שד שיוצא - טמפרמנט

shy3030

New member
שד שיוצא - טמפרמנט

טמפרמנט כשאני מרגיש פגוע ממשהו קרוב (משפיע בעיקר בזוגיות)
מתבטא בנעילה של הרגשות (לא מרגיש כלום) לפעמים רואה שחור בעיניים
שומר על השד מכל משמר שלא יצא החוצה אבל אני מעוניין לטפל בו שיחייה עימי גם ברגעים קשיים

אשמח אם תוכלו להסביר לי מה הנושא ואיך אוכל למצוא פסיכולוגית שתוכל לעזור לי להתגבר על השד ולחיות עימו

ladybug4NLP

Active member
עד כמה שזה יישמע פרדוקסלי

לשד הזה יש המון כוונות טובות ותפקיד חשוב, והוא להגן עלייך.
או כך לפחות הוא חושב.

לפעמים "שדים" לוקחים את תפקידם ביותר מידי רצינות וההגנה מופיעה גם כשאת לא באמת צריכה אותה.

בהחלט ניתםן לטפל במגוון שיטות קצרות מועד ב "שד" שלך ולהגיע למצב בו תחיו בשלום אחד עם השני.

בהצלחה

השד שמרים ראש מידי פעם

השד שלך הוא כנראה איזשהוא ארוע לא נעים שקרה לך, ואתה לא רוצה לזכור, אבל יש סיטואציות שהוא מכריח אותך לראות אותו ואולי אפילו רוצה להפחיד אותך שאם תמשיך - הוא יתפרץ.
ההתפרצות כל כך מפחידה אותך שאתה משותק. ריגשית.

אתה יכול ללכת לפסיכולוג/ית או לכל מטפל אחר - שיעזרו לך להוציא את השד - לאט לאט, במקום בטוח שאתה סומך על המטפלת שלך שתעזור לך אם תפחד,,
לאט לאט תכיר אותו, ותלמד להתמודד איתו - כי הוא עוד לא יודע שהוא שייך לעבר ורוצה להיות איתך גם בהווה.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לענות.

דנה שלמון
תרפיסטית באומנות
מתמחה בהפרעות קשב ומשברי חיים

שי...

הסברים לגבי מהו הנושא אפשר מפה ועד אין קץ. אנחנו לא מכירים אותך. קיבלת שתי אופציות משתי קוראות שונות - שהן אופציות. באמת שאין לנו מושג עם אילו נושאים אתה מסתובב ומה מפעיל אותך רגשית.

ואתה צודק שבשביל לדעת גם להכיר את הנושאים שלך עצמך וגם ללמוד איך להתמודד איתם יותר טוב, צריך ללכת לטיפול.

השאלה השנייה שלך, איך מתחילים טיפול ואיך בוחרים מטפל אתה יכול להיעזר באינפורמציה הקיימת ברשת

אם אחרי שבדקת עדיין יש לך שאלות, אתה מוזמן לחזור עם שאלות יותר ממוקדות וננסה לעזור.

http://tinyurl.com/8wnscth

גרא.

New member
shy3030,מסכים לגבי הפונקציה החיובית של השד

גם אם הוא עושה את זה לפעמים בצורה לא נעימה.אפשר לפנות ללשכת הרווחה המקומית בבקשה לקבלת טיפול משפחתי או זוגי.בטיפול כזה עולות הבעיית האלה
ודרכי התמודדות. בהצלחה.

למעלה