שואלת

לליתי

New member
תודה על התגובות

הוא לא נשוי זה ודאי הייתי אצלו מספיק פעמים כדי לדעת. איני חושבת שמדובר באישה אחרת כי עד יום חמישי דיברנו כל יום ושיחות עמוקות ומשמעותיות (עם זאת אין לדעת....) מסכימה עם אלו שאמרו שאין שום סיבה המצדיקה לא להודיע. איני חושבת שירצה לסיים את הקשר יתרה מכך נראה לי כי לא יבין על מה המהומה. כן, נפגעתי ונעלבתי, לא מאמינה כי הסיבה שלו תהיה מוצדקת בעיניי פתאום יש לי הרגשה כי הוא בכלל טס לסופש מה שאולי מסביר את ציון הזמן מחר בצהריים (מחמישי לראשון....) אהיה חכמה יותר כשיתקשר, מבטיחה לעדכן. אש לי את צודקת, לא באמת רוצה לסיים את הקשר, אך יחס כזה בהחלט גורם לי לחשוב בשנית. תודה לכולם על התגובות והמסרים

לי 33

New member
באמת שלא מצליחה להבין

את הקטע הזה של להעלם .....כמובן שקשה לא להיכנס לסרטים עד שתדברו אבל כמו שאמרו קודם שווה לקחת נשימה עמוקה ולספור עד 10 בלב ( ניסיתי זה עוזר ..) לפני שאת מגיבה ... אולי באמת יש סיבה מוצדקת שתוכלי לקבל אותה .. ובאופן יותר כללי לא מבינה את הקטע של להיעלם במיוחד שמדובר בשני אנשים בוגרים שכייף להם יחד , לפחות עד עכשיו .. למה לא לבוא ולהגיד את מה שאת/ה חושב/ת , מתלבט/ת לא בטוח/ה ...להיות אמיתי/ת וזה בהחלט תקף לשני הצדדים. אם שני אנשים כנים באמת ( ולא מצהירים שהם כנים ובפועל מתנהגים אחרת ...) אין סיבה שלא יוכלו לדבר ... לא תמיד תמצא חן בעיננו התשובה שנקבל אבל זה עדיף על המשחקים השטותיים האלה ובוודאי שעדיף על חוסר וודאות בהצלחה היום , ומקווה שזה יסתדר לך ....

לליתי

New member
מעדכנת

אתמול היתה לנו שיחה מאוד ...איך לומר שיחה מרגישה סיפר כי הוא פוחד להכנס לקשר עמוק,פוחד לאכזב, פוחד להתאהב מרגיש מאויים מהרגשות שלו, הוא חושב שהקשר ביננו נהדר אבל לא רגיל להרגיש ולא יודע להתמודד עם זה. סיפר כי היתה לו שבת מאוד קשה, לא חשב שנעלם כי דיברנו בחמישי וכשדאגתי בשבת הגיב מיד אמר כי הרגיש שחייב את הזמן להתמודד עם עצמו ומצטער אם נפגעתי, הוא פשוט לא יכל. נסעתי אליו, כדי לראות את המימיקה, את שפת הגוף, להרגיש מה הוא אומר התלבטתי אם ללכת...כי יודעת ומרגישה כי ראויה ליותר. אבל נשארתי, כי הרגשתי להכיל אותו, לעטוף אותו, אני חושבת שהוא שווה את זה הוא מאוד שמח שאיני מוותרת, אורו עיניו. הוא הסביר כי הוא ביקש להעמיק את הקשר, כי תמיד רצה עוד מימני, ופתאום הוא נלחץ שאל מה לא בסדר איתו? הצעתי טיפול...הוא לא פסל, חשב שאולי זו אופציה, איני יודעת איזה טיפול בוודאי לא שיחות עם פסיכולוג, אולי סדנאות או משהו... אשמח לתובנות, הערות והארות, רעיונות והכי אשמח לשמוע את דעתכם הכנה...

לא מאמין לך

יש לו מישהי ותפסת אותם על חם, נכון? תספרי את האמת...
כל הכבוד לו על הכנות - כל הכבוד לך על הסבלנות
עליתם על מסלול בטוח ואין מה למהר כי החיפזון מהשטן... זמן הוא שם המשחק במקום בו אתם נמצאים

aviavram

New member
החלטה אמיצה ללא ספק ונבונה -בניגוד ל..

אם את באמת מבינה שהוא טוב לך פעלת נכון

הכל בסדר איתו

אז נלחץ, קורה
. טוב שלא וויתרת
לא חושבת שצריך טיפול. רק סבלנות. ולא להיות בגישה "אני ראויה ליותר"...

tunalover

New member
יפה שהלכת עם האינטואיציה שלך ולא ויתרת

רק שמעכשיו אני מקווה שהוא יהיה חזק מספיק בכדי לשתף אותך בהרגשותיו ולא יעלם בכדי לטחון את המחשבות לבדו. אני גם נכנסתי ליחסים שבחודש הראשון הרגישו כמו מירוץ בפורמולה 1 ופתאום אחרי חודש הוא דפק ברקס בפתאומיות ואני לא הבנתי אבל בניגוד ליחסים קודמים החלטתי לדבר איתו להבין מה הפשר ומאז עלינו על דרך איטית יותר אבל ברורה יותר ומדברים ולומדים תוך כדי להכיר ולהבין אחד את השני טוב יותר. שיהיה לכם בהצלחה ורק טוב

יש! אני תמיד אוהבת להיות צודקת../images/Emo6.gif

(סתם סתם, הפולניה הרימה את הראש לרגע). אני לא בטוחה שצריך טיפול. אני חושבת שצריך סבלנות ואת זה יש לך בשפע. יחד עם זאת הוא חייב להבין שבקשר את מצפה ל התנהגות X בכל הקשור ל"העלמות". בהצלחה לכם

שרשירית

New member
ממש התעלתם על עצמכם

זה טבעי שיהיו חששות בהתחלה, זה טבעי שיהיו רגעים קשים. זה מעולה שדיברתם על כל הקשיים. גאה בך, באיפוק שלך ובהבנה - זו נשמעת כתחילתה של זוגיות נפלאה.

felka

New member
הייתי נותן לזמן לעשות את שלו

יכול להיות שיש לחץ וצריך יותר זמן. לפעמים יש צורך בלתת לדברים לקרות ולא ללחוץ. אני יכול להגיד לך שבקשר חדש הייתי צריך יותר זמן ממשחשבתי... ובגלל שבת זוג הבינה את זה הצלחנו.

לילי301

New member
מהנהנת להסכמה..

זה שהוא לא מת/מתו/הרג חתול של משהו זה כבר טוב..נושמת לרווחה. בקשר חדש מהסוג הנתון צריכים זמן, הזמן וההבנה של שני הצדדים הוא מתכון להצלחה. בקשי שלהבא לא יעשה לך דפיקות בטן וגם שלא יתן לך סיבה לביים סרטים בפעם הקודמת, שפשוט יצלצל ויסביר. בהצלחה לשניכם..

לליתי

New member
תוהה

קוראת את שכתבתי ואת התגובות שלכם ותוהה אם זה הכיוון בעיקרון הקשר עד היום היה בעיקר פיזי, אמנם לא יזיזות לשמה כי דברנו המון כל פעם שנפגשנו,לפני אחרי ותוך כדי לא יצאנו לפגישות שאינן מכילות סקס (התחיל כי אני ג טריה ופחדתי לצאת לעולם) תקופה ארוכה התייחסתי לכך כיזיזות והוא היה נעלב. עכשיו הוא בעצם מבקש להשאיר את הקשר כמו שהוא סוג של יזיזות משודרגת בשפה שלי, (למרות שביקש לא לקרוא לו יזיז) ואני תוהה לקשר כזה יש בכלל עתיד? אולי לאט לאט... אולי נהיה יזיזים ודי? ואולי אני צריכה פשוט להנות מהמתנה שנקרתה בדרכי...

בדיוק...פשוט להנות ../images/Emo13.gif

אף פעם לא הצלחתי להבין את הצורך הזה בהגדרות. טוב לך, וזה מה שחשוב. למה חייבים להדביק תוית? העתיד...אי אפשר לדעת. וטוב שכך. ואם אין עתיד - חותכים מיד? כל הרגעים היפים ביחד לא רלוונטיים אם הקשר ייגמר מתישהו? באמת שלא מבינה... (שאלה מטומטמת לחלוטין...אם אין פגישות בלי סקס מה משמעות הדבר ולמה זה חשוב
? )

aviavram

New member
היתי מספר לך משהוא על משהיא שאמרה שהכי

טוב לה בעולם וזה מה שהיא חלמה אבל ההגדרות הרגו אותה וההודעה האחרונה מדגישה עד כמה התגובות סתמיות כי בעצם לא יודעים את כל התמונה אבל כולם מיעצים הכל טמון כאן - עכשיו הוא בעצם מבקש להשאיר את הקשר כמו שהוא סוג של יזיזות משודרגת אני חשבתי ההפך דרך אגב אבל נפלתי במסגרת

tunalover

New member
תתהי ובינתיים תהני תוך כדי

דווקא חשוב שתתהי כי חשוב שתדעי מה עושה לך טוב. זה לא אומר שאת צריכה להדביק טייטל - את יכולה להחליט כל יום משהו אחר אבל כל עוד שזה עושה לך טוב. ולגבי הסקס - תמשיכו כך
שיהיה תמיד דגש על פתיחות וכנות וככה אף אחד לא יהיה מקופח

למעלה