שד"חם

מ א י ו

New member
אמממ

ביקשתי כבר בשעו"ה הקודמת, ואני מבקשת שוב:] מישי יודעת איך מצלילים את זה?

מ א י ו

New member
לא! באמת?! שיט.

עזבי>< סתמ נו, ניסיתי הפעם בשדחם כי, נו, אולי זה יותר מתאים לכאן, הבנת?~.~

LaLaPoP

New member
שניה../images/Emo35.gif ../images/Emo13.gif

טוב אז הנה הדולי שלי מעזרה של כמה בנות מפעם.... לפני הרבה זמן שמתי אותה וכמה בנות הביאו לי טיוטוריאלים
אז תגיבו בקשה
שנה טובה

LaLaPoP

New member
אמממ...תראי../images/Emo119.gif

אני לא העתקתי...את יודעת כמה זמן ישבתי על זה
אני עשיתי את זה אחדאחד לא עשיתי קופי פסט נשבעת לך.... אז מה אני אגיד לך אני אעשה הצללה משלי
אני אנסה לפחות

LaLaPoP

New member
אבל במחשבה שניה...../images/Emo119.gif

אז למה נתת לי אותו אם ידעת שאני לומדת ממנו מה לעשות
אז אני אנסה הצללה משלי אם את מתנהגת ככה גם מהילדה שהביאה לי את הטיוט' של הג'ינס לא העתקתיועשיתי כמה שינויים קטנים אז בפעם הבאה אם את מתנהגת ככה אז אל תביאי לי

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo209.gif :/

היא נתנה לך את הטיוטוריאל כדי שתוכלי להסתכל איפה צריכים להיות כפלים איך זה אמור להראות כדי שתלמדי את השיטה תראי איך מצלילים ואל כדי להעתיק אחד לאחד ולעשות רק כמה שינויים קטנטנים בשביל זה יש טיוטוריאלים את לא צריכה להתנפל עליה סה"כ היא רצתה לעזור לך

lady black XD

New member
"\

הבאתי לך ת'טיוט' כדי שתלמדי ת'שיטה.. ועם לא העתק אז סליחה...כי זה נראה כך.. אני פשוט התחלתי לעבוד בפיינט שופ כי אני רוצה ת'קירוב הזה של 10+והתקרבתי וזה נראה אחד לאחד וזה..

LaLaPoP

New member
אמממ...../images/Emo119.gif

אני נשבעת לך בכל מה שתרצי שלא העתקתי
אני אנסה משהו אחר
בכל זאת שנתת לי את הטיוט'

o0Invisible0o

New member
חמודה ביותר...

אבל יש לי כמה בעיות איתה..
האחת- בגלל ההפרדה בחזה זה נראה כאילו היא לא לובשת חזייה והחזה נפול..
השנייה- השיער..בצד שקרוב אלינו כזה היא קצת קרחת..תסתכלי על השיער שלך ושימי
שהוא מגיע עד האוזן ואפילו יש פאות לחיים עדינות מקדימה..בדולי שלך השיער אפילו לא מגיע לאוזן..
ושאלה לא קשורה..
מתי נסגרת תחרות בייס אדיט באתר שלך?o_0

Dandoka

New member
תודה! 3>

בקשר לחולצה ולחזה.. הממ דווקא אין לי בעיה עם זה ככה, אני יודעת שזה נראה נפול, אבל זה הקטע של החולצה!! ובקשר לשיער.. את צודקת!! פחח מקודם בפעם הראשונה שעשיתי את השיער הוא אפילו לא נגע בקווי מתאר של האוזן בטעות!! הפוזה הזאת דיי קשה לי בשיער.. אבל עכשיו עשיתי אותה פחות קירחת ועם פאות לחיים.. יותר טוב?"\ ויש עוד זמן לתחרות, דונט וורי =] אחרי 10 כניסות אני אקבע תאריך סיום, כרגע אפילו אין עדיין.. אז יש זמן.

o0Invisible0o

New member
הרבה יותר טוב.../images/Emo13.gif

אם זה הרעיון של החולצה אז סבבה..
לא לטעמי אבל שיהיה לך בכיף.
ותודה, אז באמת יש לי עוד זמן..

למעלה