שואלת חדשה

mitsi miaoo

New member
שואלת חדשה

שלום, פעם ראשונה שלי כאן והחלטתי לנצל את הבמה לשאלה. הקדמה: אני אמא לבן מקסים וכרגע בהריון עם בן שני. השאלה: לפני שידענו את מין השני מאוד חששתי שזו תהיה בת, ממש היסטריה, אפילו חלפו לי מחשבות קיצוניות מה יקרה אם יתגלה המין הלא נכון (לעולם לא הייתי עושה את זה, אבל ממש הייתי בפחד). האם יש כאן אמהות שהיו או יש להן בעיות עם אמא שלהן ברמה כזו שזה השפיע על מערכת היחסים עם הבת שלהן בצורה שהיה קשה להתגבר עליה? אמנם עדיין לא ילדתי אבל אני בפחד תמידי אם פתאום יגלו שזו טעות ויש לי בת. תודה.

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני יכולה להבין את החשש שלך. אני דווקא רציתי בת כדי להוכיח לכולם שיחסי אמהות ובנות יכולים להיות שונים לחלוטין ממה שאני מכירה מהבית. מה שכן , אחי מאוד חשש שיהיה לו בן כי היחסים שלו עם אבא שלי לא ממש טובים. בקרוב עומד להיוולד לו בן. אל תחשבי מחשבות קיצונית - אין מין נכון ולא נכון,יש לך את היכולות שלך, הכישורים שלך והמחשבות שלך כדי שתמצאי את הדרך להיות אמא טובה גם לבנות. (את הבעיות שלי עם אמא שלי עוד לא פתרתי)

היא מביעה חשש - הנה

"האם יש כאן אמהות שהיו או יש להן בעיות עם אמא שלהן ברמה כזו שזה השפיע על מערכת היחסים עם הבת שלהן בצורה שהיה קשה להתגבר עליה?"

smagi

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אצלי המקרה הוא הפוך - יש לי 2 בנות ובהריון השני מאד רציתי בת כי פשוט לא ידעתי איך אני אסתדר עם בן. אבל תאמיני לי שלא משנה מה יהיה לך בן/בת מערכת היחסים שלך איתם תהיה כפי שאת תבני אותה ולא מושלכת מהיחסים שלך עם אמא שלך. להיפך היחסים העכורים עם האם יכולים רק להשפיע לטובה על מערכת היחסים.

זה כל כך לא משנה מה נולד.

את זו שיכולה לסלול את הדרך לקר טוב אם ילדך. נכון לא רק את גם האישיות של הילד אבל יש לך כאם משקל דומיננטי וככל שתגלי פתיחות הקשר יהיה נכון ואמיץ.

למעלה