שואלת גם פה....

שואלת גם פה....

הייתן יוצאות למסיבת יומהולדת משפחתית (20 איש בחצר של הבית) עם תינוקת בת שבוע? אה כן - ילדתי....שכחתי לספר לכן...

לא. שבוע זה קצת קטן מדי

לטעמי, לפחות וחוצמזה, מתי אפשר לראות תמונה????????? כולם קיבלו חוץ ממני

את צודקת,

לא יודעת למה פיספסתי אותך בשליחת התמונה...הנה שמה פה תמונה לכולכן...אשוויץ קצת...

chili3

New member
אני אישית כן. את שיר לקחתי כשהיא היתה בת שבוע

ליומולדת בחוף הים ! היא היתה במנשא עלי ולא הציקו לה יותר מידי ואגב, את פנויה לשיחות טלפון??? מתה לשמוע איך היה ועל הפיצית אבל יודעת שיש אנשים שלא בא להם לשמוע מאף אחד בשבועיים הראשונים (לפחות)

טל כ

New member
תלוי

אם נורא בא לך... אולי שווה לעשות את המאמץ. מצד שני, אם את לא ממש מתלהבת ללכת- יש לך את כל הסיבות הלגיטימיות לא להיות שם. זה לא אידיאלי לבלות עם תינוקת בת שבוע במסיבה עם הרבה אנשים ואולי גם מוסיקה וכל מיני ידיים מושטות... שלא לדבר על פיות נושפים... אין כמו בבית, במיוחד כשזה מועד כלכך מוקדם אחרי הלידה. ועוד משהו, לא יודעת אם אמרתי לך- היא מהממת! לפחות מהתמונה היחידה ששלחת לי... וגם השם שלה.

הילהל

New member
../images/Emo49.gif אמא לשתיים../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הכל תלוי באיך את מרגישה ועד כמה המקום יהיה לך נוח ועד כמה החבהר תהיה מבינה אם את מרגישה טוב, המיקום הוא בבית נוח שאפשר גם ללכת עם התינוקת לישון שעה במידה שרוצים והחברה היא כזו שתקבל בהבנה את עייפותך והצמדותך לקטנה - אחלה, למה לא אם אחד מהפרמטרים לא מתקיים - לא להעיז ללכת

שירי ל

New member
עד שהבת שלי היתה בת חודשיים נעלמתי מהעולם

למודת ניסיון עם הגדולה יותר גיליתי שתינוק בן פחות מחודשיים שמגיע לחדר מיון עם חום עובר בדיקה נורא נורא כואבת שנקראת ניקור מותני. אי לכך שמרתי על הקטנה בצמר גפן, לא הרשיתי לאף אחד אפילו לנשק אותה או לגעת בה. לא עניין אותי שיחשבו שאני מגזימה או היסטרית אחרי שכמעט התעלפתי כשניקרו לבת שלי בגיל חודש את עמוד השידרה ללא הרדמה העלבון של הדודות היה קטן עלי. ומזל טוב

וואי, לא ידעתי!

תמיד ידעתי שאומרים שחום אצל קטנטנים זה מסוכן נורא, אבל לא ידעתי שזה מה שעושים להם.

../images/Emo99.gif בקרוב אצלי אמן ../images/Emo9.gif

נשארה לך עוד אבקת תינוקות במקרה?????????

כפית לא הייתה מספיקה לי דארלינג ../images/Emo4.gif

אני שואפת בארגזים וזה לא עובד

הללויהההההההההההההה

הלילה לילה ל-י-ל-ה שמחה גדולה הלילה הלילה הלילה,,,,

למעלה