שדרוג

offcorse

New member
שדרוג

יש לי מכשיר פאלם V 3.0 נאם כדאי לשדרג את מערכת ההפעלה? איפה מוצאים שדרוג ? וכמה זה עולה ? תודה.

eliram

New member
בדוק מה גרסת מערכת ההפעלה שלך.

ע"י בחירת INFO במנהל הישומים שבא עם הפאלם, ואז לחיצה על VERSION אם יש לך גרסה שהיא פחות מ 3.3, תוכל לשדרג בחינם ל 3.3 באתר פאלם www.palm.com שדרוג לגרסה מתקדמת יותר יעלה לך כסף.

eligrt

New member
בוא נעזור לך עוד קצת.... ../images/Emo22.gif

ראשית הקישור שידידי העלה לפני משום מה לא עובד לי (יתכן וזו בעיה שלי) אז רק ליתר בטחון אני מעלה את הקישור המדויק כאן: http://www.palm.com/support/upgrade/revert-engl.html שנית, שים לב לקרוא טוב את הוראות השדרוג וההתקנה. התהליך אינו קצר ופשוט כמו שדרוג מ 3.5 ל 3.5.2, (הוא לא כזה מסובך... אבל בכל זאת...
התהליך יחסית ארוך, בערך 10 דקות ובמהלכו הפאלם שלך נראה כאילו הוא "התחרפן" לחלוטין, המסך "מתחרבש" לגמרי ומתמלא כתמים ועוד ועוד... - זה נורמלי אמנם זה בתחילה מבהיל אבל אל ואני חוזר ואומר אל תבהל ותמשוך אותו מהעריסה (מנסיון...
) בקיצור... בהצלחה !!!
(ואם אתה צריך עוד משהו... אנחנו כאן...)

eliram

New member
כמובן גם שתצטרך להתקין הכל

מחדש (דאג לגבות הכל עם תוכנה כמו BACKUPALL או BACKUPBUDDY) ברר גם אם יש לך את המספר הסידורי של העברית ותוכנת העברית עצמה

offcorse

New member
כמה שאלות

אני מעוניין לשדרג כי אני לא מצליח לסנכרן את האוטלוק עם הפאלם. רק את הדואר אני מצליח. אם אני מגבה עם אחת התוכנות שציינת ,גם מערכת ההפעלה מגובת ? איך אני יודע מה המספר הסידורי של העברית? אולי יש לי בעיות בגלל הווינדוס 2000 והאופיס 2000 ?

offcorse

New member
עוד שאלה

מה זו הספריה update בתוך ספרית הפאלם דסקטופ? והאם אני חייב pocket mirror ?

eliram

New member
אז תגיד! ../images/Emo71.gif

אתה לא צריך לעדכן את מערכת ההפעלה של הפאלם, אלא רק את תוכנת הפאלם דסקטופ על המחשב. לך לאתר פאלם והורד את גרסה 4.01 של פאלם דסקטופ. (אני לא שם לינק כי אתה צריך להכיר קצת את האתר שלהם, וקל למצוא) בהתקנה של הפאלם דסקטופ החדש אתה יכול לבחור אם לסנכרן עם הפאלם דסקטופ או עם OUTLOOK. לחילופין, אתה יכול להתקין את תוכנת POCKETMIRROR שנמצאת על הדיסקים של פאלם שקיבלת עם הפאלם. (תוכל גם להוריד עדכונים לתוכנה מהרשת). התוכנה הזו מסנכרנת את הפאלם עם ה OUTLOOK.

שים לב-פוקט מירור סטנדרטי לא מסנכרן

את ספר הטלפונים שלך בפאלם על ספריותיו, אלא רק את הספריה הראשית. כדי שספר הטלפונים שלך יסונכרן במדוייק לאאוטלוק אתה צריך לשדרג את המירור הסטנדרטי לפוקט מירור פרו (בעלות של 25 דולר).

למעלה