שובבי כפרות עלייך

אליקו27

New member
שובבי כפרות עלייך

הכל הסתדר בסוף כל מה שהתבכיינתי לך עליו אתמול הסתדר על הצד הטוב ביותר אני כל כך מתה עלייך אתה אחלה בן אדם כולי קנאה במנית שגם היא סוף הדרך (כוסיתתתתתתתתתת) שיש לה יצור כמוך והמשפט מגיע רק מתוך פירגון לא מקנאה כי משום מה אני ממש חולה על שניכם אבל ממשששששששששש

שוקוליט

New member
שמח לשמוע

אתה בדרך כלל מתבכיין כאן (או אולי אני טועה וזה לא אתה) בכל אופן אני שמח שהכל הסתדר

ז י ק ו

New member
../images/Emo123.gif

שוקוליט אחי פורום נועד כדי לדבר על דברים, לשתף אחרים ולקבל פידבקים חיוביים ושליליים. אפחד לא מתבכיין פה, ואני שמח שכל אחד שכותב פה את מה שהוא מרגיש כי הוא סומך על החברים פה בפורום ומרגיש בנוח לכתוב את אותם דברים. אז במקום לפרגן ולתמוך אתה מדכא?! ילא לך לפינה ואתה שבוע בריתוק!!!

ואו שוקוליט אתה ממש רשע

מה כל הירידות האלו על אליקו הו ממוש אולי במקום לרדת עליו תרצה לרדת לו ?????? חחחחחחחחחחח אני מתההההההה

שוקוליט

New member
מצטער

לא התכוונתי לרדת על אף אחד אבל נמאס לשמוע את הקיטורים של כל אחד כאן ולשמוע כמה לא הלך לכם בבליינדייט אבל אולי לשם שינוי נתחיל לדבר על דברים טובים ונספר אחד לשני סיפורים חיוביים אז באמת יבוא לנו קצת הנאה בחיים

מותר גם לקטר ...

אני לא אומר שזה דבר חיובי (בכל זאת זה מנהג פולני עתיק) אבל אם לבן אדם הוקל אז זה בהחלט מצדיק. ואולי אתו אחד שמקטר בעצם רוצה לשפוך את הלב (ולא עם אבי ביטר ) רוצה להגיד משהו בעצם?? אז שוקליט היקר אני אכן מיצטרף למנהל הפורום ומציע לנדות אותך לאיזה תקופה קצרה או ארוכה עד שמנהל הפורום יחליט עם אתה ראוי לכתוב פה או לא בכל אופן שתיקה יפה לחכמים

אליקו27

New member
ואו לא יפה

שוקולת הביקורת שלך התקבלה אני אנסה פחות לקטר שיהיה לך אחלה יום

למעלה