והו.
S Stinki Winki New member 10/8/06 #197 בחיי את המירב הבאה אממ הקפלים שיורדים מהחזה מתחילים גבוה מדי אני חושבת. נראה לי שהם אמורים להתחיל ממש מתחת לחזה. תעשי לה גרביים משהו. הרגליים שלה כ"כ ריקות.
בחיי את המירב הבאה אממ הקפלים שיורדים מהחזה מתחילים גבוה מדי אני חושבת. נראה לי שהם אמורים להתחיל ממש מתחת לחזה. תעשי לה גרביים משהו. הרגליים שלה כ"כ ריקות.
M Mrs Johnny depp New member 10/8/06 #200 גררררר זה כל כך מושלם../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif
W Wandering Star New member 10/8/06 #201 וואה זה נהדר! רק הרגליים שלה ריקות כאלה, חוץ מזה הכל באמת מושלם .
X xbyhtz New member 10/8/06 #205 ואו../images/Emo2.gif זה כל כך יפה!!!! אם... אני חושבת שבחצאית בצד שמאל (שלנו) תעשי צד אחורי היא פשוט מקסימה
ואו../images/Emo2.gif זה כל כך יפה!!!! אם... אני חושבת שבחצאית בצד שמאל (שלנו) תעשי צד אחורי היא פשוט מקסימה
M MorSims New member 10/8/06 #206 הדולי שלי../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif תגיבו לי היה קשה היא כמעט גמורה,אני אשמח לקבל רעיונות לשיער.
הדולי שלי../images/Emo70.gif../images/Emo204.gif תגיבו לי היה קשה היא כמעט גמורה,אני אשמח לקבל רעיונות לשיער.