שואל כדי ללמוד

11161

New member
שואל כדי ללמוד

ראיתי שבפורום לאחרונה דובר על כאב כרוני והמגבלה שהוא גורם בהיקף ובאינסטנטיביות העבודה.

אשמח (למי שיש סבלנות להסביר) לשמוע באיזה אופן זה משפיע עליכם,
האם העבודה שאתם מתעסקים בה מעייפת אתכם פיזית או כרוכה במאמץ פיזי,
ואם יורשה לי להגזים ולשאול, מדוע בכלל עבודה נתפסת כמאמץ (ולא כבילוי או משחק).

[אצלי "עבודה" נתפסת כמשהו מלהיב שמשלב בין כיף לתועלת להרפתקה, למשחק אסטרטגיה כמו שמשחק מאתגר באמת צריך להיות.
אבל אני מניח שאני הבעייתי - אשמח ללמוד איך זה אצלכם)

אתה בר מזל.

אני מאמינה שרוב האנשים עובדים כדי להתפרנס ועוסקים בעבודות שהכי מתאימות לאופיים ולצרכיהם, אבל עדיין - אם ייזכו בלוטו - יעזבו בשמחה את העבודה ויתמסרו לחיים בקצב איטי יותר.

בשבילי הקושי בעבודה (ואני אוהבת את העבודה שלי!) הוא בעצם הישיבה. מדובר רק בחמש שעות (+ 40 דקות לכל כיוון ברכבת) ובכל זאת - קשה לי לשבת.
אני מזכירה לעצמי לקום לפחות פעם בשעה ולעשות סיבוב מסביב למסדרון. יושבי הקומה כנראה חושבים שאני משוגעת, ללכת ככה סתם ללא מטרה..
אדם בריא לא "סופר" את הישיבה הזאת, ועוד בחצי משרה, ואני הפסדתי יום עבודה השבוע, כי כאב לי הגב וידעתי שלא אוכל לשבת ואם אעלה על הרכבת, אסע עד חיפה כי לא אצליח לקום..

Sigal H

New member
לא בעייתי, יוצא דופן.

אני צריכה עוד לחשוב על זה ולהתנסח כראוי.

|שומרת מקום|

פנינה21

New member
אצלי

אני תכף 5 שנים עם כאב כרוני
עד לפני כמה ימים חשבתי שהבעיה היא בסוג העבודה פסלתי ישיבה ממושכת ועמידה ממושכת .. אחרי עבודה בטיולים שהביאה אותי שוב להתקף.. זה כנראה לפחות אצלי פשוט מתיש להתרכז כל כך הרבה שעות ובטח כשמדובר על הצורך להיות בפוקס להראות טוב ולדבר לעניין כל השעות האלה..
אגב נהנתי על פי רוב מהעבודה בשנה וחצי האחרונות..וכל הבעיות שלי היו קשורות לבעיה הרפואית.
אגב יש גם עניין לא קטן של לתאם בין הטיפולים הרפואים לעבודה -ואי אפשר לוותר על תור לרופא אז אני נאלצת להסביר את זה כעת לשלב הראיונות כבר.. וכנ"ל על תרופות , תרופות שבתופעות הלוואי הרגילות שלהן אלה שקורות בדרך כלל יש: שינוי במשקל, הקאה בחילות ונשירת שיער ועכשיו לך תסביר את זה לבוס שלך ..

יש לי מה לכתוב על זה

אבל אני קצת ב"טרפת"...
כשירגעו כאן כמה עניינים, אכתוב
אולי אפילו מחר-מחרתיים

למעלה