שד"חם

shanchan

New member
ניסיונית כזאת.

אז כן, ניסיתי לעשות בובה עם אפקטים, סתם כדי לראות איך היא תצא. וזה מה שיצא. בכל מקרה אני מעדיפה את הצייר :) בייס מ-DHF.

polbblop

New member
../images/Emo79.gif

היא ממש יפה, בשתי הגרסאות.
כלמקרה, אני מעדיפה את השמאלית[בצייר]. בימנית הכל נראה מעט מרוח.
הממ... תעשי הצללות על. וחסרה לי הצללה במחוך בימנית. חוצמזה, היא ממשממש מדהימה בעיניי.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifניסיונית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

זה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפהההההההההההה
את כל כך מוכשרת

TheWingedPig

New member
לדעתי יצא לך ממש טוב

אם את אומרת שזה נסיוני באפקטים והכול...מה שחשוב בעבודה באפקטים, הוא, עם הזמן, להגיע למצב שאת מבינה עד כמה בדיוק צריך למרוח, כדי שההצללה תהיה מספיק מטושטשת, אבל לא יותר מדי מרוחה...איך עשית את ה"מריחה", כפקודה אוטומטית, או ידנית? (כי כשאני עובדת עם אפקטים, אני עושה את הטשטוש ידנית...הפקודה האוטומטית לא מגיע ממש לתוצר הרצוי של קפלי הבד) אני חושבת שאפשר להוסיף מעט אור ע"י הוספת גוון בהיר, קצת לתת לבד ברק... ואם מתישהו תרצה לנסות שוב אפקטים, אל תמרחי יותר מדי את הגוונים הכהים של הצל, הם יותר מדי משתלבים בגוונים היותר בהירים... ממ, טוב, זו הבעיה של הפקודה האוטומטית של הטשטוש, היא לא ממש מבחינה בין איפה צריך לטשטש ואיפה לא... אה, ואני חושבת שהיה קצת מיותר לעשות את המחוך באותה הטכניקה, הוא נראה יותר "חולצתי" ככה... אני אשמח לראות עוד ציורים שלך באפקטים, אני חושבת שייצא לך טוב :)

shanchan

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אמ, עשיתי את המריחה ידנית. אבל אין לי פוטושופ, עשיתי את הבובה בצייר ואפקטים ובפוטופילטר... אם אני אעשה עוד משהו באפקטים אני בהחלט אשים לב לעצות.

../images/Emo80.gifנייס... ../images/Emo13.gif אבל בכל זאת...

זה נראה כ"כ לא מובן באפקטים
המ... ובשיער האפקטי חסר הרבה אור. מה שכן, אהבתי את החלק של החצאית
הדולי מאד חמודה. את יכולה להשתמש באפקטים בזה אין ספק, אבל לא בכמות כזאת

LudaGirl

New member
היא יפה

ואהבתי אותה יותר בלי אפקטים, ככה זה נראה כאילו בד אמיתי. וגם שיער. ההצללות והקפלים כל כך טובים

polbblop

New member
../images/Emo79.gif

סליחה, לא שמתי לב.
תודה על התגובה!
הממ... אני לא מרוצה מההצללה בגרוש.
אני כל-כך גרועה בקפלים. הצורה דווקא דיי בסדר.. כאילו, נראה לי, לפחות.. יש לך אולי פלטה לתת לי, שלדעתך יותר תתאים לשמלה? או הצעות אחרות לשיפור?

TheWingedPig

New member
הא, אני רואה שכבר העלו פה תיקון

אבל אני אנסה בכל זאת... נראה לי שאם תשני קצת את החלק התחתון של השמלה, זה ייראה פחות כמו שק, ויותר כמו שמלת בלון (זו הייתה הכוונה?) ובעניין הקפלים, מה שנכתב בהודעה המפורטת של הפרה המעופפת,(והסימון בקובץ עצמו), ראוי מאוד להתייחסות :) בכול אופן...הוספתי לך כל מיני פלטות, מקווה שתמצאי לך דברים מועילים שם.. אה, והוספתי סרט בחלק העליון, אני חושבת שהוא מאוד יוסיף... ו...זהו, מקווה שעזרתי

../images/Emo80.gifמאד חמודה ../images/Emo9.gif. תגובה בונה

הדולי מאד נחמדה, אבל יש קצת הערות. מקווה שלא תעלבי, ותתקני:
שיער: למה את מפרידה באור? שכאילו יהיה נקודות? האור צריך להיות מחובר! דוגמה בצבע אדום. תבהירי את הצבע הבהיר... כי אין ברק נראה כאילו עשית מן קווי מתאר לפוני, וזה די מפריע ובולט. על אותו עיקרון כמו הברק, למה עשית את האזורים הכהים גם בנקודות ולא מחובר וזורם? דוגמע בשחור. סתכלי ותביני, מה עשיתי לך גם בסגול בקשר לשורשים
מתחת לראש, השיער לא יכול להישאר ישר. הוא חייב להתרחב/ להתקצר. דוגמה בכחול שמלה- למעלה: הייתי ממליצה לך להחליף פלטה. היא לא כ"כ טובה, ולא רואים הבדלי צבעים. חזה מצלילים בגוש אחד! תזכירי זאת. נתתי לך שתי דוגמאות איך לעשות אותו, בעיקרון הדוגמא בשניה זה רק לבגד צמוד ומתוח. שמלה- חלק בוטום תורידי קווי מתאר. על אותו עיקרון כמו השיער, את עשית את האור והקפלי צל בחלקים. הם צריכים לזרום ולהיות מאוחדים. מכוון שצורת החצאית נפוחה, חייבים להיות לה "שורשים" להצללה, דוגמה באדום. תוסיפי עוד צבע בהיר לפלטה, ותמקמי את האור באמצע. (דוגמא בצהוב)

LudaGirl

New member
התגובות פה היו מצוינות

אין לי הרבה מה להגיב. רק לחזק בנוגע לנקודות האור. משהו נוסף, מאחר ואת מתחילה אולי לא כדאי שתקחי על עצמך פרויקטים גדולים כמו צורה כזאת לשמלה שבעצם אף אחד לא באמת יודע איך מצלילים את זה שזה יראה טוב.

Wings Of Angel

New member
חדשה .. יאי P:

בייס מאוטום פיקסלס . אממ.. בחזה משוםמה אני תמיד מסתבכת בקפלי המתחיה P: אז הפעם התייאשתי בגלל השיער ועשיתי כאילו שזה רפוי[גם זה לא משו' אבל שיהיה ^^"] הערות בונות יתקבלו בברכה . וגם איזה קובץ מצורף של קפלי מתיחה בחזה ^^"

למעלה