שובורו בו בו

סופטי

New member
שובורו בו בו

שובורו בו בו שובורו בו בו שובורו בו בו נייה נייה נייה אני רוית כלבה נושכת, ווף ווף, פפפפפפפפפזזזזזזזזזזזזזז

סופטי

New member
קסוטו תוקף שנית ווף וווף...........

קוראים לי סופטי העברי הראשון, ואכן יש לי אחלא לשון, בלעדי בנות לא תלכנה לישון , מי אני??? סופטי העליון??? או מוקיטו התחתון??? למי שתדע מה זה מוקיטו תקבל ממני גרפה.

אוהבת...

אוהבת את ההרגשות שלך אוהבת את הרגשות שלך ומאוהבת בסימני השאלה

הכל מתחיל ונגמר (מהר מידי) אצלך

את התורה לא למדתי בנענע למרות שהועליתי למוקד כמנהלת אני סקס לא מלמדת, רק משתתפת מה למדת היום בגן סופטי מתוק שלי? מיכאלה מחפשת משרות במשרד החינוך

סופטי

New member
זהו התאהבתי אמר העכביש

בגללך פתחתי שקית בייגלה, ואולי אפשיר גם שניצל, אח לו היית לידי, כ``כ חסר לי אבטיח, תגידי את מאמינהשסופטי העברי הראשון , הוא לא כמו סופטי מנהל הפורום?? הוא אמיתי,חמוד,ואולי אפילו שלך???

אז אני אהיה המנהלת לרגע..

ואבחר איזה מילים למחוק מוחקת את ``להפשיר`` - אבשל לך כל יום מעדן כראוי לך מוחקת את ``לו היית`` - אני בליבי לידך מוחקת כמובן את ה``אולי`` יווו איזה אבטיח נהדרררר יאמי יאמי

יוווווו איזה פאדיחה

אתה באמת אחר לוקחת את כל המילים בחזרה יא מתחזה - חרה אחד נותן לי להשתפך ורק עכשיו עלה בדעתי לבדוק את המייל אין לי מספיק מילים רעות בלקסיקון להגדיר את שכמותך מיכאלה שאכלה אותה בגדול

softy

New member
איזה כיף לי! אחלה כיף !

כנראה שהפכתי למותג... אחרת אני לא מבין איך קמים כל יום השכם והערב זייפנים?! לצערי הרב הזיפנים מיצרים זיופים סוג זין, אבל אני לא דואג, עוד יקום הזיפן שיזיף אותי כמו שצריך. הרי גם אתן בנות כשאתן מזייפות אורגזמה, הרי לא תמיד יוצא לכן מוצלח, לפעמים אנחנו מצליחים להבחין בזיוף, רק שמה איכפת לנו... בלאו הכי אנחנו כבר אחרי! מיכאללה ומלכת אסתר אל תפולנה בפח לפני שאתן נולות תבקשנה להתבונן בעורב! סופטי שתמיד מופיע softy אגב אני יודע מי חמד לו לצון, יש לי הרי את הכלי, זוכרות ?

תודה שהארת לנו פינות אפלות

הרי זה ידוע שלמקומות אליהם תשומת הלב כל העת נמשכת לשם גם נמשכים הרמאים... אתי, שרוצה את המקור (של העורב...)

softy

New member
עורב על כתפך...

מנקר במחשבתך... סופטי אורב בכל פינה

softy

New member
עוד ניקור ועוד ניקור

הזמן הוא גלגל ענק. סופטי נדאה למרחב.

למעלה