שד"חם

shanchan

New member
הייתכן שאני ראשונה?

יכולהיות :) בייס מrainy day crap box. את זו אני דווקא מחבבת.

עדיD

New member
ממחחחחחחבבבבבבבבבבתתתתתתתת???????

על זאת את צריכה למות היא ממש ממש ממש ממש ממש ממש יפההה!!!!

../images/Emo80.gifוואו ../images/Emo99.gif כ"כ מוכשרת!

אני הכי אהבתי את הבלונדה והגינגית
רק שבבלונדינית תוסיפי נעליים. והבייסים שבצד ממש יפים OO אפשר לדעת מאיזה אתר?

Dandoka

New member
דיי להיות מוכשרת

מדי=[[ המכנסיים מדהימים! הכי אהבתי אותם^^ גם השיער מהמם בעצם. נו הכל.. אוך ממש אוהבת אותה!

shanchan

New member
תודה לשלושתכן ../images/Emo23.gif

הבייס מכאן: http://home.att.net/~art30/bases.html אני אנסה לעשות נעליים לבלונדה, פשוט לא היה לי רעיון אבל אני כבר אחשוב על משהו...

LudaGirl

New member
אכן ראשונה

וזה יפה יפה. אני מאוהב בשיער! השיער הג'ינג'י עם המכנס הלבן והחולצה הצהובה. אוהבת אוהבת. הבייס לא משהו אמנם :/

shanchan

New member
תודה תודה :)

כן, הבייס די מוזר, יש לו מן גיבנת כזאת... אבל רציתי אחת ילדותית עם ראש מוטה קצת, אז הוא התאים לי :)

נׁעה

New member
הזאת'י ממקודם ../images/Emo3.gif

בייס של אנבל אני אוהבת אותה. ואנשים, למה השדח"מים מתים?

LudaGirl

New member
איי לייק יס.

היא קצת ריקה לי אבל. סתם חולצה עם חצאית. ואילו מן נעליים יש לה?

../images/Emo80.gifדולי? ת_ת ../images/Emo9.gif

אז היא די.. ישנה. מהזמן שלא הייתי פה... אבל עשיתי אותה כדי להראות שרציתי לחזור D: אבל בסוף לא יצא ._. בייס - אוטום פיקסלס. אשמח לתגובות
ואפשר עזרה בהצללת הכנפיים? XD אין לי מושג איך להצליל. ואם הנצנצים האלה או בלי?

LudaGirl

New member
ורי נייס

ההצללה בחצאית טובה, אבל לא לבייס היושב הזה. וההצללה בחולצה קצת פחות טובה, קצת מבולגנת. וגם השיער. אני מעדיפה בלי הנצנצים. בד"כ יש בובות שהן ממש ריקת אבל זו יותר מדי מלאה בפריטים. היא תהיה ממש יפה אם היא תהיה קצת "עירומה". כלומר, הסרט בשיער והנצנצים והבד השקוף בבטן, קצת יותר מדי. ובנוסף, מאחר והיא יושבת הבד השקוף צריך להיות קצת מקופל, כי זה לא הגיוני שהוא כ"כ חלק אחרי שהחולצה כל כך מלאה קפלים. ולבוה כזאת עם כנפיים כאלה והלבוש הזה לא כל כך מתאים שיער קצר עם הסרט הזה. אולי שיער בלונדיני ארוך עם סרט בצבע של הבגדים. סורי על החפירה.

../images/Emo80.gifמדהים. ממש יפה ../images/Emo99.gif

רק המ.... הנקודת אור בחזה מוזרה OO בולטת מדי.. משהו כזה >.< ממש ממש יפה!

LudaGirl

New member
אהבתי אותה מאוד

עושה לי חשק לחורף ולצעיפים. השיער יפה ומושלם בצורתו אבל חסר קצת ברק. המכנס ממש טוב. וגם האולסטאר. בובה ממש חמודה

o0Invisible0o

New member
המכנסיים פשוט מוצללים מעולה!../images/Emo99.gif

הצעיף גם!! לסוודרים המצויינים שלך אני רגילה.
האולסטר גם מעולות.^^ הבעיה העיקרית שלי היא השיער...הוא לדעתי לא זורם כ"כ..כאילו הצללת גוש שיער כזה..ואז בסוף הוספת שוונצים בהירים.. קודם כל לדעתי מומלץ לעשות את סוף השיער יותר מדורג..עם קבוצות שיער, ולא גוש שיער. וגם כדאי לעשות שוונצים לכל אורך השיער- בצידיו.
חוצמזה..אני ממש אוהבת אותה.

למעלה