שד"חם

NotPerfect

New member
../images/Emo220.gifMeo24

אני בהחלט מודעת לזה שהחולצה נראת כמו קיא של בבון.

מ א י ו

New member
מיוחדת../images/Emo99.gif

אתן והתיאורים שלכן, אחת הדולי שלה קקי, השניה קיא של בבון>< יאק. כן, ובחזרה אל הדולי... החולצה ממש טובה, אם את לא אוהבת את זה אז תשני את הפלטה לפלטה עם הבדלי גוונים יותר קטנים אבל גם הפלטה של השיער עם הבדלים גדולים, אז זה מתאיםP: מסובך>< או שזו רק אני? P: זו רק אני

TheWingedPig

New member
כן, אני בהחלט

רואה שהדמיון פועל אצלך טוב (חח, נו באמת, "קיא של בבון?"...מסכן הבבון, אם הקיא שלו כזה אדום...) מאוד אהבתי את החצאית, אבל ההצללה בחולצה לא כ"כ נכונה, וגם חסר קו המתאר, אז החולצה משתלבת מאוד בעור של הבייס, וקשה להבין מה זה...סימנתי לך בכמה גוונים כחולים את ההצללה (עברתי קצת על המתאר), וגם, באדום, סימנתי לך את אזורים שחסרה בהם הצללת על... תיקנתי לך גם את הפלטה, ההבדלים בה לא שווים, וגם 4 גוונים זה מעט מדי לבייס בגודל הזה... באותו העניין, אני חושבת שכדאי לך להחליף את הפלטה של השיער...וגם כדאי לך להוריד כמה פיקסלים בשיער (מסומן באדום), כדי שהמתאר של השיער יהיה יותר עגול, יותר זורם. ואל תחתכי את הבייס, תוסיפי לדולי שלך נעליים או גרביונים או משהו... :)

o0Invisible0o

New member
רק רוצה להעיר...

קודם כל, ממש לא חייבים קווי מתאר לדולי,האמת שאני מעדיפה בלי.^^ בנוסף! איך ארבעה גוונים זה לא מספיק? אני הצללתי חצאית לדולי עם שלושה גוונים וחולצה באותה הדולי עם איזה חמישה גוונים, וזה יצא בסדר גמור! והכיהכי כיף לדעתי זה פלטה עם הבדלי גוונים לא שווים- זה יוצר דברים מדהימים וריאליסטיים לרוב! קפל עמוק בחולצה הוא ממש כהה ואם הוא נדיר בחולצה אז שאר גווני החולצה יהיו בהדל קטן לעומתו.. אם הבנת למה אני מתכוונת.
בכל מקרה, רק רציתי להגיד שאין לך מה "לתקן" פלטה כי זה עניין של טעם ואופן הצללה..את יכולה להמליץ על פלטה שלדעתך מתאימה יותר..אבל זו אומנות...ואין..מה לתקן פשוט.
לא לסקול.
[הדולי המדוברת מצורפת]

TheWingedPig

New member
אני לא כ"כ מסכימה

כשהפלטה של הבייס מאוד דומה לגוונים של החולצה, אני חושבת שכן צריך את קווי המתאר, אחרת לא רואים את גבולות הטופ (ורק בגלל סיבה זאת...אם זה פלטה בגוונים אחרים, לא חובה, אבל אם החולצה משתלבת ממש בעור של הבייס לא רואים איפה היא "נגמרת"..) מה שכן, אולי היה אפשר להצליל חזק יותר באזורים של הצללת על... כן, אני חושבת שארבעה גוונים לא מספיק (ובפלטה שערכתי, כולה הוספתי עוד גוון אחד), במיוחד עם גוונים בכאלה הבדלים ענקיים. ואני אקשר את זה לדולי שלך, אמנם לא השתמשת בהרבה גוונים, אבל ההבדלים בינהם ממש קטנים, ככה שזה לא בולט לעין. דווקא שימוש בגוונים בהבדלים גדולים נראה יותר גושי (בדיוק בגלל שהגוונים לא מתקשרים אחד לשני). אז היא לא חייבת להשתמש בפלטה שערכתי לה, אבל כן כדאי להקטין את ההבדלים בין הגוונים, הם ממש ממש גדולים, ונראים לא קשורים אחד לשני...(אולי הבדלים לא שווים מקנים אפקט זה או אחר, אבל צריך גם לדעת להתאים בפלטה כזאת את הגוונים אחד לשני). אני, אגב, ניסיתי את הפלטה שערכתי (אני תמיד בודקת פלטות שאני עורכת ממש על הדולי), וזה נראה יותר טוב, לדעתי. מבחינת הצעת ההצללה שלי, זו רק הצעה, אבל העובדה שזו אומנות, לא אומר שאין מה לתקן, או אין על מה להעביר ביקורת (במיוחד כשאני משתדלת מאוד לכתוב ביקורות בונות). הרי כולנו פה שואפות לשיפור, לא? לא לסקול, חזרה :)

DaRk ShinES

New member
בהחלט תומכת במה שאיילת ציינה

הרבה גוונים מיותרים יוצרים גושיות, במיוחד אם מדובר בדבר ממש לא גדול כמו חולצה על בייס קטן.

חמצמצה

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"קיא של בבון" זה ממש הצחיק אותיXD בכלל לא כמו קיא של בבון! היא דווקא מגניבה פלוספלוס, אבל למה אין לה רגליים?O:

Dandoka

New member
חדשה! לא גמורה

סתם מתוך שיעמום מרגישה לא ראויה להשתמש בבייס המדהים הזה @_@ של קיסקינומי רעיונות לאביזרים להוסיף מלבד החולצה?!

shanchan

New member
יפהפיה ממש ../images/Emo9.gif

יותר מראויה :) בשיער- יש את הקבוצה שנחה על הגוף, הייתי מורידה קווי מתאר כי הם מציקים בעין. [עכשיו כשאני מתסכלת על זה- גם בפוני למטה] אני חושבת שיש טיפה יותר מדי ברק בחולצה, אבל אולי זאת רק אני, אניוויי זה מדהים גם ככה :) אגב החולצה- הכתפייה השמאלית (שלנו) נראית כאילו זאת גופיית כתפיות, והימנית (שלנו) כאילו זאת גופיית קשירה.. (שוב, אולי זאת רק אני). הייתי מוסיפה עגיל מכסף, ארוך אבל עדין כזה. אה והצללה על מתחת לשיער, יש?

InvisibleTouch

New member
מקסימה:]]

החולצה טיפה גושית, אולי תנסי לצמצם את הרווחים בפלטות ולשנות את הכיוון של הברק:) תוכלי להעלות בבקשה את הבייס?^^

TheWingedPig

New member
הבייס באמת יפה

תוסיפי הצללה מתחת לשיער, וסימנתי לך באדום את האזור שליד האוזן-להוסיף בו שיער (לא לשכוח את פיאות הלחיים). וגם סימנתי לך את הכתפיה שהולכת במן כיוון מוזר כזה, כי ציירת אותה ממש על הצוואר, אז סימנתי לך איפה בערך הכתפיה צריכה להיות (לקחת בחשבון את עניין העומק בציור - ב"סיומו" של הצוואר יש חלק מהכתף, ואחר כך החלק העגול של מפרק הכתף. בחלק שבין הכתף לצוואר "מתיישבות" כל הכתפיות למיניהן) אממ...אביזרים?...משקפי שמש עם מסגרת עבה (משהו בסגנון הסיקסטייז), עגילים ארוכים (אולי עם אבנים נוצצות), צעיף/מטפחת משי סביב הצוואר (יתאים מאוד למשקפי השמש)...קשה לי לחשוב על דולי קייצית... :) מה שכן, אולי איפור קליל?

Dandoka

New member
תודה לכולן!! XD הנה שיפור

הפוזה של הבייס קצת קשה בשבילי, בגלל זה ניסיתי כמה דברים ומחקתי כי לא הבנתי איך זה הולך. (לדוגמא ניסיתי צעיף, יצא נורא, וגם שרשרת לא כ"כ הלכה לי) "\ בכל אופן הוספתי עגיל, הצללות על, איפור בעיניים, ושיניתי כמה דברים שהערתן לי בקשר לשיער! אז ממש ממש תודה!! וספיר, אני בהודעה הבאה מוסיפה את הבייס^^ איך עכשיו?

TheWingedPig

New member
ואו, זה ממש יפה!

כבר אמרתי לך שאני מתה על הפלטות שלך? :) הכול נראה ממש נהדר! אממ..אם את מעוניינת, אני יכולה להכין לך את המתאר של הצעיף...(כי הצוואר הריק קצת מציק) ואני אנסה גם להכין משהו לתחרות שלך...

למעלה