תספרי איך זה לי זה נשמע מתוק מידי
S SHOGER HTE BABE New member 14/11/03 #41 זה טעים? מאיפה לך? אמרת שזו חברה שלך.........אממממממממ האם......... העזת לנסות בעצמך?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
זה טעים? מאיפה לך? אמרת שזו חברה שלך.........אממממממממ האם......... העזת לנסות בעצמך?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S sweet jane New member 11/11/03 #12 מה אתם מעדיפים בקרמבו?../images/Emo12.gif את העוגיה או את הקצפת מצופת השוקולד
L loving angel New member 11/11/03 #13 אמממממממ......./images/Emo12.gif את הקצפתתתתתתתתתתת.....אין כמו הקצפת!!!!!!!
ל ליידיבאג New member 12/11/03 #20 ע-ו-ג-י-ה-! אבל זה חס וחסה לא אומר שאני מפלה את הקצפת ולא אוכלת אותה...!
ש שמיל111 New member 12/11/03 #21 הייתי בשטראוס כעובד קבלן משנה ושם אכלנו חופשי קרמבואים, והעוגייה טרייה ופריכה (כבר אחרי יום היא מאבדת את הפריכות) וקיבלנו לנשנש את העוגיות לבד, ללא הקצפת - אחלה נישנוש!!
הייתי בשטראוס כעובד קבלן משנה ושם אכלנו חופשי קרמבואים, והעוגייה טרייה ופריכה (כבר אחרי יום היא מאבדת את הפריכות) וקיבלנו לנשנש את העוגיות לבד, ללא הקצפת - אחלה נישנוש!!
מ מלשב 669 New member 12/11/03 #28 פינת לשון איך אומרים קרמבו ברבים? זה נשאר קרמבו, או שקרמבואים, או שבכלל קרמבהם, או שיש הצעות נוספות....
פינת לשון איך אומרים קרמבו ברבים? זה נשאר קרמבו, או שקרמבואים, או שבכלל קרמבהם, או שיש הצעות נוספות....