שובו של הגמד

Grimble Grumble

New member
שובו של הגמד

סופ"ש מצויין לכולם... רק רציתי להגיד שחזרתי (אם לא שמתם לב נעדרתי ב28 יום האחרונים... סיפור ארוך, שכולל הרבה שתיה בבסיס צבאי בערב השנה החדשה, משפט ו21 יום בכלא 6...)

LadyG

New member
נראה לך שלא שמנו לב?

סליחה...לא שמתי לב??? כבר אמרתי לבוס (הבוס שלנו, לא לברוס) שצריך להוציא משלחת חיפוש אבל הבוס באופטימיות זהירה טען שבטח חתכת לחו"ל. אם היינו יודעים היינו באים להציל אותך מכלא 6. שמעת לפחות מוסיקה טובה? טעמך המשובח השתבח בכלא? יופי שחזרת.

Grimble Grumble

New member
ידעתי שאפשר לסמוך על הליידי

לא שמעתי בכלל מוסיקה בכלא, והאמת היה לי קצת קשה הבוקר לבחור איזה אלבום לשים אחרי הרבה זמן (משום מה שמתי את איאן גילאן סופרסטר) אגב... ב18 ימים בכלא הספקתי לקרוא יותר ממה שהספקתי בשנתיים האחרונות בערך... בנוסף באחת השמירות עשיתי רשימה של 100 השירים הגדולים בכל הזמנים, אולי מתישהו כשיהיה לי יותר זמן אני אעלה אותם... (רשימה בהחלט ראוייה... מקסימום 2 שירים ללהקה...)

הנציג הישראלי הוא שלנו

עכשיו שולחים קישור?, אם היינו קוראים בזמן היינו מפעילים קשרים לשחרר אותך או לפחות להחליף אותך באיזה מעריץ של limpbizkit גירבל שב משדה הקרב (איך זה שאפשר שוב להתכופף במקלחת?)

חחחחחח קראתם תתגובות????

איזה אנשים קרועים "בטח בסיס של חילונים בגלל זה דתיים לא מתגייסים לאנשים מלומדים אין מקום שם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הטירונים עלייק קיבלו התנצלות היו מתים לדפוק תראש גם כן לא נורא יצאת עם חוויה

Grimble Grumble

New member
גם תהילה ../images/Emo13.gif

אגב... במשחק הבריטי איבדתי גובה.. אחרי שהייתי במקום הרביעי (מתוך 20 בערך) פספסתי טור אחד, וצנחתי לתחתית...

MajorWinters

New member
רק מה חבל!?../images/Emo19.gif

שלא הייתה לכם דיילת כזו כמו בתמונה שתגיש בירה... אולי זה היה מערב יותר מאלכוהול... גם כן חוגגים...

../images/Emo48.gifGRIMBLE יקר,../images/Emo72.gif

חמש דקות מביתי הילולת אלכוהול ואני לא מוזמן???

קיר קמט

New member
21 ימים בכלא 6?

אז בטח לא ראית את מילאן מפרקת את רומא
לא נורא, עם הקבוצה שלך זה בטח היה נורא מבאס אותך. ולא עשית כבר פעם רשימה של 100 השירים הגדולים בכל הזמנים ?

MajorWinters

New member
ומי אתה?../images/Emo19.gif

מפקד כיתה, סמל, חובש או שמא נהג רכב החירום (הלא אחראי שהיה צריך לנהוג ברכב בשעת חרום
)

Grimble Grumble

New member
אגב..

בכתבה בוואינט יש הרבה מאד דברים שלא היו ולא נבראו... ומצד שני הרבה הרבה יותר פרטים שלא נכתבו...

Oded 18

New member
לעומתך...

בסילבסטר במסדר שינה אמרו לנו לנשק את הנשק ב 12:00... היה ממש מצחיק.. ולכל מי שתהה, מוזיקה נשמעת הרבה יותר טוב בצבא... עדיין מנסה להבין למה.

למעלה