שובה של החיילת

timgho

New member
שובה של החיילת

חודשיים אחרי הטרמפ, היא התקשרה. "אתה יודע עם מי אתה מדבר?" הלב שלי פעם במהירות. כמובן שידעתי. מאז אותה החוויה לא הפסקתי לחשוב עליה. "כן המפקדת" "מצוין. תהיה מחר בשש ב..." ונקבה להפתעתי בכתובתה של חנות מפורסמת לאביזרי סקס. "כן המפקדת". היא טרקה את הטלפון. למחרת בחמש דקות לשש כבר הייתי ליד החנות. היא הגיעה, הפעם בבגדים אזרחיים, שערה השטני הארוך פזור ומדגיש את עורה הבהיר. היא הייתה לבושה כמו אלה - מגפי עור גבוהות, חצאית שחורה וחולצת עור שהריצרץ שסגר אותה עבר בדיוק בין שני שדיה המושלמים. היא הסתכלה עליי בחיוך מלגלג. "אז מה? הזונה שלי התגעגעה אליי?" "כן המפקדת" עניתי במהירות. היא פסעה לכיווני ונעמדה קרוב אלי, ממש במרחק נגיעה, לוחשת על אוזני "כשאני על אזחי אני מרשה לך לקרוא לי גבירתי...." "כן גבירתי" אמרתי, מרגיש את אברי מתחיל לנוע ולגדול. היא נכנסה לחנות ואני בעקבותיה. "אפשר לעזור?" שאלה המוכרת מיד כשנכנסנו. "כן." היא ענתה. "הוא ממש ממש רוצה סטרפ און דו כיווני, כדי שגם אני אוכל להנות..." הוסיפה בחיוך. המוכרת סקרה אותי בחיוך צונן ומתנשא ומיד שמה מספר פריטים על השולחן. אחד מהם, כך ראיתי היה אותו סטרפ און שהיא כבר החדירה לתוכי. "לא, לא." אמרה גבירתי בחיוך. "את החינוך הראשוני הוא כבר עבר..." ואני הרגשתי את אברי מזדקר אותי יותר במחשבה על העתיד לבוא... המוכרת הוציאה שלושה סטרפ אונים שאורכו של כל אחד מהם משני צדדיו היה כעשרים סנטימטר. אחד מהם, היה שחור ומוצק ועיניי התעכבו עליו כמעט מבלי משים. "אני חושבת שאני יודעת מה הוא רוצה..." היא אמרה בקול חד, מעבירה את ידה בשערי אוז מושכת את ראשי אחורה באלימות "נכון זונה שלי?" "כן גבירתי" עניתי בקול מושפל. היא חייכה ופנתה למוכרת. "איפה נוכל למדוד את זה?" המוכרת הצביע על וילון גדול שכיסה חדר בפאתי החנות. התחלנו לפסוע בכיוון ההוא. "תהני..." ליווה אותנו קולה של המוכרת. משהגענו לחדר נחשף בפנינו חדר קטן שבו לא הרבה יותר משולחן עבודה, ספה קטנה ואדומה ומראה בצידו הרחוק. "על הברכים זונה מזדיינת" היא אמרה בועטת בי. ואני ירדתי על ברכי, רואה אותה מסירה את החצאית ונשארת עם המגפיים וחולצת העור, מופתע לגלות שלא לבשה כלל תחתונים. "בואי, לקקי אותי כדי שאהיה מוכנה". לשוני יצאה מפי כמעט מיד. הייתי אסיר תודה על ההזדמנות שניתנה לי. ליקקתי אותה לכל אורכה מתקדם מהשפתיים החיצוניות לפנימיות, מרחף מעל נקודתה, מרגיש אותה הולכת ונרטבת ככל שאני מנשק את אברה היפיפה. כשהייתה רטובה לגמרי סטרה לי. "מספיק!" אמרה ולקחה בידה את הסראפ און מחדירה אותו אט אט לתוכה, מתענגת על אורכו ועל הפחד שהיבהב בעייני. משהכניסה את כולו סגרה את רצועות הרתמה על אגנה ואמרה "ועכשיו זונה שלי אם את רוצה משהו שיקל עלייך אני ממליצה שתמצצי..." הסתכלתי עליה, הסטראפ און השחור מהווה ניגוד מדהים לעורה הבהיר. "אפשר למצוץ לך גבירתי?" "תתחנני זונה מזדיינת!" "בבקשה גבירתי אני רוצה למצוץ לך, להרגיש אותך בתוך הפה שלי, גבירתי אני מתחנן!" בתגובה היא אחזה בכוח בראשי ודחפה את האיבר הענקי היישר לתוך פי. כמעט והקאתי אולם לאחר מספר שניות התרגלתי לתחושה והתחלתי להרטיב את אברה באמצעות לשוני בתנועות סיבוביות - אותם תנועות שהכרתי ממציצות שקיבלתי בעבר מנשים. מקץ כדקה תפסה שוב בראשי והחלה מניעה אותי על איברה, מוציאה מכניסה אותו לתוך פי במהירות הולכת וגוברת. כשהבנתי כי הדבר מחדיר את האבר שבתוכה עוד ועוד סייעתי לה ואף האצתי את הקצב, מביא אותה להתנשם בכבדות כשהיא מתקרבת לשיאה בעוד אני מוצץ את אברה. לפתע משכה את האבר מפי. "תתפשטי זונה!" מיהרתי להסיר את בגדי. כשהייתי שוב על ברכי ערום לחלוטין היא משכה אותי אל מול המראה והעמידה אותי אל ארבע כשאחוריי מופנים אליה. באבחה אחת מהירה החדירה את האבר הענקי אליי. אנקה לא רצונית נשמעה מפי. "כואב לך זונה קטנה? לא נורא שיכאב...." אמרה והחלה דוהרת במהירות, יוצאת ונכנסת מאחורי הדואבים. "תראי את עצמך שרמוטה מזדיינת, תראי איך את נראית" אמרה כשהיא מושכת בשערי ומראה לי את עצמי במראה, כורע על ארבע כשהיא יוצאת ונכנסת במהירות כמעט אקסטית באחורי, נראת כמו אלה, שדיה מציצים מריצרץ חולצת העור שלה שנפתחה קמעה, שערה השטני מתנפנף עם כל חדירה שלה אליי. המראה היה מדהים. היה ברור לי שאני בידיה לנצח. "את רוצה שאני אפסיק כלבה עלובה?" שאלה והטיחה מכה באחוריי, כשהיא ממשיכה להכנס ולצאת מהם במהירות מסחררת, מהירותה מעידה עד כמה היא קרובה לשיאה. "לא גבירתי" עניתי קולי רועד מרוב גירוי. "תתחנני יא מזדיינת בתחת!" היא זעקה מטיחה עוד מכות באחוריי, נכנסת לכל עומקי. "בבקשה גבירתי, בבקשה, תזייני אותי, תכנסי לי יותר עמוק.... כן גבירתי אני הזונה שלך..." צעקתי בקול, מרגיש אותה אוחזת במותני מושכת אותי בחוזקה ומשפדת אותי עוד ועוד אל איברה, משתמשת בי ככלי, כצעצוע המשמש אך ורק להנאתה. "עוד זונההההההההה!!!!" היא זעקה מהירותה הולכת ועולה והיא נכנסת ויוצאת, נכנסת ויוצאת בהלומות ארוכות ואלימות מישבני. "תזייני אותי גבירתי, תלמדי אותי לשמש אותך... תני לי להיות הכלבה שלך גבירתי..." התחננתי, מרגיש את איברי מתחיל להלום, מבין מה עומד להתרחש. "כןןןןןןןןןןןןןן שרמוטההההההההההה!" היא זעקה, אורזמה מטלטלת את גופה, והיא מחזקת אותה על ידי חדירות אלימות יותר לגופי, מעבירה גם אותי את הסף, ומטחי הזרע שלי נורים על בטני ולרצפה. משהסדירה את נשמתה אמרה "ועכשיו זונה שלי, יהיה לך התענוג לאכול את מה שהוצאת כשאני נהנית מסיבוב שני..."

../images/Emo9.gif

מעולה!

למעלה