שואל בשביל חבר

drorbar19

New member
שואל בשביל חבר

יש לי חבר שלא מאמין בפרק ב' או בזוגיות בכלל.
הוא חושב שהיות וההבדלים הם כל כך גדולים בין המינים, השקפותיהם, תחומי העניין שלהם ואפילו צורת התקשורת שלהם, אזי כל מין אמור לחיות את חייו בנפרד (גרושים טראומטיים), והפרטים השונים אמורים להפגש רק לצורך בילויים משותפים מידי פעם.
לדעתו הבילויים הללו כוללים בעיקר סקס (מלעשות, זה כיף מאוד) וקצת הערפת חום ותשומת לב.
כל שאר הבילויים הם די מטופשים כשהם נעשים עם בני המין השני.
גם אם תקחו טיול משותף לחו"ל, תבינו די מהר שהרבה יותר כיף לעשות אותו עם חבר \ חברה טובים ולא עם בני זוג (בתנאי שמצליחים להתארגן על סקס גם בטיול. אנשים לוקחים בני זוג לטיולים רק בגלל שהם מפחדים שהם לא ימצאו סקס טוב כשהם רחוקים).
ואני בכלל לא מדבר על ספורט, קניות, בחירת סרט טוב או סתם רביצה בבר שכונתי וריכולים.

לטענתו הפתרון המושלם הוא שלכל אחד ואחת יהיו 2-3 שותפים לחיי מין (ככה יהיה סקס איכותי לפחות 3 פעמים בשבוע) ולקצת בילויים משותפים ושיחות (לפעמים נחמד לקשקש עם המין השני כשזה בתדירות לא גבוהה) וככה נחייה את חיינו באושר.

מה אתם חושבים?

לי בא

New member
מעניין אותי

למה את חושבת ככה?
בחלק מהדברים של החבר אני מסכימה ומקבלת.
סתם מסקרנות

בשמחה :)

זו דעתי האישית כמובן.
בסופו של דבר, כל אחד ואחת, בסופו של יום, רוצים וזקוקים לפינה החמה לבוא ולשים את הראש בהרגשה ובמקום של בית.
גם אותם אלו שלא מאמינים בפרק ב', שלא מאמינים בזוגיות, שחושבים שמונוגמיה עברה מן העולם ומאמינים במודל אחר של יחסים (עם ריבוי פרטנרים וכו' וגו'),
לדעתי האישית, כל אחד בסופו של דבר מחפש משהו אחר, גם אם הם מפחדים להודות בזה.
זה נכון שגברים ונשים שונים מהותית בהרבה דברים, זה מה שעושה את מערכות היחסים ליותר מעניינות ומאתגרות.

drorbar19

New member
מותק,

כולם גם רוצים להיות עשירים, צעירים ויפים עם בית קיץ ויאכטה במונקו.
אבל כשאת מבינה שזה רק חלום אז אפשר להסתפק גם בדירה נחמדה בראשון, בכרס בירה ובקרחת קטנה וחמודה.

אפשר לחיות כל החיים במרדף אחרי חלום ואפשר גם להבין שלעיתים כבר אי אפשר להגשים את החלום הזה, ולהסתפק בהכי טוב שיש אחריו.
אני מסכים שהדבר הכי טוב זה למצוא בנזוג שהוא גם חבר נפש וגם הרפתקאה מינית שלא נגמרת, אבל נראה לי שאחרי X שנות חיפושים גם מותר להגיד שאין כזה (בכל אופן לא כשיש לכולם ילדים, הסטוריה ו1001 תנאים מגבילים), ואז מה הדבר הכי טוב שניתן לעשות ואינו בגדר חלום?

דעתי

לא לוותר על החלומות, גם אם קשה להגשים אותם, וזה תקף לכל דבר בחיים.
זה הדלק האמתי שמניע אותנו בחיים כאן.
רק מי שהגשים באמת חלום בחיים יכול לדעת את ההבדל של לפני ואחרי.

לי בא

New member
כל אחד מחפש פינה

זה נכון, אבל כל אחד מגדיר את הפינה הזאת אחרת.
יש כאלה שיבחרו בזוגיות מונוגמית על כל כלליה, ויש כאלה שיחפשו משהו קליל ומשוחרר יותר ואפילו לא מחייב.
אני לא חושבת שהוא לא מציאותי וחי בלה לה לנד, הוא פשוט מאוכזב וכנראה גם פגוע מהנישואים שהיו לו, כך שעבר לקיצוניות השנייה,
אני מאמינה שבשלב מסוים הוא יתמתן קצת, כי אכן להיות בשניים זה כייף וממלא.
מכירה אנשים שבחרו בריבוי פרטניות ופרטנרים כדרך חיים והם חיים עם זה בשלום.

Rtitan

ענה על זה מאוד יפה במקומי למטה
זה נהדר ומעולה (למי שזה מתאים) בתקופות מסוימות בחיים,
קשה לי לראות אנשים שבאמת חיים ככה חיים שלמים, מאושרים ושלמים (ושוב אולי זו רק אני ...).

ראה את תגובתי שנכתבה מעל

פחות או יותר בגלל זה.
למען הסר ספק, עם הרבה כבוד :))

Rtitan

New member
אכן נשמע כמו פתרון מושלם. נשים - לא לענות

עבורו, בשלב זה של חייו.

תמיד מרתק אותי לראות בני אדם שיוצאים בהכרזות נוקבות כאילו הם מצאו את האמת הטהורה של היקום ומנסים לשכנע את שאר העולם שהם משיח צדקינו.
רק מאי?
הם שוכחים שהאמת היא אוסף של חוויות סוביקטיביות (ניטצ'ה), שהאמת אינה עובדה, ולכן טבעה להיות פונקציה משתנה בזמן ובמקום וכדומה...
אפיעלו לגבי אדם ספציפי, העולם משתנה במהירות - אותם אנשים שוכחים שאנו חיים בעולם של תהליכים, מה שטוב לנו היום לא בטוח שנאהב אותו מחר, ומה שיהיה מחר... מי ישורנו לגבי מחרתיים?

כמעט כל אחד אחרי גירושין עבר שלב כזה או אחר של רצון שלא להיות בקשר רציני - מעטים יוצאים מגירושין ואומרים "קדימה - הפרק הבא!".
התהליכים שאנשים עוברים אחרי גירושין מביאים אותם למקומות שלא בטוח שהם היו מעזים לחלום שהם יגיעו אליהם כשהיו נשואים: התנסויות חדשות, התנהגויות חדשות וכדומה.
תן לחבר הזה זמן, תן לו לזיין קצת, להינות מהחופש, מהלבד, מחוסר המחוייבות ונראה אז.

באופן אישי, התיישבתי בפרק ב' אחרי יותר מ-10 שנים של חופש מוחלט שנהניתי ממנו מאד וניסיתי למצות ממנו כל קמצוץ שניתן. ההתיישבות בפרק ב' הגיעה כשזה התאים גם לאשתי וגם לי, והביאה איתה התמודדויות לא פשוטות - אבל עונג מופלחא של חזרה הביתה, שהיתה מאד נחוצה ונעימה אחרי שנים לבד עם בנות זוג מזדמנות רבות, ושתיים בלבד שהיו יותר מאשר מזדמנות.

תהליכים - תגיד לחבר שלך ללמוד שהחיים מלאים תהליכים.

Rtitan

New member
אני לא מאמין!!!
, גברים מעל 1.80 לא לענות!

ביקשתי מנשים לא לענות.
לא ממש ברור לי למה - אבל אם כבר התחילו לסנן מגיבים, אז החלטתי שגם אני.

עכשיו - אני לא מרשה לגברים מעל מטר שמונים לענות!

Rtitan

New member
טוב, אז נשים שצובעות שיער לצבע בלונד-בהיר-

מאד ויש להן שורשים שחורים באורך גדול מ-5 מילימטר אצל ספר בבוטיק שבשם שלו יש SHIMON - לא לענות!!!

למעלה