שואב אבק

שלגיה ו7

New member
שואב אבק

לא טעיתי בפורום.
אני רוצה לקנות שואב אבק חדש. כרגע יש לנו את מולינקס. הייתי מרוצה ממנו. אני מחפשת שואב חזק. אולי תעשייתי. לא "קירבי".. יש לכם המלצות?. שעות גלשתי בכל מיני אתרים , יש המון שואבי אבק, אתם יכולים להמליץ לי על שואב טוב?????????

שלגיה ו7

New member
תודה דליה אבל

לא כ"כ מאמינה להמלות שרושמים בזאפ. למשל למכונת כביסה שלי נתנו שם דירוג גבוה, כאשר בפועל היא ^%^%#^% של מכונה....

d a l i a l

New member
המלצתי מידע אישי...

רק אמרתי שכדאי לבדוק בזאפ את המחירים. אבל אני מאוד מרוצה מהתכנון שלו ומהביצועים.

דליה, איזה דגם של dyson יש לך?

האם הוא כבד?(אני אצטרך שהעוזרת תעלה אותו לקומה השנייה)

d a l i a l

New member
DC07 Dyson קל ולא מסורבל

זהו שואב עומד במשקל 8.7 ק"ג - אפשר לעשות איתו הכל...לרוץ איתו, לקפוץ איתו...חחחחח
לא חושבת שלעוזרת שלך תהיה בעיה לשאת אותו...

גילR

New member
אחלה של שואב!! לי יש את ה dc08

כבר ישן, כ5 שנים לפחות!! חבל על הזמן!! ואנחנו לא עשינו לו חיים קלים. יקר אך שווה כל שקל! מומלץ ביותר

יותר קל להוציא 1800 ש"ח מאשר 10000

שמעתי שקירבי מצויין אבל העלות הכספית גבוהה מאוד.

למה לא קירבי?

קודם כל בגלל המחיר השערוריתי (כבר 12,000 ש"ח). שנית בגלל השיווק האגרסיבי וניצול אנשים זקנים. לבסוף, יחד עם השואב מגיעים עוד 40 חלקים שלאיש אין בהם צורך התופסים חצי ארון ומרגיזים אותך בכל פעם שאתה רואה אותם. אגב, אי אפשר לקנות פחות חלקים בפחות כסף. מדובר בחתונה קתולית.

מאמיה

New member
מאוד נהנית מהקירבי על כל חלקיו!

אבל... בהחלט מחיר מאוד גבוה וכשחסר לך כסף אתה תוהה אם זה המקום להוציא אותו.

chili3

New member
../images/Emo6.gif כמה שאת צודקת! להורים שלי יש

קירבי כבר לא מעט שנים. באמת אחלה של שואב (נקנה בתקופה שהיו להורים שלי גם כלבה וגם חתול). אבל אמא שלי מעולם לא השתמשה בחלקים הנוספים ולא בכל חומרי הניקוי שמגיעים עם השואב. יש שם אפילו מברשת לכלבים, אבל איזה כלב מוכן להיות כל כך קרוב לשואב.
וגם משייף חשמלי, אבל אמא שלי לא נגר
(למרות שהיא התחתנה עם אחד כזה) חבל שזה לא בא עם מוריד שערות חשמלי

למעלה