שד"חםםםם

shmeksit

New member
הצהוב והאדום גגררר../images/Emo99.gif

פאק. את מוכשרת ברמות! תעשי לה קשירה כזו בגב כמו שאופיר אמרה, זה ממש מוזר ככה OO מושלם

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהוספתי קשירה(?)לחלק העליון

והצללתי על מתחת לחצאית פשוט לא נראה לי שדברים אחרים צריכים הצללה עלP:

shmeksit

New member
הרבה יותר טוב ../images/Emo99.gif

לדעתי תעשי את זה פחות עקום כאילו את הקשירה הזו יותר ישרה כי זה לא ניראה הגיוני ^^

../images/Emo97.gifנמאס לי ממנה ../images/Emo178.gif

אוטומפיקסלס. שדחם שלישי ברציפות. בטח גם לכן נמאס. שונאת את הטופ. אם למישהי יש רעיון טוב אז... בקשהההה!

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

א..את..א..את ע..עשית את זה1??@#$%^&?*^%$##@$*&)&^%$#@!#$%^& :|
X:

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif את../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חתיכת מוכשרת

shmeksit

New member
ביצ';;;;;; ../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif

אוו הלבן הזה. פאאקקק
לגרדום. מיד!

Wandering Star

New member
../images/Emo13.gif

טוב, קודם כל היא נורא מרשימה. במבט ראשון אי אפשר שלא לפלוט איזה וואו קטן
. החלק המתנופף בשיער מעולה והציצי נראה ריאליסטי להפליא. עם זאת, יש בה כמה פגמים שלדעתי לא תהיה לך בעיה לתקן. אם את צריכה איזה עזר ויזואלי תגידי
. קודם כל, השיער נראה נורא דבוק לראש. חסרות לי גם פיאות לחיים או איזה שיערה סוררת מהצד הימני של הראש, שתמשיך למתחת לאוזן. הכל פחות או יותר באותו גוון. השביל לא בולט מספיק וכך גם החלקים שאמורים להיות כהים יותר- החלק שמתחת לראש והחלק שבין הידים. השיער שבמצח עומד כזה (
), אבל החלק שמתחת לגל לא כהה מספיק ואי אפשר לדעת איפה קבוצת השיער הזו מסתיימת ואיפה שאר השיער מתחיל. לדעתי חסרים כמה גוונים כהים (שניים להערכתי), וגוון טיפה פחות כהה מהגוון הכהה ביותר (הנוכחי). ההבדלים בין הגוון הזה לזה שאחריו גדולים מדי. כמו שאמרתי, החזה פשוט מעולה. אך גם בטופ יש פגמים. האבזמים נראים כאילו שהם מתקפלים פנימה בצדדים, וזאת כיוון שההצללה שלהם לא נכונה. הצבע לדעתי צריך להיות אחיד (כסוף) ופה ושם נקודות אור לבנות. ברצועות האדומות ההצללה הפוכה- איפה שכהה צריך להיות בהיר יותר, ואיפה שבהיר יותר צריך להיות כהה יותר. זהו
. שוב, הדולי מדהימה. אני קטנונית כי לדעתי היא יכולה להיות פשוט מושלמת.

למעלה