שד"חם

נירושית

New member
היא מדהימה!

איזה לא קשורה אני :S חה... חזרתי לכתוב פה [לא שמישהו זוכר שהייתי פה אבל מילאXD] אני דווקא מעדיפה את השמאלי..הכהה יותר.. הדבר היחידי שהייתי משנה, זה מתחת לשמלה [נו ברגליים:] מצלילה טיפה.. היא ממש ממש ממש מדהימה..!

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תודה ../images/Emo25.gif

וזה הצללות על, ואני אדגיש אותן

Y A B I

New member
ממש יפה[:

אני מעדיפה את השמאלית, זה צבע עם יותר נוכחות לדעתי^^ העיגול הזה בתחתית השמלה ,הכהה יותר, זה החלק האחורי? כי זה נראה קצת מוזר לדעתי.. חוצמזה השמלה מהממת . לא אהבתי כ"כ את השיער, לא יודעת כ"כ להסביר מה הפריע לי ..אני חושבת שהחלק הזה שהבאת מהשביל לצד ימין, זה נראה כאילו שהוא קצת עומד כזה על האוויר, שזה לא כ"כ הגיוני, הוא אמור ליפול על הפנים במצב שהוא נמצא בו. מקווה שהבנת, סה"כ יצא לך יפה.[:

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif תודה ../images/Emo25.gif

כן זה הצד האחורי של השמלה, כנראה שעשיתי אותו יותר מדי כהה |: בקשר לשער יש מצב שהוא יעמוד ככה.. אפשר להעמיד אותו עם ספרי לשער ככה (כל הפרחותו עושות את זה) או כשיש כמות ממש גדולה של שער בצד אחד אז הוא די נעמד ככה.

LudaGirl

New member
אממממ

זה יפה! מזה הגוש הזה באמצע החצאית? זה כאילו הזה שהיא מתעופפת? זה נחמד אבל ישר מדי, הייתי עושה את זה יותר בצד. המחוך יפה מאוד. ואהבתי יותר את השמאלית

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo3.gif זה לא גוש

זה הצד האחורי של החצאית D: אני אתקן...

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif וואו.....

מדהים! פשוט....וואו אין לי מילים!

dinora12

New member
../images/Emo210.gifאיזה רעיון מקורי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

זה מדהייים!

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif איכס...

זה יצא כל כך מגעיל.. כל כך הרבה זמן שלא הייתי כאן כי פשוט אין לי זמן!! בקושי ואת זאתי עשיתי וגם אותה לא סיימתי.. הצללתי רק את המכנסיים וגם זה גועלי.. אוף נהפכתי לגרועה! בייס ממריס דול האוס(איך שלא כותבים את זה..) מישהו יכול לצייר לי קווי מיתאר לשיער?? (שיער חלק באורך בינוני)

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif שקט את!

זה כ"כ חאמוד!!! אמ...ניסיתי לצייר....לא הלך -_-' אני עלובת נפש..... המכנס יפהייפה

איזה מתוק כמו לוקה ../images/Emo107.gifובאדי../images/Emo107.gif

אה ו.. לא לשכוח את שפיץ
ושמרלה
האאאאאאאאאא לוקה ובאדי הם כלבים מתוקים של חברות שלי ( תכלה וקימקים ) שפיץ הוא התוכי המתוק של חברה שלי אחרת ( דנדושי) ושמרלה הוא הדג שלי האאאאאאאאא (זה שמות חיבה) אוקי לעיניין זה ממש יפה
המכנסיים האלה
וגם ציירתי לך שיער מקווה שעזרתי

למעלה