שד"חם

LudaGirl

New member
ווא זה ממש יפה

הקפלים מדהימים. הגזרה מעצבנת אותי קצת. וקווי המתאר בנעליים קצת מפריעים. השרשרת יפההה וגם העגילים והשיער

LudaGirl

New member
ימנית שלנו נכון?

חסרה בה המון הצללה. והחצאית קצת צמודה מדי. אולי תוסיפי לה איזו תחרה בסוף. המצח בולט מדי וגדול מדי, פוני מאוד יתאים.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo122.gif

אני מתכחשת לכך שציירתי את זה. חה לא ציירתי כבר יותר מחצי שנה תתחשבו :ם תיהיו עדינות 3> *בייס של אנבל* *פלטות מרוית*

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifפאקפאקפאקפאק../images/Emo99.gif

זה ממש ממש ממש מדהים!! [ואני דורשת את החולצה שלה
היא ממש יפה, למרות שהיא כתומה DD:
] את צריכה לצייר הרבה יותר דוליז. ליתר דיוק, את חייבת, אחרת הכישרון סתם מתבזבז [או שתביאי אותו לי
]

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהו חומדה

כול הביגוד מבוסס עליי ^^ אני מתה על החולצה הזאת 3> תודה

LudaGirl

New member
למה? היא יפה

החולצה ממש. השיער קצת מוזר, אבל אין לי מה לדבר כי אין לי מושג איך מצלילים כזה דבר

LaLaPoP

New member
שליי ../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

לא גמורה....תנו לי
ח"ד והצעות לשיער אחר ולמכנסיים כי אני לא מצליחה....או שתתנו לי בקשה הסבר או משו כי אני לא מצליחה ללמוד מהטיוטוריאלים כל כך...
תעזרו לי בבקשה ...

LaLaPoP

New member
תגיבוווווו ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo119.gif../images/Emo187.gif

../images/Emo187.gifתגובה../images/Emo13.gif

שיער הקשת מצלילה על השיער, לכן האיזור של הקשת אמור להיות קצת יותר מוחשך. חלוקה לקבוצות - השיער שלנו לא בדיוק מחולק לקבוצות, אבל בדוליז אנחנו מציירות את השיער קבוצות-קבוצות כדי שלא יראה גושי מדי. תגובה בונה על שיער: *הודעה*
חולצה להוריד קווי מתאר. החזה אמור להיות "בחבילה אחת" - כלומר להצליל כחלק אחד ולא בנפרד. הקפלים קצת רחבים מדי, אני חושבת.
מכנסיים המ... להצליל?
הצללת-על: כשהשיער, או בגד, או כל דבר אחר עושים צל על הגוף. לוקחים גוון מהפלטה של הבייס (אני תמיד לוקחת מאיפה שהסנטר מצליל על הצוואר) ומסמנים איפה שצריך [ולא אמרתי את זה סתם כי אני משועממת, אלא גם כי צריך הצללות-על בדולי שלך]. מצטערת אם העלבתי או משהו, התגובה נועדה לעזור לך

LudaGirl

New member
אין הרבה על מה להגיב

כי בה הרבה. השיער לא מוצלל נכון- מדריכים. החולצה גושית מדי- מדריכים. יתאימו לה נעלי עקב שחורות

למעלה