שה שה שה!!! שקט בבקשה!!!

שה שה שה!!! שקט בבקשה!!!

היי זאת נופר (עומד לי הבולבול) ואני אצל חברעעע שלי!!! רעווווווווווווות אני חולה עליך איזה צבע יפה זה לשיער נכון?!
חיחי מצאתי את זה באתר לפירסינגים לראות לאנשים את העגיל בשפה שלהם.. חיחי *מתלהבת* והגעתי למצב שאני מסתכלת על מתכות שתקועות לאנשים בגוף במקומות מאוווווווווווווד כואבים (אם את מבינה למה אני מתכוונת....)

היי מתוקה ../images/Emo13.gif

אני חושבת שהצבע הזה נחמד אבל לא לזאת שבתמונה, אני לא חושבת שהוא יפה עלייה... אבל הוא יכול להיות יפה לאחרות.. ואני הייתי הולכת על משהו יותר כהה..

oh-da

New member
רעותי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo36.gif כולם לפה../images/Emo70.gif

אני לא חושב שזאתי בתמונה בכלל יפה, בלי קשר לצבע השיער שלה
הממ... טוב, אם אני כבר כאן אז אני אכתוב הודעה שקשורה לאיפור
הממ...אבל אין לי מה. אז אני אשאל את רעותי איזה מראה של איפור יתאים לי (כי היא ראתה תמונות שלי...) בעצם, אני אעלה תמונה חדשה שלי אחרי התספורת שעברתי היום... ואני סתם מתפלסף כאן...אז אני אפסיק לכתוב. אגב, יש עוד תמונה שלי בכרטיס האישי, לא לבעלי קונכיות. (לב חלש זה כבר נדוש
) אז... הנה זה בא. (רעותי, באמת תעני לי על השאלה בבקשה, מעניין אותי לדעת
) וסלחו לי בבקשה שהמצלמה שלי מעוותת בצילום
תבואו לעכו ותראו אותי במציאות
פיייייי כמה אני כותב

חחחח אוהדייי...

אני לא מאמינהההה
זה אתה??????
תתחדש על תספורת אחיי.. איזה יופייי ממש מתאים לךךךךך!!! אמממ ואותך אחרי התספורת המדהימה שעשית הייתי מאפרת אותך בסגנון של ההומואים הסטיליסטים בתל אביב
הייתי שמה לך איילינר שחור עם שפיץ כזה בצד וכמה צלליות נוצצות
חחחחחחחחח אני מתארת אותך ככה... אני חייבת לעשות לך את זה בהזדמנות..חחחח

oh-da

New member
חחחחח את תצטרכי לקשור אותי

כדי שתוכלי לעשות לי את זה
אני אברח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוהד יא חתייייייך יו מה זה יפה לך רק בגלל זה עכיו אני אבוא לפגישההההה אני עושה ראסטות מג´ל לפגישה.. חחחחחחחחחחחח (?) פכל מקרה נשארת כוסוןןןןןן ורעות, במחשב של שני רואים הכל כהה יותר אז חשבתי שזה צבע אחר...

למעלה