שואלת שוב...

• פותח הנושא ע33
  • פורסם בתאריך

ע33

New member
שואלת שוב...

קרן שלום, בעבר שאלתי אותך על בית מספר 13 ב ואני רוצה להפנות את תשומת ליבך לכמה פרטים נוספים: אני נולדתי בתאריך 31/07/1972 בעלי 27/10/1965 רכשנו בית קרקע שמספרו 13 ב=4. בעלי היה נשוי בעבר וגר בבית מספר 4-היו להם בעיות כספיות ובלי קשר לבעיות הכספיות, היו המון מריבות וחיכוכים עד אשר הוא עזב את הבית והתגרש. גרושתו שגרה בבית מספר 4 התגרשה פעמיים בבית זה(בעלי היה בעלה השני). מאחר ובעלי ואני, למרות אהבתנו נוטים לדרמות (מצידי) ולדבר רבות על פרידות, אני ממש חוששת מהבית לגבי גירושים ומבעיות כלכליות (מצבנו לא מזהיר- ואנו משלמים מזונות של 3000 שח עבור ילדה אחת חוץ מהוצאות של משכנתא וכו'). על פי הרב יצחק- ומעוד מקומות שאספתי על בית מספר 4 : בית מספר 4: מבטא ארציות, פיזיות, מסגרות ברורות וקיבעון. חסר שקט ומתאפיין בניתוקים ופרידות. דיירי הבית מביטים בעיקר אל המחר מתוך תחושת עצמאיות מלאה. מקרין באופן שלילי בעיקר על הפרנסה ועל הזוגיות, ולכן לעיתים קרובות טומן בחובו גירושים ובעיות כספיות. יש בבית זה ניתוקים פתאומיים ואף אסונות. תחושת תקיעות מסוימת וחסימה במזל. יש נטייה לקילקולים של מכשירים רבים בבית זה. מחלות כרוניות, טיפ לחיים טובים בתוך הבית: הימנעו משיפוטיות ומביקורות הדדיות. השתדלו לא להיות פדנטיים יתר על המידה, ותעלו את האנרגיה לאפיקים מועילים. מומלץ לבדוק מזוזות בפרקי זמן קצרים מהרגיל. (הרב יצחק אהרון) מה עושים? תודה רבה לך....

שלום לך , וכמו שכתבתי לך בתחילה .....

1. אינני מקבלת את המאמר הזה ולא מסכימה עימו . 2. יש לנו כ"כ הרבה השפעות הרבה יותר קריטיות ואקוטיות בגורלינו ולכן מספר הבית הוף להיות זניח לעומת שאר הנתונים כמו תאריכי לידה וגורל השם . כמו שציינתי בשאלתך הראשונה , ברגע שקיים לאדם תיקון זוגי זה אינו משנה באיזה מספר בית הוא יגור ואם מופיע בגורלו גירושים זה יופיע בתאריכי הלידה שלו ולא במספרי הבית בו הוא יגור על פניו נראה לי שיש תיקון זוגיו ותיקון בזוגיות כך שלא משנה באיזה מספר בית תגורו הנושא הזה תמיד יהיה בדגש , יבוא וילך מבחינה זוגית , זה תלוי בכם ולא מאנרגיית הבית שלכם . אני מתגוררת בבית מספר 4 ואצלי בגורל המספר הזה מככב ואני חושבת שהוא נפלא ולא רואה בו שום בעיה אם יודעים באופן מודע מה על האדם לעשות בחייו. 3. לא מקבלת בהכללות שום דבר ! , ולכן מספר בית הינו רק אנרגיה שנוספת לנתונים שלו ולא באה במקומה ואין לה כוח השפעה מעל מה שכבר משפיע עלינו מבחינה גורלית . ובלי קשר 13 אינו מספר 4 נקי ולכן הוא מבטא יכולת ביטוי אישי ,ועוד אלמנטים אחרים שהם שונים ממספר 4 כשהוא מגיע כ4 נטו . בקיצור ולעיניין : אם קיים תיקון זוגי ,זה לא יושפע בגלל מספר הבית לא לטוב ולא לשלילה - זה כבר תלוי בגורלכם ובמה שמופיע בו . בברכה,קרן

ע33

New member
תודנ רבה

תודה רבה הרגעת אותי, רק עוד שאלה- כתבת שלי ולבעלי יש תיקון זוגי ותיקון בזוגיות- מה זה אומר?

למעלה