שובבני הלך לאיבוד

natyh

New member
שובבני הלך לאיבוד

יום ג בבוקר ברח שובבני חתול גינגי קטן בן שנה ומשהו בערך זכר ממרפאת דניאל סמוך לאורנים במוריה חיפה . לשובבוני רגל ימנית קדמית שבורה ומגולחת ובדיוק הורידו לו את הגבס . חיפשתי אותו מספר פעמים ולא מצאתי בחצרות מסביב רחובות וולפסון קלר ובחי האשפה בסופר ליד אורנים . כל מי שיודע או ראה אותו מתבקש להתקשר אלי או להביאו למרפאת דניאל לבועז פינת מוריה ווולפסון . נתי 04-8386977

f e l i n e

New member
חברה שלי עובדת בקרבת המרפאה.

אבקש ממנה להעיף מבט בסביבה מחר בבוקר. איך זה קרה? הוא ברח מהמרפאה, או בדרך, כשהוצאתם אותו משם? מסכן קטון.
הוא חברותי? מתלטף? נתי, אסור לפרסם מספרי טלפון פרטיים על גבי הפורום אז, אנא בפעם הבאה- טלפונים- במסרים בלבד

../images/Emo54.gifעיצות לחיפוש

היי נתי מקווה ששובבני ימצא בקרוב ,אני רואה שאתם מפיצים את המידע בפורומים של חתולים וזה טוב. אני מציעה לפרסם תמונות שלו+פרטים להתקשרות בכל הסביבה בה הוא נראה לאחרונה (כדאי להציע פרס כספי למוצא) האם יש לו סימנים מיוחדים? כגון קולר ,הדגישי את הרגל המגולחת (למרות שתוך כמה ימים יצמח ואז יהיה קשה להבדיל) צלצלו לכל העמותות באיזור חיפה: ותשאלו אם הגיע חתול העונה לתיאור. מציעה גם ללכת ולבדוק פיזית בתחנות הסגר של העירייה וצער בעלי חיים כי בטלפון המידע שיתנו אינו אמין. סרקו את האיזור בשעות שקטות (לילה) שאין הרבה אנשים ותנועת מכוניות. שיהיה בהצלחה -בתקווה שימצא בריא ושלם.

bilbolim

New member
רגל מגולחת לא צומחת בתוך כמה ימים

לוקח כמה שבועות.

natyh

New member
שובבוני ידידותי

הוא מתלטף וידידותי וצולע על הרגל השבורה לא מאמין שהתרחק הרבה . שוב בבקשה להתקשר אלי או למרפאה . נתי

f e l i n e

New member
../images/Emo54.gifכדאי לתלות מודעות ולשאול

במסעדות ובחנויות שבסביבה. מקווה שימצא במהרה
אבקש מחברתי לפקוח עין. הבעיה איתה שהיא לא אוהבת חתולים
אבל היא תעשה זאת אם אבקש ממנה. נקווה לטוב

natyh

New member
חיפשתי היום שוב

והאם מישהו ראה או יודע משהו . תודה נתי

קרני4

New member
מקווה שתמצאו את שובבני. יתכן שהוא

מתחבא בסביבה, וקצת המום בגלל הורדת הגבס. כדאי לשאול ילדים בסביבה. כדאי לקרוא בשמו וללכת עם צלוחית של מזון ריחני, ולהציץ במקומות מסתור בסביבה. וכמובן, מודעות. מקווה ששובבני ימצא. קרני

natyh

New member
שובבוני עדיין לא נמצא

אך נמצא היום חתול גינגי עם לבן בעל קולר אדום ופעמון ברחוב טשרניחובסקי בחיפה פרטים אצלי או באגודת חובבי החתולים בחיפה נתי

למעלה