שואלת כאן......

מסטי ק

New member
שואלת כאן......

בשם בדוי רק בגלל שיודעת שהגרוש שלי קורא אותי אני חברה יותר בפורום השכן אבל כדי לא לגרום לעוד מריבות איתו (עם הגרוש) מעדיפה לשאול כאן אז בערב החג שוב רעמו התותחים שלו בתחילת השבוע היינו במשפט והוא הפסיד בו המשפט היה על מזונות והן גדלו ולא יותר מדי גם עכשיו התשלום הוא הרבה מתחת לממוצע לפני שבועיים קבענו כי הוא לוקח את הילדים לכל החג שלישי רביעי חמישי וזו יוצאת שבת שלו ככה באמצע החיים היו לי 5 ימי חופש ימים של מתנה גדולה וחושבת שמגיע לי בתכנון היה לרדת לסיני ל5 ימים אבל לא הסתדר בגלל כל מני סיבות ואז ביום שלישי הוא הגיע כולו רותח מזעם וצעק לעברי "מחר הם בבית" אני שחשבתי שזה לא פייר מצידו......כי אם באמת הייתי יורדת לסיני?? עניתי לו ישר "מחר אני לא בבית אני בסיני" והוא החל צורח עלי ליד הילדים י'זונה (מצטערת שצריכה לכתוב מילים כאלו) יחתיכת זבל........ עכשיו אני מפנצ'ר לך את הגלגלים הוא מסתובב ומחפש משהו חד על הריצפה כשהוא ממשיך לקלל אותי בכל מיני מילות גנאי לדבר עלי כאמא מגעילה בפני הילדים ועוד אמר ש"מחר הוא זורק את הילדים אצל אימי ולא מענין אותו כלום" הילדה נכנסה לחרדה איומה לקח לו כמעט שעה להרגיע אותה הבן התכנס בתוך עצמו לא דיבר לא איתי ולא איתו הוא פשוט עשה מה שאמרו לו מעולם לא היתה בבית התעללות פיזית מילולית ונפשית כן בכל פעם שהוא מתעצבן מרגישה שזה יותר ויותר מסוכן ומפחיד וחושבת לאן זה יגיע האם הוא יכול להגיע למצב שיכול לפגוע בי פיזית או בילדים? יודעת שהילדים כבר פגועים נפשית קשה לי להאמין שיפגע בהם פיזית אבל........את האמת מתחילה לפחד המליצו לי ללכת למשטרה ולהגיש נגדו תלונה רק כדי לזעזע אותו רק כדי שהמצב לא יחמיר יותר ואם התלונה תזעזע אותו יותר מדי? ואם לא אתלונן כל זה ימשיך? פעם בשלושה חודשים יש התפרצות כזאת כל פעם היא יותר ויותר חריפה חייבת לציין שהילדים עדין לא חזרו המתנה שציפיתי לה קיבלתי אותה אבל בפחד לקח לי לפחות שעתיים להרגע תודה וסליחה שיצא לי ארוך.......
חג שמח

נירה63

New member
מסטיק יקרה חג שמח

קראתי את שכתבת ונורא התעצבתי...כן, מידי פעם אני שומעת על מקרים כאילו ואחרים...כאילו ודומים...חבל שהגרוש שלך "משתמש" ומעליב אותך ליד ילדיך אבל עיצה לי אליך...את תהיי חכמה וגדולה ממנו...אל תגררי ואל תעני לו בודאי לא ליד הילדים,מה הם אשמים ? חבקי אותם, תהיי איתם, אני הייתי אומרת לילדים ש...אבא כרגע כועס אבל הוא אוהב אתכם...והוא ילמד להתמודד עם הקושי שלו...(מקווה)... ולך אישה יקרה ,אני שולחת חיבוק ענק ומכאן רוצה לחזק אותך... אני מנסה להתנחם כרגע איתך ולחשוב בקול רם ש...יבואו גם ימים טובים מאלה... ובנימה אולי אופטימית שולחת לך חיבוק וברכת חג שמח.

מסטי ק

New member
האמת שלא עניתי לו.......

השכן שלי שאשתו היא חברה שלי היה לידינו אתמול בערב סוף סוף יצא לנו לדבר אותו איש ממש לא רכלן ולא רצה רצה לספר לי כלום ממה שהיה בינהם (השיחה בינו לבין הגרוש) אבל כן אמר שרק משתקתי הגרוש התעצבן יותר...... היום הם יחזרו סוף סוף וכמובן שיש לנו המון חוויות לספר אחד לשני
תודה

מסטיק..

קורא אותך ונדהם עזבי אותך ממנו אני נדהם ממך!! אם זה קורה כל שלושה חודשים וכל פעם זה מחריף בקצת... למי ולמה את מחכה? לזה שהוא יעשה משהו? מעצבן אותי לראות אחד שבא וכותב את הכתובת על הקיר ואת הצד השני מסרב לקרוא או מתעלם קומי תעשי מעשה!!! תגני על עצמך על הילדים שלך מצטער שזה יצא ככה קצת עסבני אבל לא רוצה לחשוב על מה יכול לקרות

מסטיק-גם אצלי זה היה בקטן קטן

כשכל פעם אמרו לי שאני חייבת לעשות משהו בנדון ועוד לא הייתי "מוכנה"...פעם אחרונה שהיתה לפני כ-3 חודשים,הבן אדם נכנס הביתה והתפרץ בצרחות עלי מול הקטנים ....וזה היה הגבול מבחינתי....הייתי קרת רוח,עניתי בשקט,הוצאתי אותו איכשהו מהבית,וכבר באותו יום הוצאתי מכתב חד משמעי לעו"ד שלו שתאר בקצרה את תרחישים שקרו עם תאריכים והכל, והודעתי קבל עם ועדה שבמידה ויחזרו ההתפרצויות הנ"ל אאלץ לפנות לגורמים חיצוניים....מאותו יום-שקט דממה מהכיוון ההוא.מקווה שכך ימשיך.אני לפחות יודעת, שאת ההזהרות הוצאתי החוצה,להגן על הילדים אגן בכל דרך אפשרית (גם אם מדובר "רק" בהתעללות נפשית) ולא אתן לחשוף את ילדי ליתר גועל נפש ממה שהם כבר חווים בחייהם הקצרים. היי חזקה,השתדלי להנות מהחופש שכל כך מגיע לך,ואל תשכחי לקבל את ילדייך בחזרה עם חיוך ענק על הפנים. שבת שלום.

מסטי ק

New member
הצעקות הן בדרך כלל בחוץ

משתדלת לא לתת לו להכנס הביתה אז הוא צועק בחוץ לעיני כל השכנים והיום הם צריכים לחזור כשהם יגיעו בערב לכיוון הבית חושבת שכל התמונה תחזור אליהם...... כל הצעקות כל הקללות כנראה שהולכת לעבור לילה קשה למרות שהם שם הם בסדר גמור הם צוחקים מבלים ונהננים אבל חוששת מהחזרה שלהם......

מסטי ק

New member
הכתובת על הקיר

כן ואני קוראת אותה אבל יודעת שאם אני יקום ויעשה מעשה!!! המצב יהיה יותר גרוע ואז.....

s h o o s h a

New member
אלימות זו אלימות זו אלימות

מצטרפת לטון הכועס של טלה כי כאמור, אלימות, בין אם פיזית ובין אם מילולית, היא אלימות והמרחק בין השתיים הוא כפסע אז למה לחכות? שהמילים יהפכו למעשים? יש אותך ויש את הילדים ואף אחד מכם אינו ראוי להתנהגות כזו להשתוללות חסרת רסן שכזו עליך לפעול בכל דרך אפשרית כדי להגן עליכם מפניו זה מה שצריך להנחות אותך הביטחון שלכם כל עוד 'תרשי' לו לנהוג כך, הוא ימשיך להתעמר בך אל תפחדי (קל להגיד, קשה לביצוע) אבל אפשרי העזרי, כאמור, בכל מוסד ו/או גורם אפשרי אל תתני למילים להפוך למציאות !!!

מסטי ק

New member
../images/Emo20.gif

זה היה הצ'אנס האחרון.......!!!!!! זה לא יקרה שוב! הבטחתי לעצמי ועדין לא בטוחה שביום ראשון לא הולכת לכיוון תחנת המשטרה להגיש תלונה הכל תלוי בחזרה שלהם.........

just yael

New member
מסטי ק...

פעם שלישית שקוראת אותך מאז פרסמת את ההודעה שלך, ולא יודעת מה לענות. מה שבא לי באותם רגעים זה לנער אותו חזק חזק, שיעצור רגע ויסתכל, יראה למה גורם בחוסר השליטה שלו... פגיעה נפשית בילדים, דינה כפגיעה פיזית...אבל האם לגשת למשטרה או לא? לא יודעת לענות לך מהצד, ולמזלי מחוסר נסיון מוחלט בעניין... מקווה רק שהצלחת ולו רק במעט, לנשום ולנצל את הזמן החופשי שלך. מציעה עדיין לנסות בטוב, לשוחח, להסביר, ברגעים של שקט, בלי התלהמות...במידה ולא מתקבלת בדו שיח שקט...המשטרה תמיד מחכה לך... שמרי על עצמך.

מסטי ק

New member
ניצלתי כמעט כל שניה../images/Emo8.gif

בטוב אין סיכוי ביום שלישי זו היתה הפעם ה200 שאמרתי לו רוצה לדבר.......תרים טלפון אני מוכנה לדבר איתך.... אבל........הוא לא מתקשר וכשרואה אותי הוא מקבל בחילה ומתחיל לצעוק......

N D R

New member
לא יצא לך ארוך ../images/Emo13.gif

את דעתי את כבר יודעת! הכלבים נובחים והשיירה עוברת. בלי משטרה!

s h o o s h a

New member
במקרה זה הרשה לי לא להסכים

לא מדובר על אירוע חריג ו/או חד פעמי של התפרצות אלא על דפוס התנהגותי שחוזר על עצמו והתדירות בין התפרצות אחת לשניה מתקצרת. מדובר על אשה וילדים שעדים בכל פעם להתרחשות כי אחד או שניהם אינם משכילים (סליחה על הבוטות) לקחת את המריבה אל מחוץ לטווח ראייתם ושמיעתם של הילדים, מה שבכל מקרה אינו גורע מחומרתו של המעשה. מדובר כרגע רק על התפרצויות זעם ואלימות מילולית. מישהו יכול להבטיח שאלו לא יאמירו ויהפכו למעשים? האם "שווה" לקחת סיכון? אני אמנם לא מכירה את האשה ולא את ההסטוריה שלה (עליה, אני מניחה שאתה נתמך) ובכל זאת, כפי שהגבתי קודם, כשמדובר באלימות, יש לטפל בה כבר מתחילתה ולעקור אותה מהשורש. וכל שעה אחת יפה קודם.
מתנצלת על הנאום הארוך בבוקר שבת אבל זהו נושא שאליו אני מאד רגישה

מסטי ק

New member
אם זו לא היה המקרה שלי......

חושבת שגם אני לא הייתי מסכימה עם אנדי אר גם אני נתתי עצות כאלו לחברות כשהיו צריכות אבל קל להגיד
קשה לבצע
מבינה שהוא מאוד פגוע בגלל שהפסיד במשפט אני יודעת גם שהוא מתחיל לגלות את עצמו והוא מבין על עצמו כמה הוא לא בסדר וכמה לא היה בסדר בתקופת הנשואים הוא מתחיל פשוט "להבין" דברים הוא מתוסכל מעצמו וממולו הוא רואה אישה אחרת אשה שטוב לה מאז התגרשה אשה פורחת זוהרת ומאושרת וכנראה שקשה לו לראות את זה.........

השאלה שאני שואלת את עצמי

האם המשטרה מקבלת תלונה על מקרה שכזה??? אין לי מושג אני אישית לפני הליכה למשטרה להגשת תלונה (במידה וניתן) הייתי מנסה לשוחח איתו ואפילו להבהיר לו שבפעם הבאה שזה יקרה אגש להתלונן !!! שיהיה מוכן , מי יודע אולי האיום יסדר לו קצת את הראש

judyr

New member
סתם תהייה

ואת באמת חושבת שאחרי פירוט של כל הפרטים של כל מה שקרה הוא באמת לא יזהה שזו את למרות ששינית כינוי? ויסלחו לי חברי הפורום אם נשמעתי קצת.....

לילך33

New member
מנסיוני

עדיף לעצור את זה עכשיו ולהתלונן! אחרת זה רק מתדרדר

למעלה