שד"חם!

ShuNka

New member
../images/Emo99.gif

אני הבנתי בשנייה הראשונה שאלה טימון ופומבה, ובגלל שאמרת שיש רעיון אז כבר התחלתי לנתח את זה XD נגיד -אל תדאג [האקונה מטטה
], זה בסדר להיות שונה ודברים כאלה @@ ~מתה~

באמבוק

New member
המשכתי אותה ^^"

את החלק העליון של החצאית.. לא עשיתי אותו שקוף.. ואני דיי מרוצה. אפשר להוסיף נקודות? יש חלק שנראה לי ריקני. |: להזכיר שוב? כי כבר שמתי אותה פה.. אז בייס מניוקי..

shmeksit

New member
../images/Emo99.gif

נמ אין ממש על מה להגיב בנתיים, החצאית והחולצה מאוד יפות!! לבדעתי מאוד יוסיף אם תעשי את החלק העליון של החצאית בבד שקוף, אבל זו החלטה שלך.. מחכה להמשך ^^

morusha

New member
כבר אין לי הרבה חשק לעשות דוליז

ויש הרבה שהתחלתי ולא סיימתי כי אין לי השראה.. אני לא ממש מרוצה מהשיער, החצאית בסדר וחוץ מזה אין לי רעיון להמשך.. אני אשמח לקבל תגובות, הערות ורעיונות להמשך:) אה כן, בייס מגרפיק דולז.. תגובה למגיבה :)

morusha

New member
תודה!!

אני לא מרוצה מהשיער כי הקטע שלמטה די מבולגן ותיכננתי אותו אחרת. ובינתיים אני לא ממשיכה כי אין לי רעיון

morusha

New member
מישו../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

morusha

New member
../images/Emo41.gifהוספתי חולצה../images/Emo41.gif

היא עדיין ריקה אז הוספתי את הטייץ אבל הוא יצא מכוער ואני לא יודעת איזה נעליים לעשות.

נושיfay

New member
איזו יפה!!

אני אוהבת את ההכי שמאלית... אולי תעשי לה מגפיים..D: או תעשי לה חצאית על ג'ינס...וגם זה יהיה מגניב..=] ותוסיפי לה תיק..*.* חוצמזה היא ממש חומד...ואני ממש אוהבת את השיער..*.*

Goldberry E

New member
Mine. :X

בייס מ-Hush. אני לא כזה אוהבת אותה, היא ממש סתמית. והשיער שלה מוזר, והסו-קולד-קפלים בחולצה נראים ממש לא קשורים שם, ואין לה נעליים או אביזרים או כלום.
אבל שיהיה, היא הייתה יותר לניסיון. בכל מקרה, עשיתי את החולצה בשני צבעים כי לא הצלחתי להחליט. והסגולה נראית לי יותר מדי כמו חציל משום מה.|: מקווה שזו לא בעיה, כלומר, שזה לא נחשב לשתיים או משהו. אשמח לתגובה בונה. :) *מתחבאת*

lady black XD

New member
אמ.

זה לא נחשבשתיי דוליז^^ אלא שתיי גרסאות... ניסיתי להראות לך הצללת חולצה^^בקובץ המוצרף...לא חייבת להשתמש אני לא טובה ואני דיי בטוחה שזו לא הצללה נכונה

Goldberry E

New member
תודה, קודםכל.

דבר שני, הקפלים בחולצה אמורים להיות שטוחים כאלו?X__X כלומר, אני רגילה שקפלים הם יותר... אה... מקופלים, כאלה
או שבכלל סימנת לי פשוט מה לשנות ולא הבנתי טוב את התגובה שלך. הממ. אפשר הסבר על מה שעשית שם, אולי? ואם למישהי מתחשק לתת לי תגובה בונה על השיער אני נורא אשמח, אני יודעת שלא עשיתי אותו טוב אבל אין לי ממש מושג מה לא עשיתי טוב. (ננג. אני בורה בענייני דוליז.)

doll100

New member
שד"חם!!!!!!!!!!!!!

הינה הדולי החדשה שלי והיא מאתר פיקסל

נושיfay

New member
שלי|לאקשורה|

נאמ...כן הרקע לא גמור אבל אני אסיים אותו מתישהו... והשיער נראה כמו גוש חרא ורוד..D: והתלתלים נראים כאילו הם לא חלק מהשיער ._." חוצמזה אני מרוצה מהזנב..XDXDXDXD טוב הבייס מקויחאנה נאמ תגובה למגיבה..D:

למעלה