תגובה בונה
שיער
קווי מתאר: בסדר גמור הצללה: ההצללה בשיער מאוד מבולגנת, אני מציעה שתתחילי את ההצללה מחדש, את אותה ההצללה רק יותר מדוייקת, יותר מושקעת. אח"כ אני אוכל לעזור לך בתיקון השיער [אם יהיה צורך].
צעיף
קווי מתאר: אני מציעה ליישר את הצעיף משני צדדיו שלא יהיו הבליטות. הצללה: לא צריך שהשיער יצליל על הצעיף בצבע כהה כ"כ תבהיהרי את החלק הזה או שתעשי אותו דק יותר. שאר ההצללה טובה.
2 חולצות
ממש יפה, באמת... אני חושבת שעל זה אין לי הערות כרגע:]רק הייתי מציעה להאריך טיפה את השרוול הכחול שיהיה יפה יותר..
חצאתי
קווי מתאר: אוקיי, לזה צירפתי קובץ, אני גם אסביר.קווי המתאר הם בצבע הראשון של הפלטה. הצד השמאלי של החצאית נפוח מדי למעלה אז עשיתי אותו דק יותר והצד הימני שלו יותר מדיי שפיצי בצד אז יישרתי אותו. ההצללה: גם ההצללה נמצאת בקובץ אבל גם פה אני אסביר. - קווי המתאר בצבע הראשון בפלטה - על קווי המתאר שלך עם התיקונים שלי הוספתי בצבע השני בפלטה מעיין מסגרת לכל "פלח"
- בצבע השלישי צבעתי את מה שנשאר
יש עוד אפשרות שהחצאית יוצאת ככה טיפה יותר בהירה [תבחרי את מה עדיף] שקווי המתאר יהיו בצבע הראשון, תחילת הכפלים [הצ'ופצ'יקים הקטנים] יהיו בצבע השני, "המסגרת" בשלישי והשאר ברביעי...
מכנסיים
אין הערות
מגפיים
קווי מתאר: בסדר גמור רק תנפחי טיפה את הנעל עצמה [החלק התחתון כאילו איפה שהכף רגל] הצללה: תוסיפי עוד צבע בהיר ואם זה סוג המגף שאת רוצה [מלא כפלים] אז הצלחת אם את רוצה שזה יהיה קשיח את צריכה להצליל אחרת הערות: תצלילי עלללל! מקווה שלא נפגעת, אם מישי חולקת על דעתי, שתסקול ואם יש לם שאלות, אני כאן:]