שואב אבק...

KamanG

New member
שואב אבק...

היי, אני לא ממש מהפורום אבל אשמח לקבל קצת עזרה... אני צריך לקנות שואב אבק ואני ממש לא יודע איזה, הבנתי שיש הרבה הספקים ומלא מלא חברות שונות ומשונות... מה עדיף, יתרונות וחסרונות.. התקציב הוא בסביבות ה1000 אם רצון לכמה שיותר זול... תודה..

אנילה1

New member
חוץ מהמאוד יקרים, כל שואבי האבק די בסדר.

תיגש לחנויות חשמל ואפילו באייס או בהום סנטר. יש שואבים נחמדים וקטנים בסביבות 500 שקל. עדיף שואב ללא שקיות. זה מוזיל את המוצר. כי שקיות לשואב עולות המון. תבדוק בעצמך את השאיבה ע"י הפעלה ושימת היד בפתח הצינור. תרגיש מיד מי שואב יותר חזק. השואבים של היום מגיעים בכל מיני צבעים. תבחר אחד יפה.

goanin

New member
אתר מומלץ:

www.odafimcenter.co.il אם יש כלבים או חתולים בבית, ויש שטיח, חפשי שואב מבריש!

mory001

New member
האם בשואב ללא שקיות

אין צורך בהחלפת הפילטר? יש לי שואב עם שקיות, והשקיות באמת יקרות מאוד, כך שחשבתי להחליף לשואב ללא שקיות.

maybesure

New member
שואב אבק

עם שק בד קבוע - אין צורך להחליף רק לנער מדי פעם. לנו יש יונדאי פשוט שקנינו בבסט ביי, מהקטנים, עושה עבודה מעולה! מגיע לכל פינה כולל מסילות החלונות ומקומות צרים. העוזרת שלנו כל פעם מתלהבת כי בבתים אחרים היא אומרת שהשואבים גדולים, כאילו חזקים יותר אבל לא יעילים כמו ה"צעצוע" שלנו. נוח מאוד גם לשאיבת הרכב. שואב גם פרוות בע"ח שיער וסיבים וכו'. שואבים חובטים בדרך כלל טובים - אבל אין להם צינור ואביזרים שניתן להגיע איתם למקומות מרוחקים/צרים.

goanin

New member
פילטר זה פילטר

אם אין שקיות להחליף - כבר חסכון! את הפילטר צריל לנקות פעם ב...

למעלה