שואלת

לליתי

New member
שואלת

אנחנו בקשר כארבעה חודשים נפגשים פעם פעמיים בשבוע, איך שמסתדר בפגישות האחרונות הביע נכונות להעמיק את הקשר נראה כי טוב לנו ביחד יש עוד הרבה ללמוד אחד על השניה עוד לא ממש יצאנו החוצה.... אנחנו מדברים כל יום.... יום חמישי דיברנו בבוקר בערב כשהתקשרתי לא ענה ביום שישי בבוקר סימסתי ולא היתה תשובה בשבת סימסתי כי אני דואגת סימס חזרה - ואני מצטטת "אין מה לדאוג, אני בסדר, נדבר מחר בצהריים" קרי היום. משערת שתתנהל היום שיחה מתלבטת איך לפעול יודעת שאיני ראויה ליחס כזה, פשוט בא לי ללכת... למרות שעדיין רוצה בקשר מלבד הסיבה הספצפית להעלמות חושבת שמין הראוי היה שיאמר כי הוא מתכוון להעלם מה דעתכם איך הייתם מגיבים אתם בשיחה היום?

א ש לי

New member
גם אני שואלת.

איך את היית רוצה להגיב בשיחה הזו? איך את מאמינה שתגיבי?

לליתי

New member
מתלבטת

ותוהה לכן פניתי לעזרה יודעת שזה מאוד פוגע ומעליב יודעת שאיני ראויה לכך, למעשה אף אחד לא ראוי.. זה מעליב עד כדי שאני שוקלת לשחרר ולהרפות מהקשר...

א ש לי

New member
בהחלט מעליב

לו היית באמת רוצה לסיים את הקשר לא היית דואגת באיך להגיב לשיחה שתתקיים היום וזה מה שעושה את זה כואב יותר, כשאת מעוניינת, ועל כן הייתי מציעה לקחת אוויר, יכולה בהחלט להיות נעימה ולהגיד בצורה ישירה שנעלבת וניפגעת ושאינך ראוייה ליחס הזה, להקשיב בנחת להסבר שלו, שסביר להניח מאוד תירצי להבין ולהסכים איתו. את בהחלט לא חייבת להחליט באותה השיחה להרים ידיים ולברוח זו תמיד הדרך הקלה נסי להתעלות על עצמך ולשמוע ממנו אם יש טעם להמשך הקשר.

ואולי

הוא איש שב"כ או מוסד ונמצא באיזו פעילות? לא צריך להיות כל-כך החלטי במשהו שהוא לא וודאי

כן כן כן כן....

ואולי הוא אסטרונאוט שמתקן את הלויין של יס? עשה לי טובה, בתוך עמי אני חי שום איש ביטחון לא יענה לSMS בפעילות מבצעית ואם הוא כתב זה סימן שהוא יכל לדבר... או שהיתה משהי שזה מנע ממנו לדבר...

א ש לי

New member
האוץץץ'

למרות שגם אני הסתכלתי על הימים לא בהכרח מישהי... אבל איזו סיבה סוף שבוע לא למצוא זמן אפילו לטלפון קטן? :(

שרשירית

New member
לפני שחוטפת את החלאסטרה

הייתי בודקת אולי באמת קרה משהו. אולי קרה משהו במשפחה שלא איפשר לו להתקשר אליך. אני הייתי מחכה להיום לשמוע מה באמת קרה לפני שמתנפלת עליו. הרבה פעמים אנחנו בתוך הראש כותבים תסריטים מיותרים, קצת סבלנות ואז תדעי לטוב או לרע מה עובר לו באמת בראש. אם בחר לסיים את הקשר, בסופו של דבר הוא יצטרך להתמודד איתך. אם באמת משהו קרה הייתי אומרת שמאוד דאגתי לו ושתמיד יוכל לשתף ולפנות אלי בכל מצב. מחזיקה לך אצבעות

מסכימה לחלוטין

קודם כל בודקים מה קרה. אולי הוא קיבל פיק ברכיים ורצה לחשוב שוב על הקשר? אולי קרה משהו אחר חס וחלילה. אני חושבת שלשפוט בן אדם לפני ששומעים אותו זה קצת לא הוגן כלפיו
בקשר הכי חשוב לפתוח את הדברים. לשים אותם על השולחן. תפתחי, תראי מה יש לו להגיד, ותחליטי מה את רוצה. בהצלחה

רק שיר

New member
לדעתי הוא מתרחק

אך הייתי נושכת שפתיים ומקשיבה לו ברוגע לנוכח טענותי.

tunalover

New member
אני חושבת שלא צריך למהר ולקבוע עובדות

לי גם היו כמה מקרים לאחרונה שכאשר לא נעניתי - התחלתי להיכנס לסרטים ולכעסים. ולאחר מכן שיצא לנו לדבר והבנתי מה היה, כל שנשאר לי להגיד זה "איזה אידיוטית". מאוד קשה אבל תנסי להגיע כמה שיותר נקיה ממחשבות לפגישה שלכם ויחד אם זאת תגידי לו שהעניין נתן לך הרגשה מאוד לא נעימה ונוחה. לגיטימי שלאחר שתעבירי לו איך הרגשת, הוא יהיה אחראי למצוא פתרון (ואל תתפטי למצוא פתרונות בשבילו). השיטה שלי היא לנסות להתרכז ולהעביר את הדברים שאני מרגישה ולא לשטח בפניו את מה שאני חושבת שהוא מרגיש (מה שהרבה אנשים עושים מבלי להרגיש). מקווה שהנושא ימוצה ותמשיכו הלאה בכיף ועם תובנות חדשות.

תשמעי מה יש לו להגיד

לפני שאת נכנסת לסרטים. אם הסיבה לא קשורה אליך וליחסים שלכם... לא הייתי עושה מזה סיפור. הייתי כן מבקשת שישלח לי אסאמאס אחד בסוף היום גם אם עסוק - כי זה לוקח דקה ואני דואגת.

מסכימה עם קודמיי

מאוד פוגע לא הייתי מוכנה לקבל את זה אלא אם יש לו הסבר ממש (!) מוצלח לריחוק הזה

וורדה היייתה אומרת לך

"תזזזזזזררררררררקקקקקקקקקקקקקי, אאאאאאאאאאאאווווווווווותתתתתתתתתתתתתתתוווווווווווו" וגם אני...

לילי301

New member
../images/Emo46.gif שונאת אנשים שנעלמים ככה סתם..

לא מתקבל על הדעת אלא במקרים הבאים: 1. מת (חס וחלילה טפו טפו טפו) 2. מתו לו (חס וחלילה טפו טפו טפו) 3. הרג (חס וחלילה טפו טפו טפו) בכל מקרה אחר אפשר להרים פון ולעדכן!

למעלה