שדרן בונה סוכה

שדרן בונה סוכה

לכול גולשי תפוז צוות הפקות השדרן הקרועע מאחל לכול לגולשים והגולשות חג סוכות שמח ושנה טובה שנה של שפע ברכות והצלחה השנה באה אלינו כמו מתנה שנה חדשה שפותחת לנו דף חדש והצלחות חדשות הכרויות חדשות ועוד מלא דברים טובים השנה שעברה אלינו היה סבבה ונחמד הכרנו מלא אנשים טובים ורעים אבל עכשיו הגיע הזמן להשים הכול מאחור ולעשות דף חדש לשנה חדשה אז גולשים וגולשות יקרים שלי אני מאחל לכול אחד או אחת באמת חג סוכות שמח וכשר לכם ולבני משפחתכם וים שלך הצלחה בשנה החדשה אוהב אותכם תמיד דודו

המאבטח של בונה סוכה

דודו יא קרועע הכי קרועע יו כמה אתה מצחיק אותי :) שיהיה לך ולבני משפחתך הרבה הרבה שמחת חיים בחג הקדוש הזה ושתיהיה הכי שמח ושפע ברכות ואיחולים וכמו שאמרת " הגיע הזמן לשים הכול מאחור ולפתוח דף חדש" צודק בהחלט בחג הזה אני עושה בבית ויהיה כייף מאוד שאחי יחזור ויסדר לי תמחשב ואולי יעבוד לי השידורים אין עליך אחי \\בדם!!! אוהב תמיד אותך גבר גבר

גם אני אותך אח יקר שלייייי

אז יש לי בקשה אליך תשלים עם ברקת כי הריב הזה מיותר לגמרי זה כולה כדורגלללל

ChatTV10

New member
לשדרן וכל גולשי צאט טיוי../images/Emo140.gif

חג סוכות שמח לכולם ולשדרן ולכל גולשי הצאט טיוי תאכלו הרבה תשתו העיקר שתשמרו לי איזה ביס קטן מהאוכל

לדודווו שלי חג שמח

דודווו חג שמח גם לך... חולה עליךך שיהיה לך הכי טוב וחג הכי מקסים שישש... מה הייתי עושה בלעדייך... :-*

למעלה