך רק צועק'ים ועושים את ההיפך-מעבר לזה שאני מכור לתרופות מרשם,מצאתי את עצמי שאני מכור לסכנות ,
אני יודע שאם אני אלך עוד פעם לרופא כמו פעם שעברה והתוודא בפניו שהתמכרתי שוב הוא לא יעזור לי בהתקפי המחלה שלי של קרהון-הוא לא יתן לי את הכדורים שבאמת אני אצטרך וגילתי עוד משהו , הוא כדי לראות אם המטופל שלו הצליח הוא צריך להיות במעקב ולא לשלוח איתו כדורים ממכרים נוספים, מה שהיה לי זה לא גמילה אלא דמוי גמילה ,לתת לי כדורים מאתו סוג רק שמשפיע בזמן אחר ??! נו באמת? אתם מבינים נתן לי אוקיסקונטין שזה אותו דבר כמו פרקוסט רק שמשפיע בגוף 12 שעות לאט ולא מהיר,ולתת לי קלונקס כדורים ממכרים נוספים כאילו שלא חסר לי התמכרות ....
ככה לא מטפלים במטופל שלך,אתה צריך להיות במעקב איתו פעם בשבוע, באופן צמוד ולראות מה איתו ....
בחיים שלי לא שתיתי כדורים מסוג אלא
הכדור היחדי ששתיתי לפני זה זה היה נורופן ולא היה דבר כזה בחיים
הרופאים דירדרו אותי לגמרי וגם והפיסכולוגית שהייתי איתה,
חברים אני כותב לכם את זה מתוך יאוש אין לי עם מי לדבר
ואתן יודעים מתוך יאוש עושים דברים שיכולים להפיל אותךך ולסבך אותך{אינני יכול כרגע לספר לכם מהם מתוך פחד ליפול} אבל כל אלא עשיתי רק שאין לי כח יותר ולהתחנן בפני רופא שהוא בן אדם כמוני למשכחי כאבים שעוזרים באופן משמעותי ב5 דקות ,אז עשיתי את הצעד ההוא כדי שהיה לי בבית לsos בלי להתחנן לרופאים מטוטמים שפוחדים על הכיסא שלהם ולא לטפל במטופים שלהם היטב
חבריי אני אשמח לעזרה ממכן ,עצות וטיפולים
כי אני באמת מיואש ומפוחד
אציין שאני חולה במחלה קרהון-מחלה כרונים לכל החיים עם כאבי בטן קשים כל יום וכאבי גב עם הקאות ,ולכן הכדורים האלה עוזרים לי היטב ועושה לי הרגשה טובה מאוד ומקלה עליי את האבים
רועי
אני מקדיש בשבילכםן שיר כדי שתראו מה אני מרגשי כלפי המדינה הזאת

היי רועי...

תראה חמוד...
אני לא חושב שכאן בפורום הספציפי הזה יש מישהו מקצועי בתחום שבאמת יכול לעזור לך.
אפשר שפה תקבל אהדה והמון אמפטיה למצב שבו אתה שרוי.
לי אישית קצת כואב שבחור צעיר בגילך צריך לראות רופאים ולקחת תרופות.
אבל כשחולים..אז אין ברירה.

אני יכול רק לחבק אותך בחום ולאחל לך המון אושר, בריאות, בריאות ובריאות.

בקשר לבירוקרטיה...חחחחחח
הצל הוא כל כך שמן שבאמת עושה לנו המון צל בקיץ.

אבל לבנת פורן?
עד שהתפתרנו מ ג. יפית
עכשיו באה לנו זאת?

roeid

New member
ידידי היקר...

אתה לא מכיר את הספיפור המלא, היו לי פה המון התכתביות עם אנשי הפורום והתעייצות עימם בתקופה שהייתי מכור לתרופות מרשם מלפני שנה ,
אני לא מחפש איש מקצוע בפורום,אלא תמיכה רבה ועידוד ....
בקשר לשיר ,אני לא מפרסם את הזמרים של השיר אלא את המילים של השיר עצמו,
כמו שכתבתי זה מה שאני מרגיש במדינה הזאת זילזול שאף בן אדם מקצועי במדינה ישראל לא יכול לעזור ומנפנפים אותך בלי סוף ובלי עזרה
לדודמא שאתה בא לבנק ,מציעים לך כל מיני פיתויים שאתה כבר לא צריך אבל מפתים אותך ואתה לקוח {הלוואות והגדלת מסגרת אשראי} אבל שאתה באמת צריך את הלוואה האמיתית מנפנפים אותך
ובקשר למקרה שלי, שלא הייתי צריך את הכדורים נתנו לי בלי סוף,אבל שאני באמת צריך את התרופה הזאת כדי שיעבור לי הכאבים הרופאים המטוטמים האלה מנפנפים אותך ואומרים לא!
פה בא לידי הביטוי של השיר,
אם אתה לא תעזור לעצמך כדי להשיג משהו ממדינה הזאת ,המדינה לא תעזור לך
אני ממליתץ לך לקרוא את הבלוג המלא שלי ואז אולי תבין על מה אני מדבר!
ושוב אני לא מפרסם לא את את הצלך ולא את לבנת פורן,אלא מצדיק את מה שהם אומרים בשיר! שדיי מספיק נחנקנו מרומסנו כבר והתייאשנו מהתנהגות ל המדינה הזאת!

&nbsp
הבלוג שלי מלפני שנה:
http://www.tapuz.co.il/blogs/userblog/roeid/page-15

ולא נותר לי אלא להצטרף לדבריו של סבא

ולהגיד לך שמלבד חיבוק חם ואמהי, אני לא יכולה לתת עצות.
לא יכולה לעזור ורק לגלות אמפטיה והבנה למצבך נוכח המחלה שאתה סובל ממנה.
אני מאמינה שאתה סובל נורא וממש לא קל לך ואני בטח האדם האחרון שיכול לתת
עצות ולהגיד לך מה לעשות ואיך לעשות.
אני מתפללת שתגיע לרופא טוב שיתן לך יד ומזור לכאביך.

שתהיה לך שבת שלווה ושקטה ללא כאבים ועם כמה שפחות כדורים

roeid

New member
יחפה בפארק

אני לא יודע אם את זוכרת את הסיפור הנכון ואותי
אבל חששתי שאני חוזר להיות מכור לכדורים גם בלי סיבה רפואית

יש כמה סיבות:
המצב שלי הכלכלי קשה בבנק, יש ואין לי חשק למצוא עבודה
נמאס לי מהחיים האלה
שבן 29 גר אצל ההורים
וההורים דביקים יותר מדיי אליי
ובגלל זה אני מתחיל להיחות קצת מכור אליהם,כדי לשכוח מהרות ולהיות בהרגשה טובה
כי הכדורים האלה מין "כדורים של סמים"

בוודאי שאני זוכרת אותך

ואני זוכרת את השיחות שלנו.
חבל לי נורא שבגלל חג אחד המצב שלך התדרדר עד כדי כך.
אולי אם תטפל במקור של הבעיות שלך, קרי עבודה ופרנסה, חיים עצמאיים ותעסוקה מלאה ומספקת, עזיבת הקן של ההורים, אולי אז גם פחות תסבול מהכאבים. אתה צריך לדעת שיש קשר הדוק בין כאב כרוני לבין מצב נפשי, לכן הגיוני שכדורים מסממים אותך ומשכיחים ממך לא רק את הכאב אלא גם את הסיבות. זהו מעגל שאתה חייב לצאת ממנו למען בריאותך הנפשית והפיזית.
יותר מכך אני לא ממש יודעת מה להגיד לך.
ההורים שלך דואגים לך ואת זה אתה חייב להבין ולהיות סבלני כלפיהם.
לגבי הבירוקרטיה, אתה צודק. אם לא הייתה לך בעיה כספית, הייתי ממליצה לך
על מטפל טוב.

roeid

New member
אני יכול להגיד לך רק דבר 1

אם הרופא המשפחה שלי היה קליל איתי ולא נלחם איתי והיה אומר לי אני אתן לך מה שצריך , רק בזמן הקצוב שלו ולא לפני
כל זה לא היה קורה
כלומר את הכדורים האלה נותנים כל 20 יום אז אחרי 20 יום צריך לקבל מרשם חדש
אבל הוא במקום זאת,קשה מאוד איתי ,צריך להביא לו אישורים על כל דבר מרופא גסטרו,להילחם איתו ,ולא רק זה
הוא מביא לך אחרי הכל 20 כדורים ל30 יום,ואז ציך לחכות חודש שלם
ואני במקום זאת את ה10 האחרונים צריך לחתוך לחצאים כדי שזה יספיק לי וזה לא מספיק
רק בגלל היאוש והמלחמה איתו גרמו לי לעשות את המעשים ולהתמכר אליהם שוב

אני יכולה רק לדבר בשם עצמי

הייתה לי בעיה דומה עם רופאת המשפחה שלי,
אז החלפתי אותה ומצאתי רופא שהוא קודם כל בן אדם ורק אחר כך רופא
ואני מאושרת איתו. אתה כבר לא ילד. תחשוב טוב טוב ותשקול את צעדיך.
יכול להיות שרופא משפחה טוב היה עוזר לך. באמת לא יודעת מה להגיד
ואיך לעזור.

roeid

New member
אני כבר החלפתי רופאים

היה לי רופא משפחה טוב למפני שנה,ואז אחר כך בגלל שהוא רופא ילדים ואני כבר בן 27 ,העבירו אותי לרופא של הגדולים ,והרופאה הייתה אנטי שימית ,ואז העברתי לרופא שאחר של ההורים שלי, בהתחלה הוא היה טוב מאוד,נתן כל מה שאני צריך אבל באמצע הדרך הפסיק להיות טוב ונהיה רשע,
דואג לכיסא שדלו ולא למטופל שלו
צריך להביא לךו אישור מרופא גסטרו שלי,צריך להריב איתו באמצע המשרד, בקיצור מלחמה איתו
ולי אין כבר כוחות
לכן עשיתי את מה שעשיתי ,
גם כעונש לרופא וגם כי נגמרו לי הכוחות להילחם איתו!
&nbsp

אני יכולה להמליץ לך רק על

פסיכותרפיסט טוב.
אם ההורים שלך יכולים לעזור לך מבחינה כספית,
זהו טיפול שיכול בהחלט לעזור לך.

למעלה