שדרות

odery

New member
שדרות

להתחיל ב"אוף"? אני כ"כ מתביישת שאני לא עושה שומדבר,חיה לי בבועה הורודה שלי. ירדתי לפני חצי שנה להתנדב שם,היה סיפוק,הרגשתי שעשיתי משהו אבל זה כ"כ קשה ומסורבל לארגן את הילדה ואת עצמי ועבודה ועניינים. אוף. הלואי שכל פעם שיש אזעקה שם היו משמיעים אותה בכל תחנות הרדיו (הרעיון עלה לי מהתדר היעודי שמפעיל גלצ) במרכזי בילוי,אולי היינו מתעוררים ומוחים. אולי בשחתון (בכוונה) היו מזיזים תתחת. אוף.

../images/Emo45.gif

מזכיר קצת את האדישות במרכז במלחמת לבנון השניה כשבצפון היתה מלחמה של ממש.

reo2

New member
נראה לי שזה שונה ממלחמת לבנון

אני חושבת שבמלחמה חוץ מהצד של תושבי הצפון המסכנים היה את העניין של הלחימה והרי כולם הכירו מישהו הנלחם שם (בן, אח, חבר ) וזה מה שהכניס את כולם למתח. בעניין של שדרות באמת יש יותר שאננות

odery

New member
שנוניקו

תוכל לתרום מכשוריך לילדים,שיעורים פרטיים?!

דנידין 1

New member
וזה יעזור?

נראה לך!!! כל קסאם שנופל שם הרי מדווח בחדשות וזה ממש לא מזיז לנו תושבי המרכז עם כל הצער אבל אנחנו מרגישים שזה "שם" אין מה לעשות כל עוד אנחנו לא מרגישים באמת אנחנו פשוט מתעלמים מהמצוקה שלהם שם...

אם הם היו מגיעים לאזור שלי

הייתי ללא ספק משתתפת במחאה שלהם. אני לא מבינה איך הם מסוגלים להשאר שפויים אחרי כ"כ הרבה שנים של הפגזות. לי הספיק חודש (מלחמת לבנון השניה למי שלא יודע) בשביל לצאת מהשלווה ומהנורמל. ליבי איתם...

odery

New member
דנידין שאלה

רק מה שאתה מרגיש אכפת לך? דרכגב אם אתה גר במרכז תוכל היום להצטרף להפגנה מול משרד הביטחון.ואם לא תוכל להצטרף אלינו לאהל המחאה בי-ם.יומטוב.

דנידין 1

New member
אודרי תשובה

א. לא דיברתי על עצמי אלא על המצב בכללי ב. אני אמנם מרכזי, אבל נבצר ממני לצאת השבוע אם חלילה המצב לא ישתפר אזי אשמח לבקר שבוע הבא

odery

New member
המצב בכללי

אתמול הלכתי עם חברה לשבת עם ידידים שלה,דיברנו על המצב,הרוב היו אדישים בצורה מפחידה למה שקורה "כן איזה מסכנים" היתה תגובה חמה לתושבי שדרות,ואז איזה 1 אומר לי "תשמעי,אם הייתי יודע שזה יעזור שאלך להפגין,הייתי הולך" ואז הצטרפו אליו עוד כמה שאמרו "כן גמני גמני" אם כל אלה שחושבים את אותו הדבר היו מזיזים תתחת אולי ההד והמקום שמקבל הענין בסדר היום הציבורי היה משתנה.

דנידין 1

New member
כמה אנשים הפגינו נגד ההינתקות?

עזר משו? לא נראה לי אלה שלמעלה פשוט מצפצפים עלינו!!!

odery

New member
הפגנות הם לא להווי חברתי

הפגנות הן כדי שיזיז להנהגה שם למעלה

דנידין 1

New member
על מה את מדברת אודרי

רה"מ אמר ממקום שהותו בברלין שהוא חש את כאבם של תושבי שדרות אז על מה ההפגנה?

למעלה