שהמים זה כמו אלוהים.

lordsath

New member
שהמים זה כמו אלוהים.

יש לי תאורייה מעניינת שאני אחלוק איתכם: כשאנו מתים הגוף ה"אסטרלי" שלנו (נשמה אם תרצו) מגיע למקום שאנו משתוקקים אליו. לכן ששה"מ בונה מערכה בצורה מעולה- ואני מדבר על עולם שלם, עם תרבויות, גזעים וכו'. הנשמה שלו מגיעה לשם והוא ימשיך לנהל את העולם כראות עיניו. אני חושב שההגדרה של: "אבי האלים" יכולה להכנס כאן. אני יכול "לגלוש" (או "להחליק") אל העולם (מערכה) שאני בניתי (ועדיין משפץ). זה אומנם כרוך בדמיון וריכוז רב, א ב ל זה שווה את זה- האפשריות הן בלתי סופיות. הבהרה: "לגלוש" או "להחליק" זהו מושג שהטמיע הסופר (המהולל) "סטיבן קינג" בספריו "הקמיע" ו- "בית שחור". כדי לבצע את הפעולה יש: א. למצוא מקום שקט ולהתרכז. ב. להגיע לחשיכה התהומית בראש- ממנה מגיעים כל הרעיונות שלנו. ג. "לראות" את המקום שאליו את/ה רוצה להגיע- עד לפרטים הקטנים (קולות, צבעים, דמיות וכו'). ד. פרסטו את/ה שם. זה מצריך זמן רב אבל כשמגיעים זה שווה. לסיכום: אני מאמין ששה"מ מת (האדם) הוא מגיע לעולמו ומנהל אותו כאוות נפשו. "כחומר ביד היוצר" אם תרצו.

Wild elf

New member
זו הטאוריה הכי

מעניינת ששמעתי על אחרי המוות. אני חייב ליצור לעצמי עולם(אני גם די תקוע באמצע)

elik101

New member
אם אתה תקוע באמצע

לכל כיוון שתלך תגיע בסוף לקצה

רמץ

New member
מעניין...

אני מציע מפגש פורום שבו כולנו נתכנן עולם מורכב ונקנח בהתאבדות המונית. נוכל להקים פנתיאון!

lordsath

New member
לא הייתי מגזים..

בהתאבדות המונית, אחרי הכל בארץ הקודש חייבים להיות נציגים של המשחק המדהים הזה. מאידך ההצעה הצינית של "בואו נבנה עולם ביחד" אכן קורצת לי כמעניינת ומאתגרת ואני אכן תומך ברעיון. pepole of rohen lend me youe ears, let us all put down our deffreant's and work together for a better campgain!! אני מקווה שהאנגלית שלי לא כל כך עילגת..

רמץ

New member
מצטער - לא התכוונתי להישמע ציני

זו אמונה מעניינת ותקפה כמו כל אמונה אחרת. רק התבדחתי קצת. קבל התנצלות. בכל אופן, לא הייתי בונה על בניית קמפיין משותפת. מנגל זה הפרוייקט המסובך ביותר שהקמנו פה עד כה - ואז לא הייתי סטודנט.

למעלה