שואל שוב, קצת דחוף...

Dazed&Confused

New member
שואל שוב, קצת דחוף...

בקשר לגיטרה של HONDO בצורת לס פול. יש לה האמבקרים של דימרציו, והמורה שלי אומר שבסך הכול היא איכות טובה. לא גיטרה שאני לא אוהב את הצליל שלה אחרי חודשיים. והיא מיוצרת ביפן (זה אמור להיות יותר טוב מסין קריאה וכדומה, לא?). יש לה צליל הרבה יותר טוב משל סקוויר, השוותי. מעבר לזה אני לא כל כך מבין... אשמח להצעות או לכל פיסת מידע... ועוד שאלה, איך אפשר לצבוע גיטרה? זה מעלים סריטות וכדומה? תודה מראש
 

The Exorcist

New member
תשובות:

הגיטרה היא לא לס פול היא בצורת סטראטוקסטר של פנדר (ראיתי את האתר, לא מצאתי שום דגם שדומה ללס פול) היפניות הרבה יותר טובות מגיטרות שמיוצרות בסין וקוריאה (איבנז מייצרים ביפן למשל) אני ממליץ לך לבדוק שוב את הגיטרה ולראות אם היא מתאימה לסגנון שאתה רוצה. צביעת גיטרה: אפשר לצבוע גיטרה אבל לא מומלץ לבד. זה מעלים סריטות אבל יכול לפגוע בצליל.
 

mocko

New member
זאת חשמלית ראשונה שלך ?

אם כן , והגיטרה גם די זולה ( נניח מתחת ל 1000 ש"ח ) אז לך על זה . כל זה בהנחה כמובן שהגיטרה נוחה לך , קלה לנגינה ולא פחות חשוב , נשמעת טוב עם המגבר שיש לך או שאתה מתכוון לקנות . ואל תילחץ מזה שאנשים יגידו לך שזה חיקוי וכדאי שתקנה כבר את הדבר האמיתי ובלה בלה .... אם הגיטרה מוצאת חן בעיניך , לך על זה . ותמיד טוב שיש בבית גיטרה זולה ( לפחות אחת ) שבעתיד תוכל לשמש לנסיעות , אימון ושאר קרקסנות אחרת . הגיטרה קרוב לוודאי משומשת ( השריטות .... ) אז מומלץ שתבדוק עם המורה שלך שהכל במקום , הצוואר בסדר , הפיקאפים מתפקדים כולם והכלי במצב סביר . לגבי השריטות , לא צובעים בגלל זה את כל הגיטרה ( אלא אם הרגש האומנותי מתעורר ) - ניתן למצוא עטי צבע מיוחדים ( לגבסון יש בכמה גוונים ) או ספריי צבע מיוחד . חוץ מזה , אל תשכח להתמקח באופן דרסטי על המחיר , גם בגלל השריטות ובעיקר בגלל שהכלי משומש .
 

Dazed&Confused

New member
כן

אין לי עדיין מגבר אני חושב שאקנה משהו טוב עם 15 וואט, משהו שכבר יתאים לגיטרה... והגיטרה היא לא כמו הפנדר, היא לא נמצאת באתר של החברה כי נדמה לי שהפסיקו לייצר אותה. חוץ מהשריטות, יש לה צבע נוראי... חום דבש כזה, בערך כמו הלס פול הקלאסית רק בלי שיש שחור מסביב שמיפה את זה. אני הולך לקבל על זה מחיר לא רע בכלל... לא לדאוג
לא חשבתי לצבוע לבד, איפה באמת צובעים גיטרות בצורה מקצועית? אני רוצה שחור פשוט לא SUNBURST או משהו כזה. בסך הכול הגיטרה נשמעת לי לא רע בכלל... וזה העיקר. אה, ועוד שאלה, יש אפשרות לחבר לגיטרה טרומבלו ואם כן אז איך?
 
למעלה