שה-קה-לה-קזו!

coral100

New member
"אל תאמיני"..

מאיפה השיר הזה??הוא לא נמצא באלבום של איה????..

בת 1986

New member
גמני!! ../images/Emo26.gif

שיר שבועי של עברי: ספרד... שיר שבועי לא של עברי: יפתי- הלילה יעבור.. אלבום שבועי: האנשים החדשים (סופסוף אחותי החזירה לי אותו!!) תמונה שבועית:
סורי אני משוחדת... :)

o r a n o o s h

New member
../images/Emo66.gif

שיר שבועי של עברי: ואולי
שיר שבועי לא של עברי: סינרגיה- צועקים על אהבה
אלבום שבועי:
אין
תמונה שבועית: משפחת קרחת שבוע טוב

מעיייין

New member
../images/Emo213.gif

שיר שבועי של עברי: ואולי. שיר שבועי לא-של-עברי: Rush of blood to the head של קולדפליי. אלבום שבועי: זה לא אותו דבר. תמונה שבועית: העין שלי.
עברי. מזל טוב

matanky

New member
שה-קה-לה-קזו? ../images/Emo2.gif

שיר שבועי של עברי: מלטף ומשקר שיר שבועי לא-של-עברי: דנידין שיר אהבה למוזה --> כנראה שהולך להיות הצלצול הבא של הבית ספר בגלל שבוע האהבה אלבום שבועי: מלטף ומשקר תמונה שבועית: אממ בטורקיה..

נמ.. אני?

שיר שבועי של עברי: Song To A Siren שיר שבועי לא-של-עברי: נימרוד לב- ימים טובים אלבום שבועי:
תמונה שבועית:

mayushaa

New member
עונה,חח

שיר שבועי של עברי:כמה שאני אוהב\= שיר שבועי לא-של-עברי:הנסיך הקטן אלבום שבועי:אין תמונה שבועית:ממממ...

liron010

New member
מזל טוב לעברי 3>

שיר שבועי של עברי:"משהו אמיתי" ו"ואולי" 3> שיר שבועי לא-של-עברי:הו, זה יש המון. "all star" [נו, משרק] "שיר הצופים" ו"משתגע כבר מלך להיות" - ממלך האריות 33> אלבום שבועי:דיוידי, הופעה חייה, עברי תמונה שבועית:אין

ונטורי

New member
גדוד גולן הוא קרן אור..../images/Emo99.gif

שיר שבועי של עברי:--- שיר שבועי לא-של-עברי:אם יש לך חלום - אבל בביצוע של גדוד גולן
,Darin Zanyar-Unbreak My Heart אלבום שבועי:- - - תמונה שבועית:אלאדין ויסמין שלנו (אופק ושון) מפסטישבט! איזה מהממים :)
וכל הגדוד מאחוריהם אגב שון זה אחי הקטן.

Covers girl

New member
הווו. :)

שיר שבועי של עברי: יום טוב. שיר שבועי לא-של-עברי: Creep/ Radiohead, אף אחד לא רואה\ סער בדישי, שוב\ יוני בלוך ואפרת גוש, פחות אבל כואב\ יהודה פוליקר, אם את עדיין אוהבת אותי\ בועז שרעבי. אלבום שבועי: אין. תמונה שבועית: לא שבועית, יותר בכיוון של חודשית, מהיום צופה
. שבוע נהדר.

NoAmOoOsH

New member
כדאי גמלך לבוא לשם ../images/Emo3.gif

שיר שבועי של עברי: לאדעת^_^ הכוח הכחולה? שיר שבועי לא-של-עברי: רוצי שמוליק?
או כלדבר שקשור בשי גבסוXD אלבום שבועי: של שי. ולא כי רציתי ]: או להפסיק לאכול עוגות. תמונה שבועית: מייקלתי תקלמר שלי! XD http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1317223 אומגד. XD שמו אותי שם!@#$#@ XDD

Yaarit4

New member
אני!

שיר שבועי של עברי:חורף שיר שבועי לא-של-עברי:רק בשביל לקבל חיבוק אלבום שבועי:סינרגיה תמונה שבועית:

למעלה