שהמשקל ירד כבר!!!

שהמשקל ירד כבר!!!

שלום :) אני רוצה לרדת במשקל,אני מנסה לעשות זאת במשך כמה שבועות אבל בקשיים. הייתי מצפה לרדת לפחות קילו-שתיים אם הפסקתי לאכול מתוקים ולחם. קודם כל,הגובה שלי 1.62 והמשקל 77 קילו,ואני בת 21. אני אספר מההתחלה,לפני כמה שבועות הלכתי לאיזה מכון שהם מאבחנים רגישויות מזון שקיימות,אז אני לא יודעת האם זה באמת נכון,אבל אמרתי למה לא....גם ככה אני פשוט לא מצליחה לרדת בשום דרך.אז אמרו לי שאני רגישה לשוקולד,ביצים,קמח מלא,שמרים,אלכוהול,תמרים,שמן קנולה,ועוד כמה מוצרים. אז התחלתי עם זה שאני מפסיקה לאכול מתוקים,לחם,ביצים. אני הולכת 3-4 פעמים בשבוע לחוגים שיש במכון כושר,אירובי ועיצוב גוף.(כבר כמעט שלושה חודשים) אני הכי בעולם משתדלת לאכול כמו שצריך,אבל המשקל לא זז!!!! זה התפריט שלי לדוגמה, בבוקר-שיבולת שועל,מוסיפה טיפה חלב,חצי תפוח חתוך או קצת צימוקים. בשעה 11 אני בלימודים,אז אני אוכלת 3 פירכיות אורז,שתי כפות קוטג' וירקות חתוכים. בערך בשעה 13:00 אני אוכלת תפוח או החטיף נייצ'ר ואלי. אני מגיעה הבייתה בערך ב16:00 ואני אוכלת בדרך כלל סלט קטן,מנת פחממה ובשר/דג. אני לא אוכלת עד החוג שום דבר(זה בדר"כ שתיים/שלוש אחרי הארוחת צהריים) ואחרי החוג אני אוכלת לפעמים רוויון עם גרנולה ולפעמים פרכית עם משהו ולפעמים כלום. זהווו. אתם חושבים שאני עושה משהו לא בסדר? גם לפני האבחון רגישויות הייתי אוכלת פחות או יותר אותו הדבר,אבל עם לחם,קורנפלקס,ולפעמים מתוקים. תודה :)

תשובה

קשה להעריך כי הכמויות לא ממש ברורות ממליצה לך לפנות פשוט ליעוץ מקצועי אצל דיאטנית קלינית שתתאים לך תפריט מסודר בברכה נטלי

למעלה