שואל שוב

amirking1

New member
שואל שוב

מה קורה אנשים ? אני מנסה שוב לקבל תשובה מחברי הפורום כאן : אני רוצה להכנס לתקופת חיטוב , אני שוקל 77 על בערך 17 אחוזי שומן , על כמה קלוריות אני צריך לעמוד ביום על מנת לאבד מינימום מסת שריר ? התכנון הוא להתאמן 3 אימוני גוף שלמים + פעמים שלוש בשבוע קצת אירובי . זקוק מאוד לתשובה , גם אם הערכה גסה , תודה!

amirking1

New member
יש כאן כמה דברים שונים שקצת לא מתיישבים

אחד עם השני.

באתר שרוזוואר נתן כתוב שאני שורף בסביבות ה-2900 קלוריות , בקילוגרם כתוב שעל מנת לשרוך כמה שיותר שומן ומינימום שריר אני תריך (אחרי חישוב) להוריד 900 קלוריות מהפריט היומי, כלומר לאכול 2000 קלוריות .
מצד שני יש תפריטי תזונה מוכנים באתר קילוגרם שלפיהם אני צריך לאכול בסביבות ה-1700 קלוריות. זה 300 קלוריות שאני לא יודע כל כך מה לעשות איתם .. זה יכול להיות הבדל של ירידה במשקל לנייטרלי .. מה אתם אומרים?

הגירעון הקלורי המקסימלי

תלוי באחוז השומן (או יותר נכון במספר הקילוגרמים של שומן בגופך) שלך.
ככל שאחוז השומן שלך גבוה יותר, אתה יכול להיות בגירעון קלורי גבוה יותר.
הנוסחה של 69 כפול מספר הקילוגרם של שומן בעלת סטיות תקן של עד 50% (לדעתי) כי במחקר לא התייחסו לאכילת חלבון/אימון התנגדות.
כך שזה דיי אלסטי.
בנוסף, התפריטים בקילוגרם מתייחסים לתפריט ממוצע שמתפרס על פני כל השבוע ולא מביא לך את האופציה לאכול תפריט עם יותר קלוריות ביום אימון ופחות קלוריות ביום ללא אימון ולכן יש את ה"סטייה" הזו של ה 300 קלוריות.

בהצלחה.

amirking1

New member
העלת עניין חשוב

האם להכניס את החלבונים כחלק מספירת הקלוריות ? אחרי הכל הגוף מנצל אותם בעיקר לכל מה שהוא לא אנרגיה ..

למעלה