שד"חם
!!!

leonel knight

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo99.gif

הצללות מקסימות, אהבתי את הכפלים ב'חצאית' של השמלה. הקו שציירת בין ה'חצאית' של השמלה לבין ה'סטרפלס' של השמלה, גורם לשמלה להראות הממ לא כמו שמלה P: זתומרת, כמו חלק עליון, וחלק תחתון. ע"פ דעתי כדי לך להוריד את הקו הזה, ולחבר קצת בין הקפלים של החלק העליון לקפלים של החלק התחתון. בנוגע לשיער, אהבתי את התסרוקת עצמה, למרות שנראלי שנקודת המוצא של השיער, יותר מדי קרובה לעיניים, יותר מדי למטה. אני יודעת שזה יהיה קצת קשה עכשיו, אבל אם את יכולה, להעלות את הנקודה ותר למעלה, כי ככה היא קצת חסרת מצח.

roni727

New member
הוו תודה ^^

שמחה שאהבת ^^ בקשר לנקודה בשיער, בהתחלה היא עוד הייתה אפילו יותר למטה, ואז חשבתי לעצמי את אותו הדבר, שהיא באמת חסרת מצח. אז הלעתי אותה בדיוק לקטע שבו גם אם יהיה לה פוני[ושימי לב שיש לה הוא פשוט אסוף לצד] רגיל זה יחשב לבסדר וזה מה שיצא ^^ ואני דווקא חושבת שזה סבבה ככה אחרי שהעלתי אותה בפעם הראשונה :] אחרת פשוט הייתי מעלה אותה עוד קצת.. בקשר לשמלה, זה דווקא כן נראה לדעתי O.ס ויש שמלות שהולכות בדיוק ככה[שאגב בא לי אחת ><] שיש להן "קו חוצה" כזה שמובלט בכוונה מאיזשהיא סיבה אבל עדיין הן ככה ^^

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifבמילה אחת-omg

השיער
השמלה
הפלטה של השימלה ~כלכך~ יפה אני פשוט לא יכולךה להגיב על זה , סליחה ()*&^%$#@!~@!^%&))(__%$W%@#~@~@~%$&*)*&^%^$#$!#$^)

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifבקיצור זה שלוש אותיות

חח כן צודקת התבלבלתי

mirymoo

New member
../images/Emo99.gifהכפלים האלו לא אנושיים

תמיד ידעתי שאת חייזר

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif*חוסר מילים*

היא...היא...מושלמת....;[ רק משהו אחד, הקו הזה שמפריד בין החלק התחתון והעליון של השמלה. הוא נראה לי ישר מדי. כאילו הכפלים של ה"חצאית" בטוח היו עושים בו איזשהו גל..0.O וזה הדבר היחיד שמציק לי טיפונת..:0 חוצמזה היא מדהימה...

Stinki Winki

New member
וואו היא מהממת../images/Emo99.gif

רק הצעה אחת- אם השמלה "מוארת" בכחול, אז יהיה יפה "להאיר" גם את הגוף והשיער של הדולי בכחול... אלא אם כן הכוונה לא הייתה לתאורה כחולהOo

roni727

New member
יאהווו

תודה למי שעוד הגיבה ^^^ בקשר לקו- נמנמ אולי יהיה אפשר עוד לעגל אותו :]] הדולי לא מוארת בכחול XD זו סתם פלטה מוזרה אך מאגניבה שמצאתי *O* שמחה שאהבתן את הקפלים ^^

Dandoka

New member
כמו תמיד.. ../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

מושלם. איך כל פעם מחדש?! אהההההההההההההההההההההההה

Wandering Star

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

מדהים! המעבר בגוונים כ"כ חלק, והקפלים כאלה יפים. הרקע מוסיף לה המון. דולי נהדרת!

דולי של תמר המוכשרת../images/Emo41.gif

*זברה נוחרת* תפוז עושה עליה חרם ולא נותן לה להגיב אז..אני מעלה את הדולי שלהXD בייס באניבטיק. יש 2 גירסאות..אמממ..בחרו אחת^^''

Stinki Winki

New member
אאעע איך לא הגיבו לה?../images/Emo99.gif

החצאית מ-ד-ה-י-מ-ה!!!
נראית ממש אמיתית! הייתי אומרת שהיא אפילו לא מתאימה לבייס שמצולל בצורה פשוטה כזו. הכובע ממש יפה
אפשר להוסיף לו רשת לבנה שנופלת מול הפנים של הבייס^^ מחכה להמשך[=

למעלה