שובו של הגרפומן

Hwoarang

New member
אוווףףףףף אני היחידי שלא הבנתי?

אמורה להיות לזה משמעות בכלל? דור (ששונא עוד יותר חידות, ובמיוחד את זאת!)

orii

New member
אתה לא היחיד

גם אני לא הבנתי. נראה לי שזה דורש בקיעות שאין לי...

המלצת המערכת:

לישון, לצחצח שיניים, לקרוא שוב את שר הטבעות, ולשים תחליב נגד שיזוף.

Hwoarang

New member
ואני חודשים חשבתי שהשם הוא מיתר

איזה מבעסים אתם יוווווווו עד שהאמנתי שזה אמיתי, מתברר לי שהכל לא נכון טוב לא משנה פורים שמח לכווווולם!
(ומלא בנפצים כמובן:)

עזוב שטויות

קפואירה וסכינים זה
, ספר על הברזילאיות
חוץ מזה, ברוך הבא
, פיספסת פה כמה טרולים איכותיים

ברוך השב, וד"ש לאמא ../images/Emo13.gif

דרך אגב, אגלה לך סוד: גם עם סכין ביד, נגד 4-5 כושים ענקיים, מצבך לא משהו... אבל מה זה חשוב, העיקר שאתה איתנו! קפוץ לעמוד הקודם, יש שם טרול שעשוע חדשה

bizhar

New member
ברוך השב אישטוב אפור!

אם לא שמענו ממך ולו על חוויה קולינרית אחת כנראה שאיש הלסת אכן זעזע אותך (דרך אגב - מכיר אותו. בחר להחלים אצל קרובים בריו ולא לשוב ארצה. מאחל לו רפואה שלמה). ומה עם הברזיליאיות? הסמבה? גם את זה הסתירו כושי הענק?

מאחר וזה אוף טופיק פראי

אז בחרתי שלא להציף את הפורום, אבל אם מישהו מעוניין בחוויות המסע הזה, או בסדרת יומני המסע המשעשעים שהייתי מפרסם כשטסתי הרבה, שלחו מסר עם מייל ותקבלו. האפור

WaveGal

New member
איזה מין גרפומן אתה? ועוד אחרי ...

...שממש ביקשו שתדבר על עצמך? איך זה יכול להיות אוף טופיק? אולי תפתח את פורום "טיולי גוטמן האפור בארצות הקור" (אפור לא מתחרז עם חום, סמבה או מולטיות אז תהיה חייב לנסוע לפינלנד)?

bizhar

New member
לי יש "גוטמן" ולכם לא! (שרים את זה)

תודה גוטמן על משלוח המנות. חג שמח לכ-ו-ל-ם !

?!?!what the fuck

גוטמן, לקחת פטרית הזיה או משהו
מה קורה איתך? אני מבין שקשה לחזור לארץ, אבל בכל זאת... חוץ מזה, מה שנכון נכון: קשה יש רק בלחם

הסברנטו

לפני ששיניתי את חיי ונהייתי בוהמיין תל אביבי, עבדתי במשך זמן מה בתור איש שיווק-מכירות בחברת סטרט-אפ. התפקיד דרש, כמו טבח בצבא, שבוע שבוע - שבוע בארץ ושבוע באירופה. ובמסגרת השבוע באירופה הזה, נדדתי לא מעט בין ערים וגבעות, כי צריך להספיק כמה שיותר. אפשר לאמר שחיי נראו כמו סיור "אירופה הקלאסית" שחוזר על עצמו שוב ושוב. במסגרת הטירוף, התחלתי לכתוב את יומני המסע האלה, שהמנדט שלהם היה לספר על ערים שבהם הייתי פחות מעשרים וארבע (24) שעות. היומן הספציפי הזה נכתב אחרי מה שאז היה השיא שלי במדינות-לימים, ונגמר בהתמוטטות קלה בציריך. העלתי אותו כי אמרו פינלנד. מי שרוצה עוד יקבל עוד. האפור

orii

New member
עוד, עוד ואם אפשר....אז עוד

ואם הגרפומן לא רוצה לפרסם פומבית (יכול להיות? או שזו סתירה על פי הגדרה), אז אשמח לקבל למייל [email protected] תודה, תודה, מצחיק מענין כייפי.

למעלה