שדרוג

בייביUE

New member
שדרוג

היי לכם יש ברשותי iPaq3950 האם כדאי לי לשדרג את מערכת ההפעלה שלו ל -WM2003? האם לאחר השדרוג, יהיה עלי לעשות משהו לגבי העברית הלוגית שרכשתי מ PDAC? האם יהא תעבוד טוב או שעלי להתקין עברית חדשה (והאם היא עולה שוב כסף)?

castroman

New member
תשובה

לדעתי כדאי לך לשדרג - השידרוג שווה את זה. בקשר לעברית - לא ישתנה כלום, פשוט תוריד מהאתר של PDAC את גירסת ההתקנה של העברית הלוגית לWM2003 וזהו זה, לא אמורה להיות שום בעיה ובטח לא תשלם עוד כסף.

ron20

New member
שווה לבדוק עם PDAC ....

לגבי מדיניות שדרוגים ... לגבי מערכת ההפעלה ... WM2003 יציבה יותר, ובעלת ביצועים טובים יותר ... אבל אם המכשיר מספק אותך לחלוטין מבחינת ביצועים ויציבות לא תרגיש בשינוי של "שמיים וארץ", ברקע יש המון שיפורים.

בייביUE

New member
אם כך

היכן אני יכול לרכוש/להזמין את השדרוג? את המכשיר שלי קניתי ב"הנדי".

dannyk27

New member
תשלום

עבור השידרוג PDAC דורשים כ 118 ש"ח תוכל לבדוק באתר. כמו כן תבדוק אם יש לך התקנים נוספים האם קיימים דרייברים ל 2003 מחוות דעת ששמעתי אין הבדלים גדולים. גם לי יש 3950 ויש לי את כל התוספות של 2003 כגון WIFI וכו' ללא שידרוג.

בייביUE

New member
לא הבנתי

האם PDAC מבקשים שוב כסף על המעבר למערכת הפעלה אחרת? אם כן, מה אני אמור לעשות עם העברית שכבר יש לי? שילמתי עליה הרי....

בייביUE

New member
נצל"ש

היכן אני יכול למצוא כרטיס זיכרון מסוג SD במחיר טוב (נפח 256 / 512)
כמו כן, לגבי כרטיס SD אשר נותן יכולת של BT או WiFi (או שמה עדיף שרוול הנותן אפשרויות אלו)

dannyk27

New member
כרטיסים

לגבי כרטיס זיכרון אני קניתי בחנות צילום בת"א ביהודה הלוי בין יבנה לאלנבי המחירים שפ די זולים. לגבי WIFI יש במס' חנויות כמו COMPILOT, EDAN200 ועוד.

Aדי

New member
מחירים טובים תוכל למצוא כאן ../images/Emo26.gif

ZAP יותר זול מזה אפשר לקנות מאתרים בחו"ל, ואני ממליץ על ebay.

למעלה