שהבוקר יגיע ......

אוסי

New member
שהבוקר יגיע ......

שלוש לפנות בוקר ,לא מצליחה להרדם מעשנת עוד סגריה ...אולי אחריה אצליח לנמנם, יוצאת אל החלון... החושך בכל מקום, רק אורות האופק מבצבצים, מזכירים שעוד לילה עומד להסתיים... ורק אני עם סיגריה בפה ...לא מצליחה להרדם , חושבת ....הלילה זה הזמן שאני הכי אוהבת לחשוב , נודדת למרחקים וחוזרת לעצמי, נוסעת רחוק לאן שאני רק רוצה , נכנסת עמוק לכל פינה חשוכה , מחטט בנפשי שלפעמים אבודה . עוד מעט האור יופיע , השחר יפציע, הבוקר יעלה ויום חדש יגיע. מה מצפה לנו מחר ...איש לא ידע ... לא אני ובטח שלא אתה !!!

בוללל עלי כתבת...

תגידי... את עוקבת אחרי, או משהו בסגנון..?! יש לך כישרון אדיר... בכנות. לשאלתך... הייתי לרגע קט בפורום סיפורים... נתתי לך תגובות... הדהמת אותי ועדיין את מדהימה אותי... אני לא יודע אם אני אהובך... כי בעצם אני באמת לא מכיר אותך... אני לא אהובך...(למרות שהזדהיתי עם כל מילה שלך...והייתי מת לאהבה שכזו) אני ממש ``צוציק`` בן 20...ולא נתנסיתי באהבה עזה כשלך... את אישתי לעתיד... אני מבטיח לאהוב באהבה שלך...ואף יותר. המשיכי כך... רחוק. (סליחה מכולם, על פרץ הרגשות...)

הבהרה !

ישנם דברים שלא עוברים פה בקלות... לכן כתבתי בפורום אחר... שחבר יקר המליץ לי עליו. בחרתי בשם הזה, כדי להשתלב... תבינו. אין לי שום אהבה !!!!!! ולא תהיה לי(כך אני מאמין) עד החתונה... תירגעו... אני נישאר פה... רחוק.

סידהרתא

New member
שתוף רגשות

תודה לך על כך ששתפת אותנו ברגשותיך, בכלל הייתי מעדיף שזה יתפוס יותר חזק בפורום. אנושיות היא חיינו וחלק מרכזי בהיותנו ``דתיים`` ואין כמו הרגשת הבדידות ברגעים הכי שקטים והכי מנותקים שיכולים להיות, בהן דרור ניתן למחשבותינו גם אם יובילנו אל מקומות כואבים. סיד

למעלה