שובה של הפסיכודליה...

שובה של הפסיכודליה...

ובכן כולכם יודעים כמה חולה הנני על פינק פלויד. עכשיו יש שיר אחד שאני ממש ממש ממש ממש אוהבת שלהם, שחיפשתי המון זמן את המילים שלו וסופסוף מצאתי. לשיר קוראים Point Me At The Sky, שאני לא יודעת ממש אם הוא יצא כשכבר קראו לפינק פלויד בשמם או בשמות כגון ``דה מגהדת`ס``, ``דה סקרימינג אבאדבס``, ``סיגמה 6`` ועוד כל מיני... הקיצר, הנה המילים, תהנו... וכמה שהשיר נראה מטופש, הוא ממש לא. כל הברה שסיד בארט מבצע בשיר הזה פשוט מרגשת, אותי לפחות... Point Me at the Sky / Pink Floyd Hey, Eugene, This is Henry McClean And I`ve finished my beautiful flying machine And I`m ringing to say That I`m leaving and maybe You`d like to fly with me And hide with me, baby Isn`t it strange How little we change Isn`t it sad we`re insane Playing the games that we know and in tears The games we`ve been playing for thousands and thousands and .... Pointing to the cosmic glider Pull this plastic glider higher Light the fuse and stand right back He cried: ``This is my last goodbye.`` Point me at the sky and tell it fly Point me at the sky and tell it fly Point me at the sky and tell it fly And if you survive till two thousand and five I hope you`re exceedingly thin For if you are stout you will have to breathe out While the people around you breathe in People pressing on might say It`s something that I hate to say I`m slipping down to eat the ground A little refuge on my brain Point me at the sky and tell it fly Point me at the sky and tell it fly Point me at the sky and tell it fly And all we`ve got to say to you is goodbye It`s time to go, better run and get your bags, it`s goodbye Nobody cry, it`s goodbye Crash, crash, crash, crash, goodbye... think floyd מיכל

אם ככה תקטלג כל שיר...

אז תוכל להגיד שהחומה והפיינל קאט הם אלבומי סולו של ווטרס... שהם אגב, חרא אלבומים :)

יא חסרת טעם בפינק פלויד !

את פיינל קאט הייתי מדרג כאלבום השני הכי טוב שלהם .. אחרי אנימאלס שהוא ממש טוב ... הכי טוב !!!! והחומה הוא אחלה דיסק חוץ מהעובדה שהוא חרוש מכל הכיוונים ...

כל אלבום שיצא אחרי אנימלס

הוא לא אלבום משהו חוץ מPULSE שהוא כזה נחמד להאזנה ולא יותר... האלבומים הכי טובים הם: The Piper At The Gates Of Dawn Animals Wish You Were Here אין, סיד היה הכי גאון.

ממש לא ...

דבר ראשון .. פינק פלויד היא הלהקה היחידה בעולם שכל השירים שלהם יפים .. אין להם שירים מגעילים .. את יכולה להגיד ``פחות טוב`` אבל אין להם דבר כזה ``גרוע`` בכל מקרה .. הדירוג הוא כזה (יחד עם האלבומי סולו) : 1.Animals 2.The Pros And Cons... 3.The Final Cut 4.Dark Side כמה מחשבה השקעתי ברשימה הזאת ... :)

מתח

New member
אני נאלץ לא להסכים

ולהזכיר לך את Welcome to the Machine, שיר שלדעתי הורס את כל ההמשכיות והיופי שיש ב-Wish You Were here. לא כל השירים שלהם יפים. זה, לדעתי, גרוע. אל תהיו פאנאטים. פינק פלויד היא להקה גדולה, גדולה, אבל לא חסרת מפלות ומתחרים.

WHAT?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!

נעל .. אני מבקש שתמחוק את ההודעה שהוא כתב .... דווקא השיר הזה ?!?!?!? מממממ .. הייתי מדרג אותו בין ה10 השירים הכי יפים בעולם

לא בין ה10 הכי טובים...

בעצם אולי אני לא יודעת אבל שיר מדהיםםםםםםםםםםם אני כ``כ חולה עליו!!! ואם הוא אומר שהוא הורס את ההמשכיות, אז רואים שהוא לא התעמק במילים שהן אגב מאד מדהימות לדעתי

kirk hammet

New member
אלוהים ישמור

מאיפה אתם מכירים את כל הדברים האלחה שלהם ???????? שיאללה , אני מכיר כולה חמש שש שירים שלהם , בחיים לא אלבום !!!! ואני מבין שאתם לא ממש אוהבים את ANOTHER BRICK IN THE WALL אגב שאלה - יש הבדלים בין החלקים של השיר הזה ?? כי אני יודע שיש PART 1 PART 2 ו-PART 3 מה ההבדל ביניהם ??????????

צ`מע ...

Another Brick in The Wall שיר ענק .. אבל נמאס ממנו בסופו של דבר .. ולא הבנתי מה השאלה האחרונה .. זה שיר עם כמה חלקים .. הוא שונה במנגינה במילים ובזמן :)

מתח

New member
שיר

דייי, בסדר, אז השירים יכולים להיות המשכים מילוליים (למרות שאני לא ממש מסכים, ולא רואה את Welcome to the Machine כממשיך רציני של המסר של Shine On וכו`) אבל מבחינה מוזיקלית - השיר נקטע. מבחינתי, השיר סתם חסר מטרה, לא כמו Have a Cigar למשל, או Wish You Were Here או כמובן שני החלקים של Shine On. זו רק דעתי.

kirk hammet

New member
אותו דבר כל השאר

כל השאר , גם כן שירים גדולים אבל מה , גם כן נמאסים , שבע דקות של מקצב מונוטוני מתחיל לעלות על העצבים מתישהו .... אתם חייבים להודות ...

incognizant

New member
אני נאלץ להסכים.

דה פיינל קאט הוא ללא ספק אחד האלבומים הטובים של פינק פלויד, אם לא הטוב שבהם. אומנם השליטה של ווטרס שם ברורה לחלוטין, אבל זה לא מונע מהדיסק להיות יצירה כמעט מושלמת. (וגם אחד הדיסקים המדכאים במאה העשרים).

למעלה