שד"חם

polbblop

New member
../images/Emo25.gifשלי. ../images/Emo9.gif

אני עובדת על המשך.
רעיון לשיער, מישהי? חשבתי על צמה בלונדינית-ג'ינג'ית ארוכה... בייס מאפיצ'ו.

Dandoka

New member
יפה! ^^

אולי זה יהיה חמוד שהיא תחזיק בלון או משהו ביד השמאלית?? זה נראה לי מתאים עם הפוזיציה והבגדים והכל.. ^^ ממ המיקום של הסרטים בנעליים לא תואם בשתיהן, ונראה לא מתאים ששם סרט ימוקם, (רק דעתי) ותצלילי את הנעליים! ממש אהבתי את החולצה והגזרה שלה, גם ההדפס חמוד! אבל הכל מאוד בהיר, ולא רואים הצללות של קפלים.. הייתי מוסיפה עוד גוונים כהים מתחת לחזה ובכלל עוד קפלים! ממ הקפלים בג'ינס לא הגיוניים כ"כ, אבל אני לא במחשב בבית אז אני לא יכולה כרגע להכין לך קובץ.."\ אם תרצי אני אכין לך מחר! הייתי עושה לה אולי סרט בשיער ושיער שחור עם בקבוק כזה גדול על צד ימין!!

o0Invisible0o

New member
אוהבת את הרעיון שלך!../images/Emo9.gif

החולצה והדפוס שלה ממש יפים. הייתי מדגישה את ההצללה/מוסיפה קפלים [יש? כי אני לא רואה..] ובנעליים, הייתי ממקמת את הקשר יותר באמצע..זה נראה קצת לא במקום..
דבר אחרון- הייתי מוסיפה שרשרת חרוזים שחורה, ארוכה שעושה שני סיבובים סביב הצוואר, מה דעתך? מאוד יפה ואופנתית!!
אני אוהבת..

Stinki Winki

New member
יפה:)

אהבתי את הנעליים.
את יכולה לעשות לה צמה ארוכה ושהיא תחזיק חלק ממנה ביד^^

הנה../images/Emo13.gif

רעיון לשיער אני חושבת שהכי יתאים זה שאטני או איך שלא כותבים את זה כזה חום בהיר בהיר

Dandoka

New member
סיימתי אותה!! =)))

תודה על התגובות וההצעות הנהדרות של כלכם, זה ממש עזר! ^^ איך היא? בייס- ane's art

o0Invisible0o

New member
היא מדהימה!!../images/Emo2.gif

הכל כ"כ יפה!
במה הלב נטבל, שוקולד?
ממש אוהבת את הצבעים של הכל..וההצללות כמובן! ממש מתאים שכל הבגדים בכזה שחור- לבן-חום ואז השיער כזה אדום!! בהצלחה בתחרות.

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif עוד פעם זאתי ../images/Emo6.gif

בייס אורנג' קרוקס טוב אין לי משהו חדש לשרשר אז נשרשר את זאת..

Scratched Blond

New member
בייס מדיספירד אלמנט

אחרי שנים שלא הכנתי דולי.. לא ממש גמורה. השיער צריך עוד שיפוצים למרות שאין לי מושג מה לעשות לו.

TheWingedPig

New member
זה ממש יפה

אהבתי את הרעיון של "אליסה"...אני חושבת שאם תגדילי את הסרט של הסינר, זה מאוד יוסיף... בקשר לשיער, אני חושבת שיש בה הבדלים לא שווים בפלטה, אז תיקנתי לך אותה קצת, וגם כדאי להוסיף יותר צל (מסומן בירוק). סימנתי לך באדום כמה קטעים, שם הקווים ישרים מדי, וצריך לעגל אותם טיפה, ואחר כך גם להצליל (בקטעים הקעורים, להבהיר מעט) בשחור, סימנתי לך קווי מתאר של הסינר, הם בולטים מדי, וגם נראים קצת לא שייכים לפלטה של הסינר, אז אני חושבת שכדי לעבור עליהם בצבע הכי כהה של הסינר... והוספתי לך כובע, הוא נראה מאוד במקום :) (את לא חייבת להשתמש בו, סתם הצעה) הגרביים והנעליים יצאו לך ממש מהמם!

למעלה