שהייה ממושכת בבית

איריס56

New member
שהייה ממושכת בבית

חברים ערב טוב, חג חנוכה שמח לכולם. שאלה לי אליכם ואולי אתם לא בדיוק הכתובת אבל אני סומכת על דעתכם. הבן הצעיר שלי עתיד לעבור ניתוח אורטופדי שאחריו יהיה בגבס בין חודש וחצי לחודשיים בבית, רק אחרי הסרת הגבס יתחיל את השיקום בתה"ש. האם מלבד הדברים הרגילים כמו שיעורים, קריאה, צפיה בטלויזיה יש למישהו רעיון נוסף להעסיק אותו כדי להעביר את הזמן. שמות של אתרים מיוחדים או משהו מיוחד אחר יתקבל בברכה. תודה וערב נפלא, איריס

המחשב שלי מקולקל אך יש לי המון קישו

אשמח להעביר לך קישורים ויש המון כאלה בחינם באינטרנט וכך גם לגבי דפי עבודה למיניהם. אני מתארחת כרגע במחשב אחר, אך בשבוע הבא אשמח לשלוח לך. לאיזה גיל את צריכה?

meyravbh1

New member
תלמה,אם זה אפשרי,נשמח אם תוכלי

לשלוח קישורים למיגוון גילאים-שנהנה כולנו.

איריס56

New member
תלמה

היי תלמה, אנא אל תשכחי לשלוח לי את הקישורים למשחקים. הילד בן 10.5 והקישורים לתתלי"ם לא עוזר כיוון שיש להם חוקים שמחכים חודש לאחר האישפוז ורק אז שולחים מורה הביתה. העניין הוא שרון יהיה בדיוק חודש וחצי בבית מגובס ולאחר מכן יהיה בשיקום בתה"ש ואז כבר לא יזדקק למורה כיוון שבשיקום יש מורה. לא עזרו כל ההסברים שלי הם לא מבינים משום מה. תודה, איריס

אולי תנסו לדבר עם הבית ספר כך שהוא

יוכל להיות נוכח בכיתה דרך האינטרנט. תבדקו את זה עם מומחה תקשורת מחשבים שמכיר את התחום של בתי ספר וירטואליים (אולי אפשר להתיעץ ביבית חולים שמנוסה בילדים שנעדרים תקופה ארוכה מבית הספר.) אני מניחה שזה לא יהיה זול.

עד כמה שיגוע לי,

משרד החינוך אמור לתת את הדירות הזה חינם. יש אפשרות להתחבר אפילו בשידור חי לכיתה. וצריך לבדוק גם אפשרות שמורה תגיע אליכם הביתה פעם או פעמיים או שלוש בשבוע. לא אומרת שמייד כשתשאלו ישר יתנו לכם. אבל אני בטוחה שאם תלחצו ותדרשו - ובמיוחד אם תצליחו למצוא את החוזר שמדבר על כך - הם יאותו. ובהצלחה עם הניתוח והחלמה מלאה ומהירה.

הי איריס

ראשית, אני מאחלת לבן שלך רפואה שלמה, זה הכי חשוב !! שנית, באיזה גיל הוא, היכן אתם גרים בארץ וכו', אולי לבקש מהמסגרת החינוכית (גן / בית ספר) מורה הביתה, יש דברים כאלה, אני יודעת... האם הגננת / מחנכת רתומה לנושא ? לדעתי בית הספר צריך להיות ערוך גם הוא לילד שמאושפז או נמצא בבית תקופה ממושכת בגלל מחלה. נסי לברר גם שם.

רעיונות

אומנות, מכל סוג שהיא . משחקים - משחקי קופסה, משחקי חשיבה, משחקי מחשב שונים גם ברשת וגם תוכנות משחקים שקונים. שיחה עם חברים במסנג'ר אי סי קיו וכו. זה מה שעולה לי לראש כרגע.

אני 000

New member
a

שלום אני יודעת שילדים חולים מקבלים עזרה ממשד חינוך זה משהו בשם תללים וזה מגיע לכל ילד שחולה הרבה זמן בבית. תבררי את זה

אור לנו

New member
תללי"ם

מצרפת קישור לאתר שלהם, כדאי לבדוק את האפשרות הזו - הם תומכים גם בילדים מהחינוך הרגיל וגם בילדים מהחינוך המיוחד. ככל הידוע לי כל ילד שנאלץ להעדר מביה"ס מפאת מחלה/טיפולים, זכאי לקבל את השרות שלהם והוא בחינם. אם את רוצה רעיונות נוספים - אנא כתבי את גיל הילד כדי שנוכל לתת רעיונות המתאימים לגילו.

איריס56

New member
תלמה היי,

רציתי רק לתזכר אותך לגבי קישורים לתוכנות ולאתרים למשחקים עבור רון שלי. תודה וחג חנוכה שמח, איריס

ל י ל ך פ

New member
הי איריס

אני מציעה לפנות למורה ולבקש לעשות תורנות בין הילדים, כך שכל יום מישהו אחר יבוא לבקר ולהביא שיעורים. ככה לא צריכים להיות תלויים באותם שלושה ארבעה חברים כל הזמן, זה יכול להרחיב את המעגל החברתי, וגם ללמד את הילדים משהו על סיוע לחבר. החלמה מהירה.

למעלה