שואל שוב!!

ilanli2

New member
שואל שוב!!

קוטג' במערב ראשון שתי קומות כל קומה 100 מטר, סה"כ 200. מה יהיו ההוצאות לבעלי מקצוע במידה ואבנה לבד. מבירורים שעשיתי זה עובד כך: שלד (ללא מרתף) - 57,000$ חשמל - 8,000$ אינסטלציה - 8,000$ טיח - לא ידוע אלומיניום - לא ידוע מטבח - 10,000$ ריצוף - 10,000$ שירותים ואמבטיות - 5,000 מה עוד?

איריסג

New member
אלומיניום - צפה פגיעה...

הוא מרכיב כבד בעסק... לדעתי - לא פחות מ 15 אלף דולר. תלוי איזה סדרות תרצה וכמה תתעקש על קליל... דלתות פנים ודלת ראשית . פיתוח החצר , שערים, דלתות לפח ולפילר.

ענתש

New member
15 ???? אני מקבלת הצעות מחיר

סביב 40עד 50 אלף דולר ! כן, לאלומיניום...

fireman

New member
אני חושב שמישהו מחפש לעשות

עלייך קופה שלחי לי מפרט במייל אני אבדוק אם המחירים שמבקשים ממך ריאליים [email protected]

רונס

New member
יש לך יותר מ טון אלומיניום...

איריסג

New member
קודם כל אמרתי "לא פחות...."

אני לוקחת את ההצעות שאני קיבלתי ומורידה מהם לפחות 20 אחוז כי אני יודעת שכמות האלומיניום אצלי בבית קצת מופרעת. שנית - ענתש - מכיוון שאני יודעת שאנחנו באותו ראש פחות או יותר - ההצעות שאת מקבלת נשמעות (אפילו לי....) קצת מופרעות. למי שלחת את המיפרט?

ענתש

New member
ליותר מ-5 מקומות שונים

וכל ההצעות דומות עד כדי 20 אלף ש"ח לפה או לכאן. אז נראה לי שלא, שזה פשוט שיש לי יותר אלומיניום מקירות

naor131

New member
עלות אלומיום לבית מועורכת ב 70000ש

עלות אלומיום לבית מועורכת ב ש"ח70,000+ מע"מ אתה מדבר על 200,000 זה מחיר מאוד לא הגיוני או שאתה עשיתה הרבה ויטרינות וכל החלונות חשמלים המחיר שלך כפול מהנורמל זה ממש לא הגיוני או שניסחפת עם האדריכל ........

בינא

Member
האם מצאת את רשימת בעלי המקצוע?

באתר "בית" אליו הופנית? אם כן , בקש מכאלה שנמצאים ברשימה, הצעות מחיר לעבודה בלבד. כל מחיר שיזרקו לך בפורום, יהיה מחיר שהיה למישהו פעם... עם מחירים של פעם לא ניתן לבנות היום ועם מחירים של הגליל או הנגב לא בונים במרכז. עזרה מקצועית מבקשים מבעלי מקצוע בתחום ומשלמים עבורה, כחלק מעלויות הבניה.

אטיוד5

Active member
מנסיון עכשווי

תכנון - אדריכל/מהנדס - $5000 מדרגות +מעקה - $4000 דלתות - 5000$ אלומיניום - 15000$ עד 25000$ תלוי בכמה תריסי גלילה יש לך. גג - רעפים? דוד שמש + קולטים - 1000 פיתוח חצר + סילוק פסולת+גינון - 3000-6000 מזגנים - $5000 נקיון - 1000

בינא

Member
שים לב לאבסורד...לאדריכל/מהנדס

אתה משלם כמו על המזגנים, או הדלתות (פנים? חוץ?) או על מדרגות+מעקה ודוד שמש ועל הניקיון אתה משלם 1/5 מהתשלום על התכנון...אתה לא רואה בעיה בנושא? רשימת בעלי מקצוע ועבודות הבניה ניתן למצוא באתר "בית" www.bayit-il.co.il, בפרק 14

avi5199

New member
זה לא כלכך פשוט, מצורף קובץ

שי בו הצעות מחיר שאני אוסף כרגע , במטרה לבנות מסגרת תקציב. הבית הוא שתי קומות מגורים ומחסן קטן במפלס תחתון יותר (חצי מרתף) שטח מקורה 173 מטר מרובע ( שרטוט של הבית מצורף להודעות קודמות שלי בפורום), גג רעפים על הקומה העליונה ושאר השטח של גג הקומה התחתונה מנוצל למרפסת. עדיין חסרים לי הרבה נתונים. חלק מהנתונים הם הצעות מחיר שקיבלתי, חלק המנתונים מידידים שבנו בית דומה, חלק מהאינטרנט. המחירים בשקלים. אודה למי שיכול להשלים לי אינפורמציה.

bines

New member
לא הבנתי למה כוונתך

"להשלים לי אינפורמציה",אתה יכול לחסוך ,חסר פרטים לגבי אלומיניום ,חשמל ,אינסטלציה,המלצתי להפריד בין החומרים לעבודה, טיח -חומר +עבודה כ 40 ש"ח למ"ר .מטבח אפשרי 800-1000 ש"ח למטר רץ ,ריצוף אפשרי 50 ש"ח למ"ר . ומה זה לפי לריסה ?

פיטנגו4

New member
פיתוח חוץ

15K לפחות לחומות, רחבות שבילים וריצופים. רצוי לתכננם בשיתוף עם עם אדריכל נוף או הנדסאי אדריכלות נוף. 20K-40 בממוצע לגינה כולל מילוי, תכנון והקמה.

למעלה