שד"חם

TheWingedPig

New member
ואו, זה ממש יפה!

תצלילי מתחת לשיער, וממליצה לך לעשות מעבר חלק באזור המצח בין השיער לצבע העור... מחזיקה לך אצבעות, שתנצחי :) (איפה התחרות?)

Wandering Star

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני בשלבי סיום והרגת לי את כל המוטיבציה שעוד נותרה
די זה כזה מדהים*__*

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

היא ממש יפה.
אבל היא נראית לי מעט קירחת.
ותצלילי על. אה, ובסרט[?] התחתון, רואים לה את תחילת המפשעה...

זה מושלפ0.0

ממש ממש ממש ממש ממש אהבתי..זה כ"כ יפה*-*
אהבתי הכל..ההצללות שילוב הצבעים קווי המתאר-הכל.
זה מושלם!!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif

ואוו.
ומרב!
אני בטוחה ששלך גם ממש מדהימה.
תפרסמי בשדח"ם או משו!!$#^$&%$#^& חה. תמי, איך את מרגישה כשאת ככה שוברת את מרב?

מ א י ו

New member
הצילו:0 יפה מדיי../images/Emo122.gif

השיער והאבנים... זה מדהים! אפשר את הפלטה של הבגדים? |פרצופמתחנן|

Shusho

New member
אעווווההה

תדמיני שגם אני מתלהבת כמו כולן, זה באמת מדהים
אחלה פלט הלשיער. אבבבבבבבבל! את חייבת להתחיל את השורשים של השיער הרבה יותר למטה, המצח שלה כל כך גדולש היא נראית קירחת עם פאה.

וואו תודה לכולןD:../images/Emo96.gif

אממ, כן, אני לא מתכוונת לשנות למרות שזה נכון מה שאמרתם, אבל הייתי חייבת לשלוח את הדולי מהר לתחרות:|.( אבל אני כן לוקחת את מה שאמרתם לדוליז הבאות שלי:]). אז, הפלטה לבגד היא בעצם שלושה פלטות, ואפשר לקחת^^. ואאמ מרב- אההההההההההההההההה:| ותודה עוד פעם, אתן כאלה חמודותD:!@$#$%$%&^&I*)

GaliGirl101

New member
אורנג' קרוקס

היא השביעית הגמורה שלי.. אני אפילו די אוהבת אותה!

מ א י ו

New member
תגובה בונה

שיער
קווי מתאר: בסדר גמור הצללה: ההצללה בשיער מאוד מבולגנת, אני מציעה שתתחילי את ההצללה מחדש, את אותה ההצללה רק יותר מדוייקת, יותר מושקעת. אח"כ אני אוכל לעזור לך בתיקון השיער [אם יהיה צורך].
צעיף
קווי מתאר: אני מציעה ליישר את הצעיף משני צדדיו שלא יהיו הבליטות. הצללה: לא צריך שהשיער יצליל על הצעיף בצבע כהה כ"כ תבהיהרי את החלק הזה או שתעשי אותו דק יותר. שאר ההצללה טובה.
2 חולצות
ממש יפה, באמת... אני חושבת שעל זה אין לי הערות כרגע:]רק הייתי מציעה להאריך טיפה את השרוול הכחול שיהיה יפה יותר..
חצאתי
קווי מתאר: אוקיי, לזה צירפתי קובץ, אני גם אסביר.קווי המתאר הם בצבע הראשון של הפלטה. הצד השמאלי של החצאית נפוח מדי למעלה אז עשיתי אותו דק יותר והצד הימני שלו יותר מדיי שפיצי בצד אז יישרתי אותו. ההצללה: גם ההצללה נמצאת בקובץ אבל גם פה אני אסביר. - קווי המתאר בצבע הראשון בפלטה - על קווי המתאר שלך עם התיקונים שלי הוספתי בצבע השני בפלטה מעיין מסגרת לכל "פלח"
- בצבע השלישי צבעתי את מה שנשאר
יש עוד אפשרות שהחצאית יוצאת ככה טיפה יותר בהירה [תבחרי את מה עדיף] שקווי המתאר יהיו בצבע הראשון, תחילת הכפלים [הצ'ופצ'יקים הקטנים] יהיו בצבע השני, "המסגרת" בשלישי והשאר ברביעי...
מכנסיים
אין הערות
מגפיים
קווי מתאר: בסדר גמור רק תנפחי טיפה את הנעל עצמה [החלק התחתון כאילו איפה שהכף רגל] הצללה: תוסיפי עוד צבע בהיר ואם זה סוג המגף שאת רוצה [מלא כפלים] אז הצלחת אם את רוצה שזה יהיה קשיח את צריכה להצליל אחרת הערות: תצלילי עלללל! מקווה שלא נפגעת, אם מישי חולקת על דעתי, שתסקול ואם יש לם שאלות, אני כאן:]

o0Invisible0o

New member
בשביל שביעית היא מעולה!!../images/Emo2.gif

מסכימה עם רוב ההערות של מאיו. רק רוצה להוסיף שאבזם/רוכסן/משו למגפיים מאוד יוסיף.
וגוון בהירף כמו שהיא אמרה. ובקשר לשיער- לדעתי הוא מוצלל בסדר גמור, רק הייתי מוסיפה נגיעות עדינות של גוון ממש הרבה יותר כהה מהגוון הכהה ביותר. ונגיעות בהירות מגוון הרבה יותר בהיר מהגוון הבהיר ביותר. מקווה שהייתי ברורה.
ואשמח לראות תיקון.^^

למעלה