שה"ז של אור גוהרי!

זה דחוף וחשוב נורא! תעזרו ליייייייי

אני חייבת את לירז צרכי דחוף! אני צריכה להביא לה משו..!!!!! היא מכירה אותי ואני מכירה אותה! אני חייבת להביא לה את זה עד סוף החודש!!!!!!!!!!! חייבת!! בבקשה תנו לי דרך שאני יוכל ליצור איתה קשר. אם תוכלו לענות לי באיימיל אני ישמח. [email protected] בברכה: אור גוהרי

דחוף ללירזזזזזזז

היי!! אני ולירז מכירות והיא כל כך חמודה!! דרך אגב לירז... אם את קוראת את ההודעה שלי אז אני צריכה אותך דחוף.. אני יודעת שיש לך אייסי אני צריכה לתת לך משו.. זה אישי ואני לא רוצה שכולם יקראו מה אני רוצה לתת לך אז הנה האייסי שלי 242302417 או שתעני לי בעולם של אור גוהרי.. שלחתי לך מכתב בעולם שלך אז תיקראי ותעני לי טוב??? תודה.. ואל תישכחי שמה שאני צריכה לתת לך דחוף וחשוב!! (לפחות בשבילי) ביי ייפיופה שלי אני חולה עלייךךךךךךך אור גוהרי.

דחופי...

אייך אני יעשה את זה??? חברה שלי היא דודה שלה והיא נתנה לה את המכתב שכתבתי ללירז אבל ארני צריכה אותה! והיא הרי מכירה את מנהלות הפורום אז תעזרו לי!!

RTur

New member
אם את מכירה אותה אז..

מה את רוצה מאיתנו?! לכי אליה..

לולי 180

New member
ואאאאאאאאאאאיי!!

תפסיקי כבר לפתוח מיליון הודעות חדשות!! תלמדי לשרשר!! ואזמה גם אני שלחתי ללירז מכתב בעולם שלה! כשהיא תרצה היא תענה! תפסיקי כבר לחפורר!! שלום!

RTur

New member
ריטה חברה שלך?

לפי מה שידוע לי דודה שלה זאת ריטה

מזה שירשור?

אולי תגידו לי כבר מזה שירשור!!! ואני חדשה פה ולא יודעת מזה!! רק לפני כמה שעות נרשמתי לפורום!! ואני לא יודעת מתי לירז צרכי עוד פעם תיכנס לפורום! זה יכול להיות גם בעוד שנה!!!

RTur

New member
הנה למשל עכשיו שרשרת..

אמנם לא לאן שצריך אבל שרשרת לאנשהו חחח שרשור זה להגיב את ההודעות שלך למקום הנכון ולא לבלגן את הפורום.. אם מישהו כתב לך משהו ואת רוצה להגיב לו אז את לא לוחצת "הודעה חדשה" או משהו כזה אלא את לוחצת על ההודעה שאליה את רוצה להגיב ושם בוחרת ב"הוספת תגובה" או "הוספת תגובה מהירה".

הבנתי!!!!!!

אה הבנתי מזה שירשורררר אני אוהבת אותך לירזזזזזזזזזזזזזזזז אייך אני יכולה ליצור קשר אם לירז?? תעזרו לייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

mic22

New member
חחח וואי

הפורום ממש הפך למקום מצחיק ומעלה גיחוח

RTur

New member
שה"ז של אור גוהרי!

אנשים תלמדו פאקינג לשרשררררררר!!!

למעלה