שד"חם

LudaGirl

New member
מאכזב

לא הבובה! המסך שלי ממש בהיר ואני רואה את ההצללות יותר מדי. אבל זה עדיף על מסך כהה שלא רואים את ההצללות. אבל ההצללות שלך מצוינות, אז מה אני בוכה בכלל? היא יפה לאללה! החצאית- מדהימה! (יש לי כזו :)) היא בכלל מזכירה לי אותי

TheWingedPig

New member
וואו, הפלטה ממש מדהימה!

ובכלל, השיער נראה ממש נפלא! רק, אולי, טיפה להוריד את קו המצח, בכמה פיקסלים

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif אני בטוחה שבסוף זה יהיה

+מהמם!!!

LudaGirl

New member
אני לא יודעת מה לעשות עם זה

זה ממש קצת. אולי פשוט תחכי שתסיימי בובה ואז תעלי? זה יפה

TheWingedPig

New member
אין לי משהו חדש

אחת ישנה (יחסית), הייתה לתחרות הקעקועים של נוסקה..אני ממתינה לתוצאות... בייס שלי...

עדיD

New member
ואו היא ממש מדהימה..

ההצללות של השער קצת מוזרות אבל היא ממש מושלמת..

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif זה ממש יפה!!!

ונראה מאוד מושקע!

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif כמה זמן שלא הייתי פה!!

לפחות חודש! אין לי השראה וממש לא היה לי כוח להתחיל משהו חדש.. יצא לי די מגעיל וגם זה לא גמור. כל דולי לוקח לי לעשות איזה חודש זאת למשל זאת רק הדולי ה-22 שלי! בייס מאורנג' קרוקס.

o0Invisible0o

New member
היא ממש יפה!!../images/Emo2.gif

אוהבת את מה שקורה בהתחלה של השיער.. ורק רציתי להגיד שגם לי לוקח המוןהמון זמן לסיים דולי.. אני עושה כבר שנים דוליז..[כבר לא יודעת כמה זמן אפילו.
] ועשיתי רק 54 דוליז לבנתיים..ואפילו לא כולן גמורות..

LudaGirl

New member
רק 22?

ואת עושה ככה? אני באיזור ה-500 שלי אם לא יותר (כי איבדתי ספירה) ואני לא עושה ככה. השמלה יפה. מחכה לראות עוד

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif תודה!

חח אני בחיים לא אגיע ל-500 זה בטוח!

morusha

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo210.gif המשכתי!

זה עדיין לא גמור אני רוצה להוסיף עוד כמה דברים. הפוני יצא מגעיל..:( אבל בסך בכל אני די מרוצה.

TheWingedPig

New member
וואו, אחלה שיער!

סימנתי לך בלבן איפה כדי להוסיף קצת נקודות אור (לא חובה, אבל יהיה טוב להדגשה) בכחול סימנתי לך הצללת על, ובאדום את צורת הנעליים, הן יצאו לך מעט קטנות מדי (לא "עוטפות" מספיק את הרגל) חוץ מזה, היא נראת טיפה ריקה, ממליצה לך להוסיף עוד (עגילים, שרשרת, איפור, ואולי גרביונים שחורים שקופים למחצה) ויצא לך ממש יפה :)

למעלה